iakoboss7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, matrixxx said: Ωπ, ισως γλυτωσα παρομοια περιπτωση; Πηγα και εγω σε ενα υποκαταστημα να παραλαβω 2 κομματια που ειχα παραγγειλει. Το ενα που ηταν το meter με μιση καρδια θα το αγοραζα (το σκεφτομουν, ναι - οχι τελικα μετα απο ολες τις πληροφοριες που βρηκα στο νετ) οριακα και με το ζορι θα ελεγα οτι προσωπικα κρινω οτι αξιζει στα 8 ευρω. Ε, ευτυχως η συσκευασια ηταν χαλια, ανοιγμενο, βγαλμενο απο μεσα και βαλμενο αναποδα κλπ, ακομα και να δουλευε και να ηταν απλα δοκιμασμενο, σκεφτηκα οτι δεν το παιρνω με τιποτα και το αφηνω. Ενα αλλο με remote επισης το αφησα γιατι διαβασα οτι ειναι πολυ θορυβωδες το remote, το τσεκαρα απο εξω και πραγματι ειναι πολυ. Το usb επισης με οσα διαβασα, οριακα με τα κριτηρια μου, αξιζει επισης τα 5 ευρω, που εχω σε αλλο καταστημα κρατημενο θα το παρω αυριο γιατι το εχω υποσχεθει. Βρηκα και τεστ ριβιου απο τον γνωστο ψαγμενο Δανο, εχει θεματα λεει. Για 5 ευρω, δεν βαριεσαι, πες οτι πηρες 2 σουβλακια με πιτα. 😛 Πιο γρηγορα θα καταληξουν στην "ανακυκλωση" τα σουβλακια ετσι και αλλιως. 😛 μπορουμε να εχουμε το review παρακαλω?
achisael Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Και να χαλάσουν τα usb σιγα σου μένει το πολυπριζο...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε μπορουμε να εχουμε το review παρακαλω? https://lygte-info.dk/review/USBpower Power Cube UK.html Conclusion I am not that impressed with the power cube concept, I do not like wires in all directions. I am even less impressed with the usb output, it has a lot of noise, fixed Apple coding and only power enough for one (high current) device at a time. The usb output is safe and works acceptable, but gets fairly hot when fully loaded. Στα 2Α M1: 62,8°C, M2: 51,1°C, HS1: 73,0°C HS1 is the transformer getting hot. M1 is the rectifier diode. 3 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το review είναι του 2016, πιστεύω ότι το ρεύμα στις δύο θύρες usb θα είναι το ίδιο, αλλά ελπίζω σε λίγο καλύτερη κατασκευή Έχω δύο πολύμπριζα, δυό χρόνια να δουλεύουν χωρίς πρόβλημα, το ένα στον πάγκο της κουζίνας, με μικροκυμάτων και βραστήρα, δύο ενεργοβόρες συσκευές, που όμως όλοι στην οικογένεια γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να δουλέψουν ποτέ συγχρόνως. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από lefta_yparxoun
Inler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήρες κάποιος το Original Monitor να πει εντυπώσεις αν αξίζει; Είναι αξιόπιστο; Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Inler
MakisCE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Inler είπε Πήρες κάποιος το Original Monitor να πει εντυπώσεις αν αξίζει; Είναι αξιόπιστο; το πήρα και ενώ είναι καλοφτιαγμένο, είναι λίγο.. περιορισμένο. Ψηφιακά δείχνει μόνο κόστος (σε ευρώ) με την κιλοβατώρα στάνταρ 0.20€, που στο περίπου είναι σωστή τιμή. Εγώ όμως ήθελα να δείχνει Watt, στιγμιαίο και total, όπως οι κλασσικοί μετρητές, κι έτσι το πακέταρα για επιστροφή. Ένα Extended (με καλώδιο) και USB που πήρα, δείχνει πολύ καλή κατασκευή, όμορφο, είχε μέσα και τα εξτρα για στήριξη, και δεν κάνει θόρυβο στη USB φόρτιση. 2
ipal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε https://lygte-info.dk/review/USBpower Power Cube UK.html Conclusion I am not that impressed with the power cube concept, I do not like wires in all directions. I am even less impressed with the usb output, it has a lot of noise, fixed Apple coding and only power enough for one (high current) device at a time. The usb output is safe and works acceptable, but gets fairly hot when fully loaded. Στα 2Α M1: 62,8°C, M2: 51,1°C, HS1: 73,0°C HS1 is the transformer getting hot. M1 is the rectifier diode. Τι είναι το "fixed Apple coding"? Αλλα όπως γράφει και ο ίδιος το πήρε από Banggood άρα δε ξέρουμε τι αγόρασε. Πάντως και εγώ βλέπω πως υπάρχουν πολλά σχόλια hit & miss και σίγουρα δεν αξίζει αγορά στις αρχικές τιμές. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Inler είπε Πήρες κάποιος το Original Monitor να πει εντυπώσεις αν αξίζει; Είναι αξιόπιστο; 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Ωπ, ισως γλυτωσα παρομοια περιπτωση; ...οριακα και με το ζορι θα ελεγα οτι προσωπικα κρινω οτι αξιζει στα 8 ευρω. Λιγα χρησιμοτατα απο τα πολλα που διαβασα χθες (απο κριτικη στο αμαζον) το παρακατω: Eugene Pavlovsky 2.0 out of 5 stars Screen stopped working after a year, does not show either watts or kWh values Reviewed in Germany on 17 September 2021 Style Name: PowerCube Extended (Monitor)Colour Name: Dunkelgrau On the plus side, it looks nicely designed and is physically sturdy. The sockets work well. Pushing the display toggles the power to all the sockets. The display seems to be an OLED unit, the UI is "pretty" but not very functional in my opinion. It shows the total electricity cost as a number (the cost of kWh is preset and is NOT adjustable). The (momentary) current consumption is shown as an analog "speedometer", and is usable only for rough estimates. There is no way to show the current or the power in a numeric form. After about a year in operation, the screen went completely black. The device still works as a switchable socket multiplier, but the monitor feature, however limited it was, is now completely gone. For a socket multiplier, an original (non-monitor) PowerCube can be a nice and pretty solution, if you mind the regular cheap ones from the hardware store. But for monitoring electricity consumption, get something simpler and cheaper, and at the same time more functional, for example I'm using this one: B0751MGDLH (Amazon ASIN). It can show watts, voltage, total kWh and total cost - and the cost per kWh is adjustable. Θα ελεγα (περα απο προβληματα βλαβων που διαβασα), οτι δεν καλυπτει τις περισσοτερες αναγκες αφου δεν ειναι ακριβως μονιτορ, αλλα μετρητης κοστους καθαρα. Το ριχνει καποιος σε μια ηλεκτροβορα συσκευη για να ξερει ποσα του τρωει σε ενα μεγαλο διαστημα. Μεχρι εκει θα ελεγα. Δεν βλεπεις Watts. Δεν βλεπεις amperes. Δεν ειναι power monitor με την εννοια να βλεπεις διαφορές σε καταναλωσεις και να κανεις "λεπτομερεις" (ουτε σε επιπεδο δεκαδων του watt!! ) συγκρισεις και ρυθμισεις σε συσκευες. Με ενα δεκαρικακι και λιγοτερα παιρνεις κατι αλλο που μετρα τα παντα με αναλυση 0.1Watt και το εχεις και για πολλα πολλα χρονια. 1
Kostas7GTR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήρε κανείς το "Powercube Allocacoc Original Remote Set - Μαύρο Αρ. Προϊόντος: 1121271" στα 5.10 ευρω ? Πέρα ότι μου ήρθε σε άσπρο δεν ήταν σετ έλειπε το κουμπί εντελος... Η μου στείλαν λάθος sku η έιχαν κάνει μαμακία στη περιγραφή. https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos/polumprizo-powercube-allocacoc-original-remote-set--mauro/1121271 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Kostas7GTR 1
ipal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Kostas7GTR είπε Πήρε κανείς το "Powercube Allocacoc Original Remote Set - Μαύρο Αρ. Προϊόντος: 1121271" στα 5.10 ευρω ? Πέρα ότι μου ήρθε σε άσπρο δεν ήταν σετ έλειπε το κουμπί εντελος... Η μου στείλαν λάθος sku η έιχαν κάνει μαμακία στη περιγραφή. Πρεπει να έχουν κάνει πατάτα. Το είδα και εγώ , νομίζω το σετ είναι αυτο: https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos/poluprizo-powercube-remote-set--leukoportokali/1108429
Kostas7GTR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, ipal said: Πρεπει να έχουν κάνει πατάτα. Το είδα και εγώ , νομίζω το σετ είναι αυτο: https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos/poluprizo-powercube-remote-set--leukoportokali/1108429 Ναι το είδα και εγω αυτό αλλα ήθελα χωρις καλώδιο. Οταν λες στη περιγραφή μάυρο πρέπει να είναι μάυρο καθώς και όταν λές σέτ πρέπει να είναι σετ και όχι σκέτο...
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Τα remote powercubes τι τα κανετε αληθεια; Εγώ το θέλω για fake destruction button! 😂
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Τα remote powercubes τι τα κανετε αληθεια; Πχ μπορείς να κλείσεις ανεμιστήρα που δεν έχει τηλεκοντρόλ η κάποιο φωτιστικό από κάποια απόσταση. Χρήσιμα και αυτά με το καλώδιο, αλλά ογκώδες, το καλύτερο είναι αυτό με αποσπώμενο καλώδιο. Τέλεια όσοι πήρατε, υπάρχουν μέσα τα πλαστικά στηρίγματα και αυτοκόλλητες ταινίες;Αν και οι αυτοκόλλητες ταινίες δεν είναι απαραίτητες, βάζεις ταινία διπλής όψεως.
Vault13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τέλεια όσοι πήρατε, υπάρχουν μέσα τα πλαστικά στηρίγματα και αυτοκόλλητες ταινίες;Αν και οι αυτοκόλλητες ταινίες δεν είναι απαραίτητες, βάζεις ταινία διπλής όψεως. Αν λες το docking, σαν πλαστικο στηριγμα, οχι δεν εχει μεσα αυτοκολλητα. για μενα το classic χωρις usb ειναι το καλυτερο απ ολα. (Δεν θα εβαζα τιποτα πανω απο 100€ σε αυτη την usb φορτιση.) Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις