@pnea1973 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, makis269 είπε παλι καλά που έβαλε η αγορά πολύμπριζα σε προσφορά να πουλήσουν και κατι τα μαγαζα ενοψει βλακ friday Αυτό θα έγραφα και εγώ...Black friday στα πολύπριζα!!!!! Παρέλαβα κανονικά 4 που είχα παραγγείλει απο το public.
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, lancias είπε Καλησπερα παιδια, με ψήσατε κ μένα να πάρω δυο πολυπριζα.....δίαλεξα αλλη μαρκα όμως,τα οποια θεωρω οτι ειναι κ αυτα καλή προσφορα. 7 ευρω τα χει ο Καυκας απο 12 που ειναι χαμηλοτερη τιμη στο skroutz....να σημειώσω κ 6 χρόνια εγγύηση......μια χαρα...... https://www.kafkas.gr/landing-pages/black-friday-2021/diktyaka-polypriza/sas-polyprizo-4-theseon-me-diakopti-lefko-1-5m_292791/ https://www.skroutz.gr/s/29727360/SAS-Αντάπτορας-4-Θέσεων-με-Μήκος-Καλωδίου-1-5m-100-11-069.html Πολύ Star Wars φάση. Όχι πως και οι κύβοι πάνε πολύ πίσω. 3
ipal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 ΜΜ Αγία Παρασκευή έχει ακόμα αρκετα rewirable, μωβ νομίζω, 5-6 με remote άσπρα και μαύρα ( προσοχή κάποια χωρίς το remote, το αναγραφει), και από τελευταίο 1 wifi & power meter. Original δεν έχουν μείνει.
G@rg@oun Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 εμενα ουτε μηνυμα ουτε email ακομα. και την Παρασκευη βραδυ που καλεσα μου ειπαν η παραγγελια ειναι σχεδον ετοιμη τα 2 απο τα 3 ειναι στο καταστημα.τι να πω..περιμενω θα καλεσω και αυριο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, G@rg@oun είπε εμενα ουτε μηνυμα ουτε email ακομα. και την Παρασκευη βραδυ που καλεσα μου ειπαν η παραγγελια ειναι σχεδον ετοιμη τα 2 απο τα 3 ειναι στο καταστημα.τι να πω..περιμενω θα καλεσω και αυριο. Προφανως περιμενουν το επιπλεον κομματι, θα φυγουν λογικα ολα μαζι απο εκει για σενα. Υπομονη. Σημερα-αυριο θα φυγουν αν δεν εχουν πολυ φορτο.
g_mateo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα 2 με καλώδιο... Έχουν και βάση στην συσκευασία, παρόλο που δεν το ανέφερε στην περιγραφή.... Έχει προσπαθήσει κανείς να βάλει την βάση κάτω από γραφείο; 1
Vault13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παιδια αυτο με το κουμπι μαζι με usb στα 7,5€ ειναι καλη τιμη. Να το παραλαβω τι λετε; Οχι λογο τιμης, νομιζω ειναι ψιλομουφα.
geofak Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παρέλαβα σήμερα επαρχία με acs. Συνέδεσα αυτό με το wifi στο modem ασύρματα μέσω κινητού κυριολεκτικά σε 1 λεπτό και παίζει καμπάνα σε άλλο δωμάτιο με 3 συσκευές επάνω συνδεδεμένες, σε speed test τερματίζει χωρίς αποσυνδέσεις. Συνέδεσα το 2ο με τον μετρητή, ανοίγει με πάτημα για να λειτουργήσει, δεν αρκεί να μπει απλά στην πριζα. Μέγιστα Ampere 1,3 συνολικά στις 4 υποδοχές. Έχει στάνταρ τιμή 0,2€ / kWh χωρίς να μπορεί να αλλάξει. Έχω βάλει 2-3 συσκευές επάνω να το τσεκαρω τι μετράει και πως.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, geofak είπε Παρέλαβα σήμερα επαρχία με acs. Συνέδεσα αυτό με το wifi στο modem ασύρματα μέσω κινητού κυριολεκτικά σε 1 λεπτό και παίζει καμπάνα σε άλλο δωμάτιο με 3 συσκευές επάνω συνδεδεμένες, σε speed test τερματίζει χωρίς αποσυνδέσεις. Συνέδεσα το 2ο με τον μετρητή, ανοίγει με πάτημα για να λειτουργήσει, δεν αρκεί να μπει απλά στην πριζα. Μέγιστα Ampere 1,3 συνολικά στις 4 υποδοχές. Έχει στάνταρ τιμή 0,2€ / kWh χωρίς να μπορεί να αλλάξει. Έχω βάλει 2-3 συσκευές επάνω να το τσεκαρω τι μετράει και πως. Τελικά μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi απο το modem και να δώσει με Wi-Fi σε άλλη συσκευή η με ethernet με το modem και να δώσει Wi-Fi; Δεν γίνεται να δώσει internet απο την θύρα ethernet, μόνο να πάρει;
Nikolis13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Τελικά μπορεί να συνδεθεί μέσω Wi-Fi απο το modem και να δώσει με Wi-Fi σε άλλη συσκευή η με ethernet με το modem και να δώσει Wi-Fi; Δεν γίνεται να δώσει internet απο την θύρα ethernet, μόνο να πάρει; Στη συσκευασία γράφει ότι έχει δυο modes, αυτά που περιγράφεις στην πρώτη παράγραφο. 1 1
G@rg@oun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, matrixxx είπε Προφανως περιμενουν το επιπλεον κομματι, θα φυγουν λογικα ολα μαζι απο εκει για σενα. Υπομονη. Σημερα-αυριο θα φυγουν αν δεν εχουν πολυ φορτο. Ακομα τιποτα..και εχετε γραψει ενα σωρο ατομα οτι εχετε παει στο MM της Αγιας και ειχε πολλα κομματια. Απορω γιατι δεν ειχαν τα δικα μου που ηθελα. Εχω βαλει και παραλλαβη απο εκει αλλα @@ ακομα τπτ.
xenos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Εγώ είχα παραγγείλει το Σάββατο και παρέλαβα χθες από Αγία 3 απλά με usb.
argi73 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τπτ και εδώ 2 στο Public (to 1 έτοιμο το αλλο σε διαδικασια συλλογης) και 1 ΜΜ πληρωμένο κιολας Περιστέρι και οι δυο παραγγελιες παραλαβη απο κατάστημα Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από argi73
ipal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Ακομα τιποτα..και εχετε γραψει ενα σωρο ατομα οτι εχετε παει στο MM της Αγιας και ειχε πολλα κομματια. Απορω γιατι δεν ειχαν τα δικα μου που ηθελα. Εχω βαλει και παραλλαβη απο εκει αλλα @@ ακομα τπτ. Ποιο σου λείπει; smart, usb κλπ δεν έχουν πολλά, 2-3 είχε τη Δευτέρα, και όσα είχαν τα μισά ήταν ανοιγμένα οι συσκευασίες. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από ipal
Zigaboo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, geofak είπε Έχει στάνταρ τιμή 0,2€ / kWh χωρίς να μπορεί να αλλάξει. Έχω βάλει 2-3 συσκευές επάνω να το τσεκαρω τι μετράει και πως. πες μου γι'αυτό γιατί φαίνεται να ξέρεις τι λες. πώς το μέτρησες? Δεν είδα να γράφει κάπου βάσει τι τιμής μετράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις