filip123go Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, George! είπε Το Total δεν είναι η συνολική κατανάλωση; Ναι. Σου λέει πόση έχεις κάψει συνολικά κάτω και ποσο έχεις κάψει στο τωρινό "sesion" πανω. Αυτό καταλαβαίνω εγώ απο τος οδηγίες... Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...
Zigaboo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Εμένα είναι λίγο διαφορετικό, δείχνει κιλοβατώρες μάλλον και όχι ευρώ:
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Zigaboo είπε Εμένα είναι λίγο διαφορετικό, δείχνει κιλοβατώρες μάλλον και όχι ευρώ: Μήπως έχεις πρόχειρο τον κωδικό προϊόντος ή το λινκ που έκανες την αγορά ακριβώς; (Και τιμή;) Αυτό μάλιστα, αξίζει.
Zigaboo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως έχεις πρόχειρο τον κωδικό προϊόντος ή το λινκ που έκανες την αγορά ακριβώς; (Και τιμή;) Αυτό μάλιστα, αξίζει. Δυστυχώς πέταξα τη συσκευασία. Η αγορά έγινε από Media Markt και έχει εξαντληθεί.
Q-Taxys Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πήρα το Wi-Fi extender αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ενώ συνδέω κανονικά τις συσκευές πάνω του και έχω βάλει τον σωστό κωδικό WiFi δεν δίνει Internet στις συσκευές. Σαν να μην συνδέεται στο ρούτερ. Έχει κανείς καμία ιδέα; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από Q-Taxys
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε Πήρα το Wi-Fi extender αλλά δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά. Ενώ συνδέω κανονικά τις συσκευές πάνω του και έχω βάλει τον σωστό κωδικό WiFi δεν δίνει Internet στις συσκευές. Σαν να μην συνδέεται στο ρούτερ. Έχει κανείς καμία ιδέα; Έχει κάποια οπή για reset? Αν έχει, δοκίμασε.
Professeur Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Christos84# είπε Άδικα θα πας δίχως να σου έχουν στείλει μήνυμα. Εγώ δυστυχώς το ακύρωσα,διότι είναι αδύνατη η παραλαβή τις επόμενες εβδομάδες. Ήλπιζα να είχα παραλάβει μέχρι τώρα απ' τις 18 του μηνός σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν. πάντως, εγώ σε παλαιότερη παραγγελία μου δεν είχα λάβει κάποιο μήνυμα για την παραλαβή (κι ούτε μου ήρθε ποτέ εν τέλει), αλλά όταν πέρασα από το κατάστημα κι έδωσα αριθμό παραγγελίας, την είχαν έτοιμη κανονικά. @geodimisωστόσο, σε αυτήν την παραγγελία για 1 μόνο powercube (υποτίθεται άμεσα διαθέσιμο) έκανα πάλι μια προσπάθεια χθες (έπειτα από την 6η μέρα παραγγελίας), μήπως έχει συμβεί το ίδιο και την έχουν έτοιμη αλλά δεν... στην ερώτησή μου πότε εκτιμάται περίπου ότι θα παραλάβουν δεν είχαν ιδέα. σε αναμονή είναι κι αυτοί για παραλαβή από τις κεντρικές τους αποθήκες, αλλά δεν ξέρουν πότε.
Thatsall Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Απο ότι βλέπω, τα έχει βγάλει και το e-shop.gr σε προσφορά, λίγο ακριβότερα. https://www.e-shop.gr/search?q=Allocacoc
alexisnik19911 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ξερει κανεις αν ισχυουν οι δωροεπιταγες του public στο black friday? (ασχετο) Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2021 από alexisnik19911
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Thatsall είπε Απο ότι βλέπω, τα έχει βγάλει και το e-shop.gr σε προσφορά, λίγο ακριβότερα. https://www.e-shop.gr/search?q=Allocacoc Σε αυτό που με ενδιαφέρει, στην περιγραφή γράφει "ένδειξη σε kWh" και στη φωτογραφία έχει "€". Μπορεί να παραγγείλω με παραλαβή σε κατάστημα κι αν δεν είναι το σωστό, απλά δεν θα το παραλάβω τελικά. https://www.e-shop.gr/allocacoc-powercube-original-monitor-polyprizo-4-theseon-energy-monitor-real-time-energy-cost-p-PER.585737
prototypegr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα. Και στο mediamarkt παίζουν προσφορές. π.χ. https://www.mediamarkt.gr/category/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos?f=770509475
geofak Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Στο επισημο site εχει € κι οχι kWh. Αγορα κι εγω απο mediamarkt και δειχνει €
G@rg@oun Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Εγω μολις παρελαβα απο Αγια..τους πηρε μια βδομαδα..αλλα τα πηρα και τα 3!
geioannou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Να ρωτησω κατι; τα € τα υπολογιζει μετα απο ρυθμιση που κανουμε εμεις βαζοντας του το κοστος της KWv ?
Doubt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, geioannou είπε Να ρωτησω κατι; τα € τα υπολογιζει μετα απο ρυθμιση που κανουμε εμεις βαζοντας του το κοστος της KWv ? Όχι, είναι στάνταρ και δεν αλλάζει. (γιαυτό και δεν το πήρα τελικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις