iml Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tzimmys είπε Αύριο την αγοράζω για γνωστό. Βοηθείστε με να καταλάβω.. Επέκταση εγγύησης πήρατε τελικά από τη mediamarkt? Επέκταση εγγύησης για το 55" x90j MediaMarkt +123.9 e Public +75 e Sony Center +50 e Plaisio +90.93 e Kotsovolos 72.80 έως 90.30 e. Υποσημείωση, τελευταία τεμάχια, διαθέσιμο μόνο από καταστημα Ποιος..... σε συμφέρει? (αφού συνυπολογίσεις τι προσφέρει η κάθε επέκταση) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από iml
Tzimmys Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 OK... Απλά εμείς την τηλ θα την πάρουμε από το mm λόγω και του 20% Μπορούμε να πάρουμε μετά επέκταση από το Sony center?
Grim Ripper Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Tzimmys είπε OK... Απλά εμείς την τηλ θα την πάρουμε από το mm λόγω και του 20% Μπορούμε να πάρουμε μετά επέκταση από το Sony center? Νομίζω μπορείς αλλά πάρε και ένα τηλ, λογικά απόδειξη + serial number θα θέλουν.
iml Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Tzimmys είπε OK... Απλά εμείς την τηλ θα την πάρουμε από το mm λόγω και του 20% Μπορούμε να πάρουμε μετά επέκταση από το Sony center? Πάρε ένα τηλ σε Sony Center. Επίσης ρώτα όμορφα και κανέναν προιστάμενο από κοντά σε MM για καλύτερη τιμή στην επέκταση εγγύησης. Τις πρώτες μέρες της BFriday εβδομάδας έδιναν έκπτωση στην εγγύησή τους (έβγαινε κανένα +80ρι για το 65" των 1200ε και +130ε για την 75" των 1600ε όταν στις αντίστοιχες tv το public την είχε δωρεάν χωρίς παρακάλια) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από iml 1
Guerriero4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Φανταστική τηλεόραση, τελικά την πήρα! Και με την εγγύηση όλα κομπλέ, 5 χρόνια δωρεάν με αγορά από το sony center (μόνο στο κατάστημα όχι online). 1
teopanta1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Φανταστική τηλεόραση, τελικά την πήρα! Και με την εγγύηση όλα κομπλέ, 5 χρόνια δωρεάν με αγορά από το sony center (μόνο στο κατάστημα όχι online). Καλορίζικη φιλαράκι περιμένουμε εντυπώσεις γιατί την έχω βάλει και εγώ στο μάτι, με την εγγύηση τι γίνεται; το λέω επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη, τι περιλαμβάνει;
sheep2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Τελικά μουφα black friday κάθε πέρυσι κ καλύτερα σε πάρα πολλά ειδη ,εδώ στο ελλαντα πέφτει πολύ δούλεμα γενικώς ,η συγκεκριμένη κ όπως κ άλλες σε κάνα τρίμηνο θα έπεφτε η τιμή τους . Είναι απλά για όσους βιαζόταν κ περίμεναν αυτές τις μέρες όχι ότι είναι πραγματικές προσφορές . 5
jim83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Επειδη ενδιαφερομαι για την X93J στις 55 ιντσες θα ηθελα να ρωτησω απο καποιον κατοχο κατα προτιμηση να μου πει τι αποσταση εχουν τα ποδαρακια της βασης καθως το επιπλο μου ειναι 120cm κ δε νομιζω οτι τη χωραει. Μηπως υπαρχει επιλογη θεσεων πιο προς το εσωτερικο η ειναι μονο τερμα ακρη?
Guerriero4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, teopanta1 είπε Καλορίζικη φιλαράκι περιμένουμε εντυπώσεις γιατί την έχω βάλει και εγώ στο μάτι, με την εγγύηση τι γίνεται; το λέω επειδή είμαι από Θεσσαλονίκη, τι περιλαμβάνει; Ευχαριστώ! Από ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή, το λειτουργικό είναι γρήγορο, παίζει netflix, καμία σχέση με την παλιά full hd που είχα. Από εγγύηση σε καλύπτουν σχεδόν από τα πάντα εκτός από σπασίματα. Στέλνουν τεχνικό να την δει και μετά την παίρνουν, την επισκευάζουν και στην στέλνουν πίσω ή σου δίνουν αντίστοιχο μοντέλο αν η επισκευή δεν τους συμφέρει(Αυτά για Αθήνα που είμαι, για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι, μπορείς να τους ρωτήσεις). 4 λεπτά πριν, jim83 είπε Επειδη ενδιαφερομαι για την X93J στις 55 ιντσες θα ηθελα να ρωτησω απο καποιον κατοχο κατα προτιμηση να μου πει τι αποσταση εχουν τα ποδαρακια της βασης καθως το επιπλο μου ειναι 120cm κ δε νομιζω οτι τη χωραει. Μηπως υπαρχει επιλογη θεσεων πιο προς το εσωτερικο η ειναι μονο τερμα ακρη? https://www.sony.ee/electronics/televisions/x93j-x94j-series/specifications Approx. 82.1 cm 1
thundercat Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Παντως απο Public ελεγε οτι ειχε 5 χρονια εγγυηση. Την παρελαβα και εψαχνα να βρω καποιο σχετικο χαρτι. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ηταν εικαστικο λαθος Μετα απο φωνες μου ειπαν θα με παρουν πισω τηλεφωνο. Εχει κανεις καποια παρομοια εμπειρια?
waveparticle Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) αυτη εχει καποια διαφορα? Sony XR55X93J 55" Τηλεόραση Smart 4K TV | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από waveparticle
thundercat Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Ιδια ειναι. Δεν βρηκα καμια απολυτως διαφορα σε τεχνικα χαρακτηριστικα οθονης Η διαφορα της 90 με την 93 ειναι στη βαση Η 90 στις μεσα θεσεις οι βασεις εχουν αποσταση μεταξυ τους περιπου 45εκ ενω στην 93 περιπου 82εκ
Fotia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Λιγο προσοχή με την εγγυηση και το κατάστημα που την προσφέρει . Γενικά για την υποστήριξη της Sony στην Ελλάδα ,διαβαζει κανεις πολλα αρνητικα ,και χρονοβόρες διαδικασιες ..
thundercat Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Παντως αλλο πραγμα να μην ειναι καλη η αντιπροσωπεια και αλλο να προσπαθει το Public να εξαπατησει τον κοσμο και να μην δινει την εγγυηση που διαφημιζει
Fotia Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Public και Mediamarkt είναι σχεδόν ίδια καταστήματα πλεον απο θέμα διαχείρισης ,για μεγάλες διαφορες σε τιμές κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα