Προς το περιεχόμενο

Mi Curved Monitor 34" - 399€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρσι την κυνηγούσα 4 μέρες και ποτε δεν την προλάβαινα. Στην τελική είχα πάρει 2 στα 299 από το πλαίσιο και ακόμα πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει . 

Δημοσ.

Με την κατασταση οπως εχει και τις ελλειψεις που υπαρχουν ολα εχουν παρει τη ανηφορα , ειναι τραγικο να θεωρειται προσφορα 100 ευρω πανω κατι που περσι ηταν 100 ευρω κατω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Παιζει το Χ ultrawide γιατι το PS5 οχι ειναι τραβηγμενη η εικονα.

Δεν βαζεις αλλα τοσα να παρεις καμια OLED να χαρεις την κονσολα;

Επειδη εχω την οθονη και πανω εχω και το ps5 και το xbox series x .To ps5 παιζει τελεια σε wide screen και βλεπει την οθονη κανονικα σε 2k 3440x1440 60Ηz (παιζει μπομπα) αντιθετα το xbox εχει προβληματα και δεν βλεπει την οθονη wide αλλα για ενα περιεργο λογο την δινει 4κ 60Hz (παιζει κανονικα και πας στα info και βγαζει κανονικα αυτη την αναλυση) αλλα σου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγο τραβηγμενα (μπορεις να επιλεξεις και 2k 60Hz αλλα δεν εχει επιλογες για Wide)

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, argosixna είπε

Πριν λιγες μερες επαιζε στα 312 απο ευρωπη. Με τα γνωστα κουπονομαγαζα. 

Χωρις εγγυηση ομως, οποτε δεν συγκρινεται. Διοτι τα μεταφορικα αποστολης προιοντος στην Ευρωπη με τετοιο μεγεθος/βαρος/ογκο, θα κοστισουν τρελλα ποσα και αν χρειαστει και 2η φορα, καλυτερα να την πεταξεις στα σκουπιδια. Εννοειται η Ελληνικη αντιπροσωπεια δεν τις καλυπτει. 

Επεξ/σία από fagoura
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Aias είπε

Επειδη εχω την οθονη και πανω εχω και το ps5 και το xbox series x .To ps5 παιζει τελεια σε wide screen και βλεπει την οθονη κανονικα σε 2k 3440x1440 60Ηz (παιζει μπομπα) αντιθετα το xbox εχει προβληματα και δεν βλεπει την οθονη wide αλλα για ενα περιεργο λογο την δινει 4κ 60Hz (παιζει κανονικα και πας στα info και βγαζει κανονικα αυτη την αναλυση) αλλα σου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγο τραβηγμενα (μπορεις να επιλεξεις και 2k 60Hz αλλα δεν εχει επιλογες για Wide)

Καλά που το ανέφερες να την προσπεράσω αν είναι μιας και την ήθελα κυρίως για Series X

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Deathy είπε

Παρτε προσφορα black friday πιο ακριβη απο την αρχικη τιμη.

Συγνώμη αλλά τι βλέπω λάθος; Εκτός από πέρσυ το BF που είχε παίξει 299, τι αρχικές και τελικές λέτε; 

Screenshot_2021-11-19-09-10-24-262_com.android.chrome.jpg

Επισης π.χ. το VW T-Roc αρχές καλοκαιριού έκανε 21000 και τώρα η ίδια έκδοση κάνει 23500 με λιγότερα έξτρα και αντίστοιχα τσίμπησαν οι τιμές σε όλα τα αμάξια. Αμα χρειάζομαι αυτοκίνητο και μου αρέσει κτλ δεν θα το πάρω; 

Δυστυχώς οι τιμές σε όλα τα προϊόντα ανέβηκαν, πείτε μου καλύτερη οθόνη σε αυτά τα χρήματα. Νομίζω έτσι πρέπει να γίνεται η σύγκριση. 

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giopa62 είπε

Ερώτηση, έχετε χρησιμοποιήσει οθόνη τέτοιου μεγέθους για εργασία (πχ προγραμματισμό);

Ναι φίλε βολεύει.

Ψάχνω μία αντίστοιχη με Thunderbolt/Type-c για εναλλαγή μεταξύ λάπτοπ και Desktop, εδω και καιρο. Έχετε κάτι να προτείνετε? 

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, no account είπε

Ναι φίλε βολεύει.

Ψάχνω μία αντίστοιχη με Thunderbolt/Type-c για εναλλαγή μεταξύ λάπτοπ και Desktop, εδω και καιρο. Έχετε κάτι να προτείνετε? 

Έχω να προτείνω δυο 32" monitor για τέτοια δουλειά. Το ένα μάλιστα με KVM για πανεύκολες αλλαγές μεταξύ διαφορετικών Host.

Gigabyte M32Q (αυτό έχει το KVM και φτάνει σε τρελά refresh rates γιατί έχει φτιαχτεί και για gaming)

Dell P3221D (USB-C με PD για τροφοδοσία του laptop και max refresh rate 75Hz)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, di maria kun είπε

ωχ ωχ προβλεπω τι προσφορες θα σκασουν σε gpu

Δεν υπαρχουν αλλες προσφορες......Οτι ειδατε ειδατε....Ειδικα σε GPU μην περιμενετε τιποτα γιατι απλα δεν υπαρχουν GPU στην αγορα.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giopa62 είπε

Ερώτηση, έχετε χρησιμοποιήσει οθόνη τέτοιου μεγέθους για εργασία (πχ προγραμματισμό);

Εγω την χρησιμοποιω καθημερινά, συν ενα εξτρα κάθετο 22αρι μονιτορ απο τα δεξια.

Με έχει βολέψει πάρα πολυ.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...