Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, zealavor είπε

Ναι, δες το video εδώ: 

Το ειχα δει ευχαριστω.
απλα δεν ηξερα αν ηταν μαζι πακετο ή απλα για το βιντεο και πρεπει να το αγορασεις ξεχωρα..μιας και ειδα το public τα εδινε και ξεχωριστα.
Ευχαριστω φιλε.

18 ώρες πριν, TechnoState είπε

@zealavor .... φυσικά κ όχι, πρέπει να το αγοράσεις ως επιπλέον αξεσουάρ. 

https://www.skroutz.gr/s/19508513/Allocacoc-Powercube-Docks-3x-0005-EUDOCK.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Σε δύο συσκευασίες (ενα cube με καλώδιο η καθεμία) δεν υπήρχε dock μέσα.

Έφτιαξα μόνος μου, ασφαλές κ απόλυτα λειτουργικό (double adhesive tape σε kids safety τάπα schuco). Απλά δεν περιστρέφεται.

Αρα λαθος μου εγραφε ο φιλος απο πανω. 😕

18 ώρες πριν, lefta_yparxoun είπε

θα πέσουν και άκυρα, αφού δεν στέλνουν σε αυτούς που πλήρωσαν, εμείς που πήραμε με πληρωμή στο κατάστημα αποκλείεται να πάρουμε

Εγω πηρα και ρωτησα 3τεμαχια τα 2 ειναι ετοιμα και περιμενω το αλλο για να με ειδοποιησουν..τι να πω..ειδομεν

15 ώρες πριν, supermarioarv είπε

driver4 μπορείς να τσεκάρεις αν η θύρα εθερνετ που έχει πάνω δίνει ιντερνετ?

γιατι στο βίντεο βλέπω οτι το συνδέει με το μοντεμ για να πάρει ιντερνετ... 

Εγραφε ειναι Extender.
Τα extender δινουν και απο θυρα εαν εχει..αλλα στα βιντεο τους για τα συγκεκριμενα γραφει μονο για wifi. Δεν νομιζω οτι θα λαμβανει Wifi και θα δινει πισω στο καλωδιο.

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα παραγγελια απο ΜΜ το sharthome, αυτο με το μπλε κουμπι. 13,47, πληρωσα με paypal και ενω εχω λαβει email απο paypal και εθνικη τραπεζα οτι τραβηξαν τα χρηματα δεν καταχωρηθηκε ΚΑΜΙΑ παραγγελια, καλω εξυπηρετηση ουτε απο εκει βλεπουν παραγγελια, περναει αιτημα για επιστροφη ποσου.
Κανω δευτερη προσπαθεια για παραγγελια αυτη την φορα πληρωνω με καρτα, φαινεται η παραγγελια και λεει οτι ειναι διαθεσιμο στον Ρεντη. Η υπαλληλος στην εξυπηρετηση πελατων λεει οτι το προιον εχει εξαντληθει και εαν κανω refresh την σελιδα θα το βγαλει μη διαθεσιμο.

Πως περνω τα χρηματα της πρωτης προσπαθειας που δεν καταχωρηθηκε τιποτα με το paypal πισω;

image.png.dccc043bc6bf9ec8b2be01af29853921.png

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.

το έχω πάρει παλιότερα αυτό το πολυπριζο.

ωραίο design αλλά πολύ σκληρη η εφαρμογή πανω στην πρίζα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, safridia είπε

Εκανα παραγγελια απο ΜΜ το sharthome, αυτο με το μπλε κουμπι. 13,47, πληρωσα με paypal και ενω εχω λαβει email απο paypal και εθνικη τραπεζα οτι τραβηξαν τα χρηματα δεν καταχωρηθηκε ΚΑΜΙΑ παραγγελια, καλω εξυπηρετηση ουτε απο εκει βλεπουν παραγγελια, περναει αιτημα για επιστροφη ποσου.
Κανω δευτερη προσπαθεια για παραγγελια αυτη την φορα πληρωνω με καρτα, φαινεται η παραγγελια και λεει οτι ειναι διαθεσιμο στον Ρεντη. Η υπαλληλος στην εξυπηρετηση πελατων λεει οτι το προιον εχει εξαντληθει και εαν κανω refresh την σελιδα θα το βγαλει μη διαθεσιμο.

Πως περνω τα χρηματα της πρωτης προσπαθειας που δεν καταχωρηθηκε τιποτα με το paypal πισω;

image.png.dccc043bc6bf9ec8b2be01af29853921.png

Ή θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω χωρίς να σου εξηγήσουν ΠΟΤΕ τι συνέβη ή θα σου σταλούν και οι δυο παραγγελίες…τα έχω πάθει και τα δυο από τα Public…!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ την ψιλιαστικα πήγα από εκεί και πρόλαβα στην κυριολεξία τα τελευταία σετ με remote και 2 με usb….όλα σε μαύρο χρώμα 

Εν το μεταξύ είναι τόση η ασχετοσύνη που είχαν πολλά άσπρα (δεν με ενδιέφεραν ) με remote τιμές χώμα κάποια και με usb και πέρναγαν κάποιοι και παίρναν τα συμβατικά που ήταν και ακριβότερα αφού είχαν περιεργάστει τα powercubes …..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πηρα 1 απο ολα για να ειμαι σιγουρος οτι κατι θα λειτουργει :P

Παμε τωρα στη παραδοση 

1η παραγγελια εγινε αμεσα τη σπανε και κανουν μερικη αποστολη 1 απο τα 10 

2 η παραγγελια εχτες 6 και τα εστειλαν ολα αμεσα 

1 Powercube Original και 1 https://www.public.gr/product/perifereiaka/power-protection/surge-protectors/powercube-remote-set-polymprizo-leyko/prod7800172pp/ ειναι στο καταστημα . Αυτο εχει και διακοπτη και το cube μεσα ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

1 Powercube Original και 1 https://www.public.gr/product/perifereiaka/power-protection/surge-protectors/powercube-remote-set-polymprizo-leyko/prod7800172pp/ ειναι στο καταστημα . Αυτο εχει και διακοπτη και το cube μεσα ;

ναι, έχει και τα δύο που φαίνονται στην εικόνα

Δημοσ.

Πήρα 2 original. Πρακτική λύση όταν δεν μπορεί να μπει κλασικό πολύμπριζο και κάτι τέτοιο δεν αρκεί.

%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%

Και του χρόνου, να 'μαστε καλά.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, unicore30 είπε

Mediamarky αγια Παρασκευή γεμάτο από όλα τα μοντέλα!

Eπεστρεψα σημερα το χαλασμενο που παρελαβα χθες αλλα δεν ειχε το ιδιο,ειχε εξαντληθει.Οποτε αγορασα αλλα πραγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...