Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, makis269 είπε

παλι καλά που έβαλε η αγορά πολύμπριζα σε προσφορά να πουλήσουν και κατι τα μαγαζα ενοψει βλακ friday

Αυτό θα έγραφα και εγώ...Black friday στα πολύπριζα!!!!!

Παρέλαβα κανονικά 4 που είχα παραγγείλει απο το public.

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lancias είπε

Καλησπερα παιδια,

με ψήσατε κ μένα να πάρω δυο πολυπριζα.....δίαλεξα αλλη μαρκα όμως,τα οποια θεωρω οτι ειναι κ αυτα καλή προσφορα.

7 ευρω τα χει ο Καυκας απο 12 που ειναι χαμηλοτερη τιμη στο skroutz....να σημειώσω κ 6 χρόνια εγγύηση......μια χαρα......

https://www.kafkas.gr/landing-pages/black-friday-2021/diktyaka-polypriza/sas-polyprizo-4-theseon-me-diakopti-lefko-1-5m_292791/

https://www.skroutz.gr/s/29727360/SAS-Αντάπτορας-4-Θέσεων-με-Μήκος-Καλωδίου-1-5m-100-11-069.html

Πολύ Star Wars φάση.

Star-Wars-Ships-Feautre-Image-1.jpg?q=50

Όχι πως και οι κύβοι πάνε πολύ πίσω.

• Like 3
Δημοσ.

ΜΜ Αγία Παρασκευή έχει ακόμα αρκετα rewirable, μωβ νομίζω, 5-6 με remote άσπρα και μαύρα ( προσοχή κάποια χωρίς το remote, το αναγραφει), και από τελευταίο 1 wifi & power meter. Original δεν έχουν μείνει.

Δημοσ.

εμενα ουτε μηνυμα ουτε email ακομα.
και την Παρασκευη βραδυ που καλεσα μου ειπαν η παραγγελια ειναι σχεδον ετοιμη τα 2 απο τα 3 ειναι στο καταστημα.τι να πω..περιμενω θα καλεσω και αυριο.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, G@rg@oun είπε

εμενα ουτε μηνυμα ουτε email ακομα.
και την Παρασκευη βραδυ που καλεσα μου ειπαν η παραγγελια ειναι σχεδον ετοιμη τα 2 απο τα 3 ειναι στο καταστημα.τι να πω..περιμενω θα καλεσω και αυριο.

Προφανως περιμενουν το επιπλεον κομματι, θα φυγουν λογικα ολα μαζι απο εκει για σενα. Υπομονη. Σημερα-αυριο θα φυγουν αν δεν εχουν πολυ φορτο.

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα 2 με καλώδιο... Έχουν και βάση στην συσκευασία, παρόλο που δεν το ανέφερε στην περιγραφή....

Έχει προσπαθήσει κανείς να βάλει την βάση κάτω από γραφείο;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αυτο με το κουμπι μαζι με usb στα 7,5€ ειναι καλη τιμη. Να το παραλαβω τι λετε; Οχι λογο τιμης, νομιζω ειναι ψιλομουφα.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα επαρχία με acs.

Συνέδεσα αυτό με το wifi στο modem ασύρματα μέσω κινητού κυριολεκτικά σε 1 λεπτό και παίζει καμπάνα σε άλλο δωμάτιο με 3 συσκευές επάνω συνδεδεμένες, σε speed test τερματίζει χωρίς αποσυνδέσεις.

Συνέδεσα το 2ο με τον μετρητή, ανοίγει με πάτημα για να λειτουργήσει, δεν αρκεί να μπει απλά στην πριζα. Μέγιστα Ampere 1,3 συνολικά στις 4 υποδοχές. Έχει στάνταρ τιμή 0,2€ / kWh χωρίς να μπορεί να αλλάξει. Έχω βάλει 2-3 συσκευές επάνω να το τσεκαρω τι μετράει και πως.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, geofak είπε

Παρέλαβα σήμερα επαρχία με acs.

Συνέδεσα αυτό με το wifi στο modem ασύρματα μέσω κινητού κυριολεκτικά σε 1 λεπτό και παίζει καμπάνα σε άλλο δωμάτιο με 3 συσκευές επάνω συνδεδεμένες, σε speed test τερματίζει χωρίς αποσυνδέσεις.

Συνέδεσα το 2ο με τον μετρητή, ανοίγει με πάτημα για να λειτουργήσει, δεν αρκεί να μπει απλά στην πριζα. Μέγιστα Ampere 1,3 συνολικά στις 4 υποδοχές. Έχει στάνταρ τιμή 0,2€ / kWh χωρίς να μπορεί να αλλάξει. Έχω βάλει 2-3 συσκευές επάνω να το τσεκαρω τι μετράει και πως.

Τελικά μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi απο το modem  και να δώσει με Wi-Fi σε άλλη συσκευή η με ethernet με το modem και να δώσει Wi-Fi;

Δεν γίνεται να δώσει internet απο την θύρα ethernet, μόνο να πάρει;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Τελικά μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi απο το modem  και να δώσει με Wi-Fi σε άλλη συσκευή η με ethernet με το modem και να δώσει Wi-Fi;

Δεν γίνεται να δώσει internet απο την θύρα ethernet, μόνο να πάρει;

Στη συσκευασία γράφει ότι έχει δυο modes, αυτά που περιγράφεις στην πρώτη παράγραφο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, matrixxx είπε

Προφανως περιμενουν το επιπλεον κομματι, θα φυγουν λογικα ολα μαζι απο εκει για σενα. Υπομονη. Σημερα-αυριο θα φυγουν αν δεν εχουν πολυ φορτο.

Ακομα τιποτα..και εχετε γραψει ενα σωρο ατομα οτι εχετε παει στο MM της Αγιας και ειχε πολλα κομματια. Απορω γιατι δεν ειχαν τα δικα μου που ηθελα. Εχω βαλει και παραλλαβη απο εκει αλλα @@ ακομα τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τπτ και εδώ 2 στο Public (to 1 έτοιμο το αλλο σε διαδικασια συλλογης) και 1 ΜΜ πληρωμένο κιολας Περιστέρι και οι δυο παραγγελιες παραλαβη απο κατάστημα 

Επεξ/σία από argi73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, G@rg@oun είπε

Ακομα τιποτα..και εχετε γραψει ενα σωρο ατομα οτι εχετε παει στο MM της Αγιας και ειχε πολλα κομματια. Απορω γιατι δεν ειχαν τα δικα μου που ηθελα. Εχω βαλει και παραλλαβη απο εκει αλλα @@ ακομα τπτ.

Ποιο σου λείπει; smart, usb κλπ δεν έχουν πολλά, 2-3 είχε τη Δευτέρα,  και όσα είχαν τα μισά ήταν ανοιγμένα οι συσκευασίες. 

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.
23 ώρες πριν, geofak είπε

Έχει στάνταρ τιμή 0,2€ / kWh χωρίς να μπορεί να αλλάξει. Έχω βάλει 2-3 συσκευές επάνω να το τσεκαρω τι μετράει και πως.

πες μου γι'αυτό γιατί φαίνεται να ξέρεις τι λες. πώς το μέτρησες? Δεν είδα να γράφει κάπου βάσει τι τιμής μετράει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...