Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Μου αρέσει που είστε κουλ.... Με βοηθάει. Οκ, δεκτό. Ένα μέιλ όμως στα κεντρικά θα στείλω... 

Τα απλά υπάρχουν και στο e-shop που συνεχίζει το black Friday του (εντάξει ασχολιαστο πως το ΒF θα κρατήσει 3 βδομάδες 😂). Τα άλλα τα "ψαγμενα" όπως είπαν και τα παιδιά δε δουλεύουν και τόσο καλά. Και εγώ θα επιστρέψω μάλλον ένα με remote που πήρα. 

μη σκας.

Επεξ/σία από ipal
  • Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MakisCE είπε

κι εγώ τον μετρητή σε ευρώ τον έχω πακεταρισμένο για επιστροφή.

Σημερα παρέλαβα και εάν powercube wifi extender και βλέπει μόνο ένα WiFi (του απο πάνω σπιτιού)
και με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω να δει άλλο!

2.4 Ghz ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

2.4 Ghz ...

Μα και το δικό μου WiFi εκπέμπει σε 2.4GHz (και σε 5GHz με άλλο όνομα), αλλά δεν εννοεί να το δει.   Μήπως φταίει ότι το δικό μου έχει και IPv6 ;

Επεξ/σία από MakisCE
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα το PowerCube monitor. Απλώς μείνετε μακρυά. Το monitoring είναι σκέτη αποτυχία. Δεν δείχνει κατανάλωση σε watt, απλώς κάτι μπάρες σε Ampere που πρέπει να κάνεις υπολογισμούς. Ακόμα και το κόστος δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι υπολογισμένο στα 20 cent/kWh και πάλι πρέπει να υπολογίσεις την διαφορά. Αναφέρει οτι μπορεί να δεχθεί μέχρι 16Α ΑΛΛΑ δεν αναφέρει οτι μετράει μέχρι 1,3Α κάτι που είναι παραπλανητικό. Ούτε καν χρονόμετρο δεν έχει να ξέρεις σε πόσο διάστημα έχεις την κατανάλωση. Η οθόνη απλώς τραγική που λειτουργει και σαν κουμπι και φάινεται να μη βγάζει μήνα. Ευτυχώς το πήρα 7,50€ όσο θα εδινα για ένα απλό πολύπριζο αφου δεν αξίζει παραπάνω. Τα kWh που αναφέρει το eshop είναι είτε παραπλάνηση είτε τυπογραφικό λάθος. Ξεχασα να πω και τα θετικά του, είναι όμορφο...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

... και ξαφνικα βρισκομαι στο public με ενα καλαθι 35€+ για τα τζαμπα μεταφορικα.

Πολυμπριζα αααααα. Δεν τα χρειαζομαι !! wtf τι κανω ;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ifaist είπε

... και ξαφνικα βρισκομαι στο public με ενα καλαθι 35€+ για τα τζαμπα μεταφορικα.

Πολυμπριζα αααααα. Δεν τα χρειαζομαι !! wtf τι κανω ;

χαχαχα και εγω καλαθι-παραγγελία στο e-shop 34 euro αλλα τα χρειαζομαι απλως δεν το ξερω ακόμα!!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, fragsp είπε

χαχαχα και εγω καλαθι-παραγγελία στο e-shop 34 euro αλλα τα χρειαζομαι απλως δεν το ξερω ακόμα!!

😁

Υπερκαταλωτισμος. Προχθες μου ηρθε αυτο :

Spoiler

Δεν εχω τπτ να κοψω. Ετσι το πηρα !! στα 17€ μαλλον για δωρο θα παει. 

Δεν ξερω... θελω να κοψω τα χαζα , αλλα... Αλλα ας κανω μια αρχη με τα πολυμπριζα τωρα που με επιασε.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ifaist είπε

😁

Υπερκαταλωτισμος. Προχθες μου ηρθε αυτο :

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν εχω τπτ να κοψω. Ετσι το πηρα !! στα 17€ μαλλον για δωρο θα παει. 

Δεν ξερω... θελω να κοψω τα χαζα , αλλα... Αλλα ας κανω μια αρχη με τα πολυμπριζα τωρα που με επιασε.

Πλάκα έκανα τα χρειάζομαι γιατί γίνεται χαμός με τα καλώδια από τα κλασικά πολύμπριζα στο σαλόνι και στο δωμάτιο

Δημοσ.

Αντιστάθηκα εδώ και ένα μήνα στο 17 σελίδων thread της προσφοράς για τα συγκεκριμένα. Πλέον το πράγμα ξεπέρασε τις αντοχές μου και παρήγγειλα 2.

Dislike στον TS από μένα!

Δημοσ.

ειχα παρει 2 σε bf. πολυ βολικα, αλλα δυο και ας καθονται.

2 λεπτά πριν, thyra_7 είπε

Επειδη δε το παρακολουθησα το αλλο θεμα. Ποιες οι διαφορες στα χρωματα;

εσυ να παρεις κοκκινο, το πρασινο ειναι για τους βαζελες. καμια διαφορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...