kosmasdel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έχω 2 από αυτά με τα usb (χωρίς το καλώδιο) και δεν έχω κάποιο θέμα, ούτε ακούγεται σφύριγμα κατά την φόρτιση. 5
G@rg@oun Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ερωτηση αν γνωριζει κανεις. Αυτα με τα καλωδια ερχονται με powercube dock μαζι? για να κολλαει σε επιφανεια?
AntiCambeR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εκεί που είχα αποφασίσει να πάρω 2 διαφορετικά τεμάχια, έφτασα στο βήμα πληρωμής και είχε επιλογή μόνο με κάρτα, περίμενα τουλάχιστον να είχε με αντικαταβολή.Για ποιόν λόγο δηλαδή πρέπει να γίνει πρώτα η πληρωμή; Ούτε καν παραλαβή σε κατάστημα, ούτε PayPal.
VaggD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 6 minutes ago, AntiCambeR said: Εκεί που είχα αποφασίσει να πάρω 2 διαφορετικά τεμάχια, έφτασα στο βήμα πληρωμής και είχε επιλογή μόνο με κάρτα, περίμενα τουλάχιστον να είχε με αντικαταβολή.Για ποιόν λόγο δηλαδή πρέπει να γίνει πρώτα η πληρωμή; Ούτε καν παραλαβή σε κατάστημα, ούτε PayPal. Εγώ 3 μικρά από public τα έκανα κράτηση με πληρωμή στο κατάστημα και άλλα 2 παο mediamarkt.gr κανονικά παραγγελία και πληρωμή στο κατάστημα
Neo4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, matrixxx είπε Αρα ειναι τοσο προβληματικο; Αυτο αν συνεβαινε καθε φορα κατι λεει. Αλλος δεν το εχει αγορασει το usb να μας πει αν ειναι τοσο χαλι ; Έχω ένα που το πήρα πριν 2 η 3 χρόνια δε θυμάμαι ακριβώς. Πριν ένα δίμηνο σταμάτησε να λειτουργεί η usb φόρτιση. Οι πρίζες λειτουργούν κανονικά
doll Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 αρα έχουν πρόβλημα? 1. Το usb το χρησιμοποιεί κάποιος καιρό και συνέχεια? 2. Εχει τελικά θόρυβο? Ειδικά σε φορτίσεις σε ρολόι κ.λ.π.?
zealavor Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Ερωτηση αν γνωριζει κανεις. Αυτα με τα καλωδια ερχονται με powercube dock μαζι? για να κολλαει σε επιφανεια? Ναι, δες το video εδώ: 1
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με τα 3 μετρα καλωδιο εχει αποστολη μονο απο mediamarkt χωρις αντικαταβολη . Εδω εχω βρει το διαολο μου με δαυτους με ps5 . Tο 3m εχει προβλημα ? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από Mhlogiatros
Leonidas v Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, doll είπε αρα έχουν πρόβλημα? 1. Το usb το χρησιμοποιεί κάποιος καιρό και συνέχεια? 2. Εχει τελικά θόρυβο? Ειδικά σε φορτίσεις σε ρολόι κ.λ.π.? εχω 2 με usb εδω και 3 χρονια φορτιση σε κινητα,tablet,ηλ.τσιγαρο,smartwatch καθημερινα χωρις κανενα προβλημα,ουτε θορυβο. 1 2
skritikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, matrixxx είπε Αρα ειναι τοσο προβληματικο; Αυτο αν συνεβαινε καθε φορα κατι λεει. Αλλος δεν το εχει αγορασει το usb να μας πει αν ειναι τοσο χαλι ; Έχω 8 συνολικά στο σπίτι πάνω από 6 χρόνια τώρα. Τα δυο είναι αυτά με τα USB ports. Κανένα πρόβλημα, ποτέ. Ακόμη και πίσω από UPS έχω και δεν παραπονιέται τίποτα. Στον πάγκο της κουζίνας τραβάνε ζόρι απίστευτο με βραστήρα μεγάλο και επαγγελματικό φούρνο μικροκυμάτων και δεν έχουν κάνει ούτε κιχ. Προσοχή από που αγοράζετε, υπάρχουν σίγουρα απομιμήσεις κακής ποιότητας. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από skritikos 3
lgre_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Έιχα αγοράσει γιατί είχαν και usb για φόρτιση. Ούτε με 1 amber δεν φορτίζουν τα κινητά. Αν έχετε υπομονή στη φόρτιση οκ.
k_dinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Όπως έγραψα στο άλλο θέμα: Έχω 4 σε άλλες εκδόσεις, το απλό, αυτό με τα usb, αυτό με το extendet κτλ. Σε όλα λοιπόν, σε κάποια θύρα κάτι έχει μαγκώσει, δλδ δεν γίνεται να βάλεις ταυτόχρονα πάνω συσκευές σε όλες τις πρίζες. Σαν να έχει κάτι σπάσει και να κουδουνίζει μέσα. Παρόλα αυτά, είναι όμορφη και βολική συσκευή.
Q-Taxys Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Έχει κανείς ιδέα αν ως extender έχει κανένα αποτέλεσμα;
skritikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ τσίμπησα 3 με energy monitor που δεν είχα. Κανονική τιμή 17+ το ένα και τα πήρα με 7.5. Not bad! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από skritikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις