Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βλέπω τα σχόλια και έχω την εντύπωση ότι μπερδεύετε το right to repair με το YOU HAVE TO REPAIR IT BY YOURSELF.

επίσης σε βίντεο του Linus νόμιζω είδα ότι δε χάνεις την εγγύηση.βέβαια το λέω με επιφύλαξη γιατί μπορεί να μη το είδα καλά 

• Like 2
Δημοσ.

Στην ουσια , αυτο που κανει η Apple ειναι η "νομιμοποιηση" ολων των μαγαζιων επισκευης iphone, χωρις την αναγκη εξουσιοδοτησης.

Πλεον ολα αυτα τα μαγαζια θα εχουν προσβαση σε γνησια apple ανταλακτικα, οπως και ο απλος χρηστης δηλαδη

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ συγνώμη κι όλας , αλλά δε θα σχολιάσω την είδηση αλλά σαν γραφίστας που είμαι θέλω να ρωτήσω. Αυτή την οικτρή φωτογραφία με την επισκευή, που τη βρήκατε και τι βάλατε? Πες τε μου πως δεν είναι από το site της Apple.... 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nefos78 είπε

Εγώ συγνώμη κι όλας , αλλά δε θα σχολιάσω την είδηση αλλά σαν γραφίστας που είμαι θέλω να ρωτήσω. Αυτή την οικτρή φωτογραφία με την επισκευή, που τη βρήκατε και τι βάλατε? Πες τε μου πως δεν είναι από το site της Apple.... 

Γιατί καλέ? Δεν σ ΄αρέσει η βιονική γκόμενα-ντουλάπα με στυλ '80s και δάχτυλα δυο μέτρα που διορθώνει ήσυχη και χαμογελαστή το μήλο της σε κουζίνα με φούξια πλακάκι...???

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, polaki είπε

Πολύ καλό νέο, τουλάχιστον για την αλλαγή της μπαταρίας, που όλοι ουσιαστικά σε κάποια φάση χρειαζόμαστε. 

Επίσης λογικά θα γίνουν λίγο πιο προσιτές οι τιμές για το service, αν και μιλάμε για κάτι που πολύ λίγοι μπορούν να κάνουν σωστά χωρίς να ρισκάρουν να φτιάξουν 1 και να χαλάσουν άλλα 3. 

Μία φορά θυμάμαι πάντως είχα δοκιμάσει στο iPhone 5 να αλλάξω μπαταρία, και κατέληξα να χαλάσω το wifi. Δε νομίζω να το ξαναδοκίμαζα ποτέ...

Καλά αυτό εννοείται. Και είναι και λογικό εξάλλου. Και απώλεια αδιαβροχοποίησης επίσης, κάτι που δεν σου λένε τα μαγαζάκια της γειτονιάς, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις από τα πιο σοβαρά. 

Αλλάζεις την κόλλα αδιαβροχοποιησης και είσαι οκ. Αφού θα μπορείς να την αγοράσεις από την Apple 

Δημοσ.

Όταν η ίδια η Apple διαψεύδει τους υποστηρικτές της που υποστήριζαν ότι είναι για το καλό μας που δεν το επιτρέπει. Τώρα απανταχού υποστηρικτές της Apple, θέλει το κακό μας; Για πείτε.

• Sad 1
Δημοσ.

Οταν γινει αυτο,τα μικρα μαγαζια που επισκευαζουν iPhone θα γεμισουν απο πελατες που θα αγοραζουν απο την Apple τα γνησια ανταλλακτικα και δεν θα ξερουν να τα επισκευασουν μονοι τους.

Θα ανεβασουν λιγο τις δουλειες τους αλλα θα χασουν απο το κερδος του ΟΕΜ ανταλλακτικου.

Ως τωρα τα πιο πολλα μικρα μαγαζια δεν δεχοταν να βαλουν δικο σου ανταλλακτικο. (πχ οθονη απο ebay).

Τωρα με τα γνησια δεν θα εχουν λογο να αρνηθουν. (συνηθως λεγανε οτι δεν ξερουν την ποιοτητα του ανταλλακτικου)

Απλα θα ανεβασουν τις τιμες για την παροχη υπηρεσιων.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, FELIX είπε

Ειπε να παρει μεριδιο απο την πιτα με τα ανταλακτικα που πουλανε οι κινεζοι.Θα πουλαει τα ουτως η αλως κινεζικα σαν γνησια πιο ακριβα βεβαια,και εμεις θα ειμαστε χαρουμενοι που εχουμε γνησια ανταλακτικα.

Μάλλον μπερδεύεις τον όρο "Κινέζικο" με τον όρο "Κατασκευάζεται στην Κίνα". Η μόνη σχέση που έχουν είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, η ποιότητα και η αξιοπιστία του προϊόντος εγγυάται από τον ίδιο τον προμηθευτή.

• Like 5
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μάλλον μπερδεύεις τον όρο "Κινέζικο" με τον όρο "Κατασκευάζεται στην Κίνα". Η μόνη σχέση που έχουν είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, η ποιότητα και η αξιοπιστία του προϊόντος εγγυάται από τον ίδιο τον προμηθευτή.

O κινεζος οτι του παραγγειλεις σου φτιαχνει. Αν του παραγγειλεις πχ οθονη των 15€ θα φτιαξει για 15€.

Εαν του παραγειλεις για 100€ θα σου φτιαξει για 100€ δεν κανει παζαρια στην τιμη αλλα στην ποιοτητα.

Για αυτο υπαρχουν ΟΕΜ οθονες grade A, AA ,AAA κτλ 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, k_w_t είπε

εν κανει παζαρια στην τιμη αλλα στην ποιοτητα.

Είπες σχεδόν αυτό που εννοούσα, με την μόνη διαφορά ότι ο Κινέζος δεν κάνει παζάρια στην ποιότητα, απλά την προσαρμόζει στην τιμή που θα του πεις.

Το βασικό είναι πως ότι πληρώνεις αυτό παίρνεις (συνήθως). Η κάθε Apple θα σου εγγυηθεί για το ανταλλακτικό και θα στο δώσει άμεσα ενώ από το ali αν σου έρθει προβληματικό μετά από 15-20-60-100 μέρες θα πρέπει να το στείλεις πίσω και να περιμένεις το επόμενο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...