moican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε Μαλλον με απωλεια της εγγυησης? Ένα χρόνο τους δίνει έτσι κι αλλιώς. Αλλά εντός, δεν θα πάρει κανείς υποθέτω.
Izorai Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, PeggyV είπε Πάντα υπάρχει η έγκυρη απάντηση ενός ειδικού σε κάθε θέμα “στην προκειμένη περίπτωση εσυ ! “ Τιμές iStorm (InfoQuest) 379€ στο Pro Max και 329€ στο Pro (13 ή 12) αλλά στο δικό σου τιμολόγιο ως Product Manager έχεις άλλη Ο άνθρωπος προφανώς τρολαρε! Και επίσης έπεσε πολύ κοντά στις πραγματικές τιμές! Εσύ τι θες να πεις τώρα με το 379€ δηλαδή; Ότι είναι φτηνή η οθόνη του; Και ότι το παράκανε στα σχόλια; Για συνέλθετε μερικοί εδώ μέσα που αμέσως λέτε ότι περάσει από το κεφάλι σας μόλις σας θίξουν τις μετοχές που έχετε στην "Appleώνω τα χέρια μου στις τσέπες σας!" 2 1 1
KostasKri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, ideal09 είπε Έτσι ακριβώς, απ΄το ίδιο τσουβάλι παίρνει τα ανταλλακτικά η apple και οι κινέζοι. Ναι βέβαια, και είμαι σίγουρος με ίδιο quality control και ποιότητα γενικότερα... Όχι ότι οι οθόνες είναι το πιο ακριβό κομμάτι του τηλεφώνου και κοστίζουν στην Apple γύρω στα 150-200 ευρώ το κομμάτι (τουλάχιστον σε κάτι bill of materials που είχα δει)... την έχει κάνει χρυσή την Samsung. Παρόλα αυτά είναι ίδιες με Κινέζικες που πουλιούνται με το κιλό.
AtiX Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Izorai είπε Ο άνθρωπος προφανώς τρολαρε! Και επίσης έπεσε πολύ κοντά στις πραγματικές τιμές! Εσύ τι θες να πεις τώρα με το 379€ δηλαδή; Ότι είναι φτηνή η οθόνη του; Και ότι το παράκανε στα σχόλια; Για συνέλθετε μερικοί εδώ μέσα που αμέσως λέτε ότι περάσει από το κεφάλι σας μόλις σας θίξουν τις μετοχές που έχετε στην "Appleώνω τα χέρια μου στις τσέπες σας!" Κάτσε γιατί θα τρελαθώ εδώ μέσα… ήμαστε σε τεχνολογικό forum και αντί να προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο χωρίς τρολάρισμα, υπερβολές και ψέματα, κυνηγάμε και συνετίζουμε αυτούς που διορθώνουν τα κακός κείμενα??? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από AtiX 2
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Πες τα χρυσόστομε! Δεν υπάρχει είδηση, ειδικά για την apple, που να μην είναι να 8 στα 10 σχόλια για τρολάρισμα. Ιδίως σχεδόν όλα στην 1η σελίδα και από την 3η-4η και μετά. Μόνο στη 2η σελίδα μπορεί κάποιος να βρει κάτι εποικοδομητικό. 2 1
butters Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλή κίνηση. Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση ότι θα αρχίσουν οι απλοί χρήστες να επισκευάζουν iphone όπως στη φωτό. Experts που δεν είχαν εξουσιοδότηση, ναι. Και πάλι πολύ θετικό. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από butters
manolis940 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Είναι ότι πιο εντυπωσιακό ακούω απ' την Apple μετά το M1 SoC . Δεν πιστεύω ωστόσο ότι μπορεί να απευθυνθεί στον απλό χρήστη, τουλάχιστον για όλες τις επισκευές. Ακόμη και να δίνει εργαλεία όπως ένα heatgun ή κάποιο heatplate δεν νομίζω να είναι αρκετά οικονομικά έτσι ώστε να τα αγοράσει κάποιος για να φτιάχνει ένα τηλέφωνο στα 2 χρόνια. Ακόμη και για απλές ζημιές όπως αλλαγή μιας μπαταρίας. Εγγύηση δεν νομίζω να δίνει μετά το άνοιγμα κάτι που το βρίσκω λογικό όμως. Περίεργο για μένα είναι που σου δίνει την δυνατότητα αυτή χωρίς να δεχτεί καμία ουσιαστική πίεση. Μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές και να θεσμοθετηθεί το right to repair και σε άλλους κλάδους όπως για παράδειγμα αυτόν των αυτοκινήτων, όπου και εκεί τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να κλείσουν τα συνεργεία και να αφήσουν μερικά εξουσιοδοτημένα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Πολύ ωραία νέα για τους επενδυτές των κινητών. Δεν έχω δει iPhone μέχρι τώρα που να μην είναι ζμπαράλια.
nefos78 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, NasstasjiaP είπε Γιατί καλέ? Δεν σ ΄αρέσει η βιονική γκόμενα-ντουλάπα με στυλ '80s και δάχτυλα δυο μέτρα που διορθώνει ήσυχη και χαμογελαστή το μήλο της σε κουζίνα με φούξια πλακάκι...??? εμ τα γυαλιά άφησες απ΄έξω....
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nefos78 είπε εμ τα γυαλιά άφησες απ΄έξω.... έχω πάρει iFixit kit που είχε γυαλιά μέσα! 6 ώρες πριν, NasstasjiaP είπε Γιατί καλέ? Δεν σ ΄αρέσει η βιονική γκόμενα-ντουλάπα με στυλ '80s και δάχτυλα δυο μέτρα που διορθώνει ήσυχη και χαμογελαστή το μήλο της σε κουζίνα με φούξια πλακάκι...??? Δεν είναι όλες Τζέσικα! Για κάποιους υπάρχουν και οι νταρντάνες!
Radiatedsoul Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, KostasKri είπε Παρόλα αυτά είναι ίδιες με Κινέζικες που πουλιούνται με το κιλό. οχι δεν ειναι. και στο λεει καποιος που εχει αλλαξει οθονη σε iphone και εβαλε κινεζικη
MDefender Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 καλά αυτό είναι έγκλημα,άλλο να βγάλουν επιτέλους επίσημα στην αγορά ανταλλακτικά και άλλο να λένε στον κάθε ένα πάρε ένα tutorial και ανοιξε κινητό 1200 ευρώ,τι και αν δεν έχεις ξανα ανοίξει κινητό ποτέ.Το μόνο που θα πω ως τεχνικός σε όποιον το σκεφτεί είναι ΟΧΙ. 1 1
KostasKri Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε οχι δεν ειναι. και στο λεει καποιος που εχει αλλαξει οθονη σε iphone και εβαλε κινεζικη Ήταν ειρωνική η τελευταία μου πρόταση Προφανώς και δεν είναι από το ίδιο τσουβάλι που έλεγε ο άλλος ο φίλος.
MDefender Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, polaki είπε σε επίσημο ναι, σε μικρομαγαζάκια όμως δεν στο λένε.. και εκεί που γλιτώνεις 20-30€, καταλήγεις μετά να είσαι με συσκευή που δεν είναι αδιάβροχη.... Παιδιά σας το λέω με απόλυτη σιγουριά,ότι και να κάνει το ανθρώπινο χέρι,δεν μπορεί κανείς να σου πει με πάρτο είναι αδιάβροχο και περνάει πιστοποίηση ενώ το έχεις ανοίξει.Οποιος στο πει σε κοροιδεύει.Δεν μπορεί η κόλλα που θα βάλεις με το χέρι και όχι με την πρέσα του εργοστασίου να κάτσει τόσο σωστά.Προστασία θα σου προσφέρει σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι τη σιγουριά του τύπου πάω στη θάλασσα και βγάζω φωτογραφίες κάτω από το νερό. 1
k_w_t Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MDefender είπε Παιδιά σας το λέω με απόλυτη σιγουριά,ότι και να κάνει το ανθρώπινο χέρι,δεν μπορεί κανείς να σου πει με πάρτο είναι αδιάβροχο και περνάει πιστοποίηση ενώ το έχεις ανοίξει.Οποιος στο πει σε κοροιδεύει.Δεν μπορεί η κόλλα που θα βάλεις με το χέρι και όχι με την πρέσα του εργοστασίου να κάτσει τόσο σωστά.Προστασία θα σου προσφέρει σε μεγάλο βαθμό αλλά όχι τη σιγουριά του τύπου πάω στη θάλασσα και βγάζω φωτογραφίες κάτω από το νερό. Αφου η B-7000 ειναι πιο φτηνη απο την ειδικη φλατζα που εχει η apple ολοι αυτην θα βαζουν. Εχει γινει κατι σαν το WD-40 αλλα για κινητα.... Εδω οι αλλοι τσιγκουνευονται να βαλουν τις ειδικες ταινιες στην αλλαγη μπαταριας και βαζουν 3Μ διπλης οψης. Τα παντα ειναι θεμα τεχνικου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα