Grim Ripper Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ τον/την ts, πήρα 4. 1 usb, 2 κανονικά και 1 με το τηλεκοντρόλ. Επιτέλους θα έχουμε σωστά μπριζάκια. 😛 Ελπίζω να έρθουν και τα 4 μαζί και όχι χωριστά όπως βλέπω εδώ. 1
driver4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, supermarioarv είπε driver4 μπορείς να τσεκάρεις αν η θύρα εθερνετ που έχει πάνω δίνει ιντερνετ? γιατι στο βίντεο βλέπω οτι το συνδέει με το μοντεμ για να πάρει ιντερνετ... Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να τσεκάρω σύντομα.
VaggD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Πέρασα απο ΜΜ Ρέντη, δεν ειχε μείνει τπτ σε εκθέσει μονο 2-3 ανοιχτά.... Παρέλαβα 6...
baskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 hours ago, Doc_Chaos_81 said: Παραγγελία από PUBLIC έγγαρφε παραλαβή σήμερα Πήγα και παρέλαβα 2 το άλλο μάλλον αγνοείται.. Είπαν θα το φέρουν,,, (όπως τη διαθέσιμη ατζέντα που περιμένω από 6/11 που ειναι διαθέσιμη) ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ Και εγώ έβαλα για δύο τεμάχια από τα απλά στο public. Ενώ και καλά θα παραλαμβάνω σήμερα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Επίσης έβαλα δύο smart στο media και μου έστειλαν να πάω για παραλαβή ( από τις 5 εκκρεμείς παραγγελίες μου βρήκαν μόνο τη τελευταία. Οι άλλες αφορούν άλλες προσφορές και αγνοούνται εδώ και μέρες..)
lefta_yparxoun Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος μια μέτρηση με εφαρμογές που μετράνε το ρεύμα φόρτισης; https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.km.android.chargemeter&hl=el&gl=US https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere&hl=el&gl=US έβαλα δυό τυχαίες εφαρμογές
skritikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος μια μέτρηση με εφαρμογές που μετράνε το ρεύμα φόρτισης; https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.km.android.chargemeter&hl=el&gl=US https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere&hl=el&gl=US έβαλα δυό τυχαίες εφαρμογές Είναι 2Α στα δικά μου. Τα έχω μετρήσει στο παρελθόν. 1
SKRUTZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 πέρασα και πήρα τα 9 τεμάχια από Mediamarkt Γέρακα... κάνω μια βόλτα και βλέπω ένα καλάθι και 2 ράφια γεμάτα.... δε γαμεί λέω πήρα άλλα 5. Έβαλα σε όλο το σπίτι τελικά και θα πάω και 3-4 στο πατρικό μου. Κάτι μου λέει ότι αυτή θα έιναι η Top deal του Black Friday.... 1 2
livaspy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, skritikos είπε Είναι 2Α στα δικά μου. Τα έχω μετρήσει στο παρελθόν. Εγώ φορτίζω μέχρι και iPad και πάει μια χαρά… Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από livaspy 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Παρελαβα σημερα απο Αγια Παρασκευη αυτο με τον μετρητη καταναλωσης.Περαν του οτι ειναι χαλασμενο,φαινεται οτι ηταν και χρησιμοποιημενο!Τωρα αναμονη στο τηλ να δω τι θα γινει. 5 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Παρελαβα σημερα απο Αγια Παρασκευη αυτο με τον μετρητη καταναλωσης.Περαν του οτι ειναι χαλασμενο,φαινεται οτι ηταν και χρησιμοποιημενο!Τωρα αναμονη στο τηλ να δω τι θα γινει. Επιστροφη αυριο το πρωι!Ευχαριστω ts.
VaggD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 minutes ago, gustom2008 said: Παρελαβα σημερα απο Αγια Παρασκευη αυτο με τον μετρητη καταναλωσης.Περαν του οτι ειναι χαλασμενο,φαινεται οτι ηταν και χρησιμοποιημενο!Τωρα αναμονη στο τηλ να δω τι θα γινει. Και εγώ βρήκα 2-3 ανοιγμένα στο ΜΜ, που προφανώς θα τα συσκευασουν και πουλήσουν οπότε να έχετε το νου σας.
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Παρελαβα σημερα απο Αγια Παρασκευη αυτο με τον μετρητη καταναλωσης.Περαν του οτι ειναι χαλασμενο,φαινεται οτι ηταν και χρησιμοποιημενο!Τωρα αναμονη στο τηλ να δω τι θα γινει. Επιστροφη αυριο το πρωι!Ευχαριστω ts. ωχ, έχω παραγγείλει και εγώ για παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα αύριο...
iwnas28 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε πέρασα και πήρα τα 9 τεμάχια από Mediamarkt Γέρακα... κάνω μια βόλτα και βλέπω ένα καλάθι και 2 ράφια γεμάτα.... δε γαμεί λέω πήρα άλλα 5. Έβαλα σε όλο το σπίτι τελικά και θα πάω και 3-4 στο πατρικό μου. Κάτι μου λέει ότι αυτή θα έιναι η Top deal του Black Friday.... Φιλαρακι ασε να παρει κα κανενας αλλος να ουμε!!!
SKRUTZ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, iwnas28 είπε Φιλαρακι ασε να παρει κα κανενας αλλος να ουμε!!! έχει έχει... αν δεν είχε θα είχε τελειώσει η προσφορά μέσα σε 1 ώρα... Καλύτερα με παραλαβή από κατάστημα παιδιά σε όποιον βολεύει, για να δειτε απο κοντά την κατάσταση των προιόντων 3
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Παρελαβα σημερα απο Αγια Παρασκευη αυτο με τον μετρητη καταναλωσης.Περαν του οτι ειναι χαλασμενο,φαινεται οτι ηταν και χρησιμοποιημενο!Τωρα αναμονη στο τηλ να δω τι θα γινει. Ωπ, ισως γλυτωσα παρομοια περιπτωση; Πηγα και εγω σε ενα υποκαταστημα να παραλαβω 2 κομματια που ειχα παραγγειλει. Το ενα που ηταν το meter με μιση καρδια θα το αγοραζα (το σκεφτομουν, ναι - οχι τελικα μετα απο ολες τις πληροφοριες που βρηκα στο νετ) οριακα και με το ζορι θα ελεγα οτι προσωπικα κρινω οτι αξιζει στα 8 ευρω. Ε, ευτυχως η συσκευασια ηταν χαλια, ανοιγμενο, βγαλμενο απο μεσα και βαλμενο αναποδα κλπ, ακομα και να δουλευε και να ηταν απλα δοκιμασμενο, σκεφτηκα οτι δεν το παιρνω με τιποτα και το αφηνω. Ενα αλλο με remote επισης το αφησα γιατι διαβασα οτι ειναι πολυ θορυβωδες το remote, το τσεκαρα απο εξω και πραγματι ειναι πολυ. Το usb επισης με οσα διαβασα, οριακα με τα κριτηρια μου, αξιζει επισης τα 5 ευρω, που εχω σε αλλο καταστημα κρατημενο θα το παρω αυριο γιατι το εχω υποσχεθει. Βρηκα και τεστ ριβιου απο τον γνωστο ψαγμενο Δανο, εχει θεματα λεει. Για 5 ευρω, δεν βαριεσαι, πες οτι πηρες 2 σουβλακια με πιτα. 😛 Πιο γρηγορα θα καταληξουν στην "ανακυκλωση" τα σουβλακια ετσι και αλλιως. 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις