Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, geioannou είπε

Να ρωτησω κατι; τα € τα υπολογιζει μετα απο ρυθμιση που κανουμε εμεις βαζοντας του το κοστος της KWv ?

αρα θα πρεπει να κανουμε εμεις την μετατροπη απο kwv σε € ?
γιατι αμα ειναι μονο αυτο δεν ειναι μεγαλο προβλημα 

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 10:10 ΠΜ, Q-Taxys είπε

Πήρα το Wi-Fi extender αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ενώ συνδέω κανονικά τις συσκευές πάνω του και έχω βάλει τον σωστό κωδικό WiFi δεν δίνει Internet στις συσκευές. Σαν να μην συνδέεται στο ρούτερ.

Έχει κανείς καμία ιδέα;

Έχεις επιλέξει το σωστό δίκτυο wifi στην αρχή; εγώ σε δύο λεπτά το σύνδεσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα καταλαβαινουμε οτι παρολο την μικρη απώλεια προσέγγισης, η μετρηση ειναι κατα προσεγηση.
και αν το παρακατω πινακακι ισχυει για τις χρεωσεις

dei.jpg

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.
Στις 26/11/2021 στις 2:03 ΠΜ, Zigaboo είπε

Εμένα είναι λίγο διαφορετικό, δείχνει κιλοβατώρες μάλλον και όχι ευρώ:

spacer.png

Το προτιμω αυτο σε σχεση με τα ζαβα που πηρα εγω που δειχνουν ευρω (με μια ψιλοαυθερετη τιμη).
Η επισημη σελιδα τους δεν αναφερει πουθενα εκδοση να μετραει KWh αλλα μονο €
https://www.allocacoc.com/Home/Home/Product/category/category_id/2/group_id/68

Δημοσ.

αρα θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να ειναι σε kwv !!!
αλλα σκεφτομαι, πως μπορει να ειναι και ετσι σωστος ενας υπολογισμος και πως μπορεις να υπολογισεις την πραγματικη καταναλωση μιας συσκευης απο την στιγμη που στον λογαριασμο εχεις δημοτικα τελη και ΕΡΤ κλπ;

Δημοσ.
Στις 19/11/2021 στις 2:37 ΜΜ, skritikos είπε

Αυτό ή δυστυχώς πήρε "κλώνους" που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις εξωτερικά.

Για αυτό αγορές μόνο από μεγάλα και σοβαρά καταστήματα, ειδικά σε κάτι τόσο σημαντικό (τροφοδοσία ρεύματος).

Σιγα το σημαντικο. Σιγα που πρεπει και το πολυπριζο να ειναι επώνυμο. Εδώ δουλεύουν αξιοπρεπώς τα πολυπριζα του Jumbo που εχουν μεσα 3 τρίχες!

Το LIDL βγαζει τετοιου ειδους πολυπριζα και ειναι αριστα. Με 2 USB παραλληλα με πριζα. Με πραγματικη φορτιση 2amp.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, geioannou είπε

αρα καταλαβαινουμε οτι παρολο την μικρη απώλεια προσέγγισης, η μετρηση ειναι κατα προσεγηση.
και αν το παρακατω πινακακι ισχυει για τις χρεωσεις

dei.jpg

Μπορεί να ισχύει για σένα τώρα, δεν ισχύει όμως για άλλους παρόχους, άλλα προγράμματα, νυχτερινό κλπ και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια.

Το σωστό είναι να μετράει ενέργεια (kWh) όπως και σχεδόν όλα τα ανάλογα γκάτζετ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Σιγα το σημαντικο. Σιγα που πρεπει και το πολυπριζο να ειναι επώνυμο. Εδώ δουλεύουν αξιοπρεπώς τα πολυπριζα του Jumbo που εχουν μεσα 3 τρίχες!

Το LIDL βγαζει τετοιου ειδους πολυπριζα και ειναι αριστα. Με 2 USB παραλληλα με πριζα. Με πραγματικη φορτιση 2amp.

Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και διαγώνια. Με τους φτηνούς κλώνους. Όταν κάποια στιγμή πάρεις όλες τις συσκευές στο χέρι θα διαφωνείς κι εσύ!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, δώστε μια βοήθεια γιατί με τρέλαναν.

Καταρχάς δεν θα τους αφήσω έτσι, με ταλαιπώρησαν πάρα πολύ.

Δεύτερον,  έκανα δύο διαφορετικές παραγγελίες.

Μία 3 πολύπριζα, μία κάτι μπαταρίες.

Μου ήρθαν διαφορετικά μηνύματα και για τις δύο, ότι οι παραγγελίες μου είναι έτοιμες στο κατάστημα Λάρισας και να πάω να παραλάβω...

Αφού έφτασα εκεί και περίμενα πολύ λόγω των ημερών, με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν τα δύο από τα  τρία πολύμπριζα ούτε και τις μπαταρίες. Με έστειλαν σε ένα καλάθι να ψάξω και για τα δύο!! ! μπας και υπήρχαν από επιστροφές αλλωνών ή μη παραλαβές των.

Βρήκα τις μπαταρίες (απορώ τι μήνυμα έστειλαν ότι η παραγγελία με περιμένει) και στα πολύπριζα, υπήρχαν αυτά που ήθελα, αλλά χωρίς το τηλεκοντρολ. Υπηρχαν βέβαια μεμονομένα.

Στο site έλεγε ξεκάθαρα ότι αυτά που παρήγγειλα ήταν με το τηλεκοντρολ, εκεί κάποιοι πήγαν να με βγάλουν τρελό, κάποιος μου είπε ότι δεν ήταν σωστή η περιγραφή αλλά από την εικόνα φαινόταν ότι δεν υπήρχε το τηλεκοντρολ!!!

ΕΛΕΟΣ!

Τι να κάνω?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tzimmys είπε

Μου ήρθαν διαφορετικά μηνύματα και για τις δύο, ότι οι παραγγελίες μου είναι έτοιμες στο κατάστημα Λάρισας και να πάω να παραλάβω...

Αφού έφτασα εκεί και περίμενα πολύ λόγω των ημερών, με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν τα δύο από τα  τρία πολύμπριζα ούτε και τις μπαταρίες. Με έστειλαν σε ένα καλάθι να ψάξω και για τα δύο!! ! μπας και υπήρχαν από επιστροφές αλλωνών ή μη παραλαβές των.

Βρήκα τις μπαταρίες (απορώ τι μήνυμα έστειλαν ότι η παραγγελία με περιμένει) και στα πολύπριζα, υπήρχαν αυτά που ήθελα, αλλά χωρίς το τηλεκοντρολ. Υπηρχαν βέβαια μεμονομένα.

Στο site έλεγε ξεκάθαρα ότι αυτά που παρήγγειλα ήταν με το τηλεκοντρολ, εκεί κάποιοι πήγαν να με βγάλουν τρελό, κάποιος μου είπε ότι δεν ήταν σωστή η περιγραφή αλλά από την εικόνα φαινόταν ότι δεν υπήρχε το τηλεκοντρολ!!!

ΕΛΕΟΣ!

Τι να κάνω?

Αφού ρωτας....καταγγελια στο συνήγορο του καταναλωτή και στη γενική γραμματεία καταναλωτή.

Δημοσ.
Στις 28/11/2021 στις 2:50 ΜΜ, Tzimmys είπε

ΕΛΕΟΣ!

Τι να κάνω?

Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις απολυτος τιποτα. Πεσαν πολλες παραγγελιες και μπερδεψανε τα μπουτια τους. Ανθρωποι ειναι και αυτοι εκει μεσα και πολεμανε παρατημενοι μονοι τους.

Και εγω που πηρα ολα οσα ηθελα εχω μετανοιωσει για καποια απο αυτα, αυτες τις ημερες θα παω πισω αυτα τα δυο που πηρα και που μετρανε την καταναλωση σε ευρω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, safridia είπε

Και εγω που πηρα ολα οσα ηθελα εχω μετανοιωσει για καποια απο αυτα, αυτες τις ημερες θα παω πισω αυτα τα δυο που πηρα και που μετρανε την καταναλωση σε ευρω

κι εγώ τον μετρητή σε ευρώ τον έχω πακεταρισμένο για επιστροφή.

Σημερα παρέλαβα και εάν powercube wifi extender και βλέπει μόνο ένα WiFi (του απο πάνω σπιτιού)
και με τίποτα δεν μπορώ να το κάνω να δει άλλο!

Δημοσ.
Στις 28/11/2021 στις 2:50 ΜΜ, Tzimmys είπε

ΕΛΕΟΣ!

Τι να κάνω?

Τίποτα να μην κάνεις... 

Πήγαινε δίπλα από το public στο δικαστικό για καφέ... 

Εξάλλου δεν έχασες καμία τρελή προσφορά... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...