Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα είπε όλα ο John prosser… καθαρά  κίνηση εντυπωσιασμού… ειδικά στα 13 φέτος έβαλαν ειδικό εξάρτημα κάτω από την οθόνη ώστε αν βάλεις oem να μη δουλεύει το face id Άρα αν σπάσει η οθόνη ποιος θα επιλέξει να πληρώσει το ανταλλακτικό και να τη βάλει μόνος του αφού θα κοστίζει πιο ακριβά από την επισκευή σε επίσημο service. Όπως η δήλωση βγάζω το φορτιστή για την προστασία του περιβάλλοντος… μόνο για γέλια είναι αυτά..

Επεξ/σία από avacan23
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeaLion είπε

έχω πάρει iFixit kit που είχε γυαλιά μέσα!

Δεν είναι όλες Τζέσικα! Για κάποιους υπάρχουν και οι νταρντάνες!

Αυτό φίλε μου δεν είναι νταρντανα....αυτό είναι μου κρασαρε ο 3d printer και έβγαλε αυτό."Το αυτό"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, oroshi είπε

Και αν για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί σίγουρα θα είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη γιατί δεν είναι στην επίλεκτη ομάδα των genius..

αυτο ,εγγυησεις θελουν να γλιτωσουν απο τους τσιπηδες

ξερεις τωρα ποσο νοιαζονται για τα δικαιωματα των χρηστων

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.
17 ώρες πριν, v2020 είπε

αδιαβροχο ? τι κριμα που αυτη τη σουπερ αδιαβροχοποιηση δεν την πουλανε στα δομικα υλικα α ρε φυκια για μεταξωτες κορδελες που πουλανε, τα σοβαρα καταστηματα γνωριζουν οτι δεν ειναι αδιαβροχα αλλα τωρα που να εξηγουμε.

Αυτό που δεν χρειάζεται να εξηγήσω εγώ είναι ότι μου έπεσε iPhone 7 στην πισίνα ξενοδοχείου, και 3 χρόνια μετά που τελικά το πούλησα ακόμα μια χαρά την πάλευε. Το δε iPhone Χ το προηγούμενο καλοκαίρι βράχηκε απο θαλασσινό νερό (που τα διαβρώνει), και επειδή είχα μπουκαλάκι νερό το πέρασα αμέσως από πάνω του και μια χαρά την πάλεψε και αυτό. 

Οπότε ότι φύκια και να μου πούλησαν, στη δική μου περίπτωση φίλε μου και στα 2 τηλέφωνα μια χαρά την πάλεψαν. 

Το ίδιο βέβαια και στο Samsung του αδερφού μου. 

Προφανώς δεν θα πας για κατάδυση, αλλά μια χαρά αδιαβροχοποίηση παρέχουν, έχεις μήπως διαφορετική εμπειρία? 

Δημοσ.

Εγω απλα πιστευω πως το εκανε για να πουλαει πλεον γνησια ανταλλακτικα. 

Γιατι τοσο καιρο οσοι τα φτιαχνανε μονοι τους παιρνανε ιμιτασιον αφου δεν τους εδινε η apple, καθως θεωρουσε πως θα προτιμουσαν να αγορασουν καινουριο κινητο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Merci maman

Thank you mum

Επεξ/σία από fokion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...