Προς το περιεχόμενο

Mac os x sucked internet restore. ΣΩΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MacBook pro 2018

Αναβάθμιση σε Μοντερέι δεν μου έκανε και είπα να κάνω downgrade.

Bootable USB με Καταλίνα..

Διαγραφή δίσκου .

Επιλογή για να κανει μπουτ απο εξωτερικό δισκο.

Πατάω OPT μου βγαζει τον  USB  installer κάνω κλικ  και με πετάει μόνο του στο internet recovery.

Πλέον δεν μπαίνει πουθενά .

Cmd +  r δίνει error 

Cmd + opt + r error.

Τα ερρορ:

support apple mac startup 1008f

και 

support apple mac 2002f

Ιδέες ?

Έχω κάνει resets τα κλασικά smc/nvm

το χω διαγραψει απο τον icloud λογαριασμό μου οπως πρωτεινει η αππλ για το ερρορ.

στο diagnostics μια χαρά αλλά βγαζει ADP000 άρα υπάρχει software προβλημα.

ειναι το μηχάνημα της δουλειας μου και κοινώς την έχω π********σει...

Ευχαριστώ ρε απλ που το κάνεις τόσο δύσκολο πλέον το downgrade.

Επεξ/σία από lasithi12
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lasithi12 είπε

MacBook pro 2018

Αναβάθμιση σε Μοντερέι δεν μου έκανε και είπα να κάνω downgrade.

Bootable USB με Καταλίνα..

Διαγραφή δίσκου .

Επιλογή για να κανει μπουτ απο εξωτερικό δισκο.

Πατάω OPT μου βγαζει τον  USB  installer κάνω κλικ  και με πετάει μόνο του στο internet recovery.

Πλέον δεν μπαίνει πουθενά .

Cmd +  r δίνει error 

Cmd + opt + r error.

Τα ερρορ:

support apple mac startup 1008f

και 

support apple mac 2002f

Ιδέες ?

Έχω κάνει resets τα κλασικά smc/nvm

το χω διαγραψει απο τον icloud λογαριασμό μου οπως πρωτεινει η αππλ για το ερρορ.

στο diagnostics μια χαρά αλλά βγαζει ADP000 άρα υπάρχει software προβλημα.

ειναι το μηχάνημα της δουλειας μου και κοινώς την έχω π********σει...

Ευχαριστώ ρε απλ που το κάνεις τόσο δύσκολο πλέον το downgrade.

και σε big sur έκανε τα ίδια καμιά φορά σε downgrade. Με βάση ξένα forums ίσως η λύση είναι η παρακάτω:

https://support.apple.com/en-ca/guide/apple-configurator-2/apdebea5be51/mac

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.

Για δοκίμασε να ξεκινήσεις το Mac κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα shift-option-command-R (⇧+⌥+⌘+R), για κατέβασμα της version που συνόδευε το μηχάνημα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bioentre είπε

και σε big sur έκανε τα ίδια καμιά φορά σε downgrade. Με βάση ξένα forums ίσως η λύση είναι η παρακάτω:

https://support.apple.com/en-ca/guide/apple-configurator-2/apdebea5be51/mac

Ναι το είδα είναι η τελευταία λύση.

αρκετά περίπλοκη διαδικασία 

2 ώρες πριν, epinki είπε

Για δοκίμασε να ξεκινήσεις το Mac κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα shift-option-command-R (⇧+⌥+⌘+R), για κατέβασμα της version που συνόδευε το μηχάνημα.

Τίποτα όλα βγάζουν ερρορ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, epinki είπε

Από που διέγραψες τον δίσκο, από το Recovery Partition ή από το Internet Recovery ;

έλα μου ντε δεν θυμααι γαμώ.

το πηγή σε μάστορα... δεν κατάφερε να πέρασει Catalina... κυλούσε μου έλεγε στο ρκαβερι δεν προχώραγε.

τι έκανα λάθος;

υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεχθούμε ότι διέγραψες τον δίσκο από το Recovery Partition (command+R), το partition παρέμεινε, είναι ασύμβατο με την νεότερη version  και προκαλεί το σφάλμα.

Πήγαινε στο Internet Recovery (command+option+R) και διέγραψε τον δίσκο σε extended και Guid partition map  (επιλέγεις το πρώτο εικονίδιο).

Κατόπιν κάνε επανεκκίνηση με πατημένα τα πλήκτρα shift-option-command-R, για να κατεβάσεις της version που συνόδευε το μηχάνημα.

Αναμένεται όλα να τρέξουν πλέον ομαλά.

Επεξ/σία από epinki
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, epinki είπε

Αν δεχθούμε ότι διέγραψες τον δίσκο από το Recovery Partition (command+R), το partition παρέμεινε, είναι ασύμβατο με την νεότερη version  και προκαλεί το σφάλμα.

Πήγαινε στο Internet Recovery (command+option+R) και διέγραψε τον δίσκο σε extended και Guid partition map  (επιλέγεις το πρώτο εικονίδιο).

Κατόπιν κάνε επανεκκίνηση με πατημένα τα πλήκτρα shift-option-command-R, για να κατεβάσεις της version που συνόδευε το μηχάνημα.

Αναμένεται όλα να τρέξουν πλέον ομαλά.

ναι κάτι τέτοιο έγινε δεν πάτησα το list icon και διεγραψα. το μεσα... καλα τα λέω;

φοβάμαι να μπω ε Ίντερνετ ρικαβερι με τα σφαλαματα που μου έριχνε...

μπαίνω μέσα από τον instsaller του bootable usb στο Catalina μπαινω Disk Utiliity παταω erase το δισκο αλλα δεν το πατάει το κλικ...

τι φταίει;

Δημοσ.

Ξέχασε τον Catalina installer, δεν μπορεί να βοηθήσει αφού απ' ότι φαίνεται υφίσταται ακόμη το Monterey partition.

Aκολούθησε τις οδηγίες μου και όλα πρέπει να τρέξουν ομαλά. Η προσέγγιση έχει δουλέψει άψογα όποτε την πρότεινα.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, epinki είπε

Ξέχασε τον Catalina installer, δεν μπορεί να βοηθήσει αφού απ' ότι φαίνεται υφίσταται ακόμη το Monterey partition.

Aκολούθησε τις οδηγίες μου και όλα πρέπει να τρέξουν ομαλά. Η προσέγγιση έχει δουλέψει άψογα όποτε την πρότεινα.

Φίλε τα κατάφερα κάνει εγκατάσταση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ..

Δεν κατάλαβα πάντως πως ο τύπος πέρασε το ίντερνετ ρικαβερι για να ξαναβάλει monterey

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...