Προς το περιεχόμενο

Mi Curved Monitor 34" - 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H συγκεκριμένη οθόνη αξίζει για ταινίες 4k ?

Παιχνίδια δεν παίζω. Μονο για ταινίες και δουλειες γραφείου θέλω ενα καλό monitor. Τα επιπλέον Mhz θα βοηθούσαν σε κάτι ή ειναι μονο για τα games?

Με προβληματίζει επίσης ότι ειναι curved και έχω μάθει όλα τα χρόνια σε επίπεδες...

Τι λέτε?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Feigen είπε

H συγκεκριμένη οθόνη αξίζει για ταινίες 4k ?

Παιχνίδια δεν παίζω. Μονο για ταινίες και δουλειες γραφείου θέλω ενα καλό monitor. Τα επιπλέον Mhz θα βοηθούσαν σε κάτι ή ειναι μονο για τα games?

Με προβληματίζει επίσης ότι ειναι curved και έχω μάθει όλα τα χρόνια σε επίπεδες...

Τι λέτε?

Πάρ'την και αν δεν σου αρέσει χάρισε την σε κάποιον γνωστό σου.

• Confused 1
Δημοσ.

Τα χρώματα και οι εικόνες στην οθόνη αυτή είναι φοβερά, με την ανάλυσή της να φτάνει τα 3440×1440. Η τεράστιας χωρητικότητας μπαταρία 4500mAh θα σου προσφέρει εξαιρετική αυτονομία που θα σε κάνει να ξεχάσεις πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρτισες το κινητό σου!

ειναι και powerbank?:p

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Τα χρώματα και οι εικόνες στην οθόνη αυτή είναι φοβερά, με την ανάλυσή της να φτάνει τα 3440×1440. Η τεράστιας χωρητικότητας μπαταρία 4500mAh θα σου προσφέρει εξαιρετική αυτονομία που θα σε κάνει να ξεχάσεις πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρτισες το κινητό σου!

Την τοποθετεις στην οροφη του αμαξιου και εχεις μια φορτιση για το ταξιδι σου 😉

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ανάλογα πως θα την τοποθετήσεις... έχεις και αεροτομή🤣

Δημοσ.
Στις 19/11/2021 στις 12:10 ΜΜ, cd2matheos είπε

Δεν υπαρχουν αλλες προσφορες......Οτι ειδατε ειδατε....Ειδικα σε GPU μην περιμενετε τιποτα γιατι απλα δεν υπαρχουν GPU στην αγορα.

το γνωριζω το σχολιο μου ηταν καθαρα σαρκαστικο

Δημοσ.
15 ώρες πριν, poulinos είπε

Mediamarkt το είδες;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι... ούτε διαβάζουν τι βγάζουν!

Δημοσ.
15 hours ago, SabotazNic said:

lol

1 hour ago, PaNtErAz said:

Mediamarkt το είδες;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι... ούτε διαβάζουν τι βγάζουν!

ναι εκει.κατι τους ξεφυγε

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ βλέπω αθέμιτο ανταγωνισμό και επιθετικό marketing!! Απ τη μία το powerbank και από την άλλη το γεγονός ότι το mediamarkt την έριξε στα 398.99. ετοιμάζεται να ξεπουλήσει!! 

Screenshot_20211120_181508_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.

Στα 315 € παλι, χωρις τελωνειο απο Ευρωπη (Τσεχια η Πολωνια) απο banggood 

https://www.banggood.com/Original-XIAOMI-Curved-Gaming-Monitor-34-Inch-21-9-Bring-Fish-Screen-144Hz-High-Refresh-Rate-1500R-Curvature-WQHD-3440+1440-Resolution-121-pencent-sRGB-Wide-Color-Gamut-Free-Sync-Technology-Display-p-1582948.html?cur_warehouse=CZ&ID=533230

Με το κουπόνι: BGZPD711 

(Πριν το ταμειο, χρησιμοποιησε τo έξτρα κουπόνι 5% εδώ.
https://www.banggood.com/marketing-VIP/tid-37655.html
Πατας get και μετα μπαίνει αυτόματα στο ταμειο).

Τονιζω παραυτα οτι δεν υπαρχει ουσιαστικα εγγυηση, ειναι ασυμφορη η μεταφορα τετοιου προιοντος. 

Αλλα το βαζω εδω για οποιον εμπιστευεται την ποιοτητα της Xiaomi και θελει να την παρει πιο φθηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσων αφορά την εγγύηση απ' έξω, πέρυσι τον Αύγουστο πήρα την συγκεκριμένη από το banggood και σε ένα μήνα τα έφτυσε. Αρχικά μου είπαν να μοιραστούμε τα μεταφορικά τα οποία ήταν 100 ευρώ (με ΕΛΤΑ για Κίνα). Όταν την επιστρεψα και τους έστειλα την απόδειξη αποστολής μου κατέθεσαν ολόκληρο το ποσό των μεταφορικών. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, fagoura είπε

Στα 315 € παλι, χωρις τελωνειο απο Ευρωπη (Τσεχια η Πολωνια) απο banggood 

https://www.banggood.com/Original-XIAOMI-Curved-Gaming-Monitor-34-Inch-21-9-Bring-Fish-Screen-144Hz-High-Refresh-Rate-1500R-Curvature-WQHD-3440+1440-Resolution-121-pencent-sRGB-Wide-Color-Gamut-Free-Sync-Technology-Display-p-1582948.html?cur_warehouse=CZ&ID=533230

Με το κουπόνι: BGZPD711 

(Πριν το ταμειο, χρησιμοποιησε τo έξτρα κουπόνι 5% εδώ.
https://www.banggood.com/marketing-VIP/tid-37655.html
Πατας get και μετα μπαίνει αυτόματα στο ταμειο).

Τονιζω παραυτα οτι δεν υπαρχει ουσιαστικα εγγυηση, ειναι ασυμφορη η μεταφορα τετοιου προιοντος. 

Αλλα το βαζω εδω για οποιον εμπιστευεται την ποιοτητα της Xiaomi και θελει να την παρει πιο φθηνα.

Εντάξει πάντως σε τέτοια τιμή και προϊόν ε θες να έχεις εγγύηση, όπως λες και εσύ. Πραγματικά δεν έχει νόημα η αγορά από έξω για 80€ ξέρω γω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...