Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Ναι κανει. Απλα δεν ειναι ωραιο σαν μακρυναρι θα ειναι και βαραινει το apc που δεν ειναι σχεδιασμενο για τοσο βαρος. Δεν μαρεσει σαν εγκατασταση ολο αυτο που περιγραφεις.

παρε καλυτερα ενα apc πολυμπριζο 5 θεσεων, με 2 usb, γυρω στο 30αρι εχει, και βαλτο στον τοιχο με βιδες. χωρις ή με powercube μετα.

η πολυ οικονομια θα σου κανει ζημια.

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, e-k είπε

Πολύπριζο των 15€ και να μην έχει ασφάλεια;

Εδώ αερόθερμο με 10€ αγοράζεις και έχει...

Οσα πολυπριζα εχω απο απλα κινεζικα απο το πανερι μεχρι καλα πολυπριζα με αντικεραυνικη προστασια κανενα δεν εχει ασφαλεια. Ουτε ενα αεροθερμο που ειχαμε ειχε ασφαλεια.
Σιγουρα μιλας για ΕΕ;
Απ' οσο ξερω ακολουθουμε το γερμανικο προτυπο των σουκο και αυτο λεει οτι εχουμε ασφαλειες στον πινακα.
Στην Αγγλια τα πραγματα ειναι αλλιως και η καθε πριζα (ναι ακομη και οι πριζες τοιχου) εχουν δικες τους ασφαλειες, ακομη και τα βυσματα των καλωδιων εχουν ασφαλεια μεσα τους.

Απο περιεργεια κοιταξα για αεροθερμα και επελεξα ενα που φαινεται καλο και επωνυμο, Singer BFH-2000 με 30€ στο φτηνοτερο καταστημα και ναι, δεν εχει πουθενα ασφαλεια https://www.singer.gr/_storageWeb_/n/17804174827437/SINGER_BFH-2000Manual.pdf

Μπορεις να διευκρινησεις λιγο τι εννοεις;

Επεξ/σία από safridia
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vault13 είπε

Ναι κανει. Απλα δεν ειναι ωραιο σαν μακρυναρι θα ειναι και βαραινει το apc που δεν ειναι σχεδιασμενο για τοσο βαρος. Δεν μαρεσει σαν εγκατασταση ολο αυτο που περιγραφεις.

παρε καλυτερα ενα apc πολυμπριζο 5 θεσεων, με 2 usb, γυρω στο 30αρι εχει, και βαλτο στον τοιχο με βιδες. χωρις ή με powercube μετα.

η πολυ οικονομια θα σου κανει ζημια.

Αυτό στο link το έχω ως φορητό μαζί μου η για το κλιματιστικό.

Στο σπίτι έχω 1 APC 8 θέσεων και 1 με 5, τα είχα πετύχει παλιά σε προσφορά.

Εχω και 2 της Hama με ανεξάρτητους διακόπτες που είχε βάλει 2-3 φορές σε προσφορά το e-shop, ακόμα και αυτά φάνηκαν χρήσιμα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dbrillis είπε

Στο usb μου καιγεται αραια και που η ασφάλεια, πηρα πλεον αρκετες και ειμαι οκ. 

Ποιές ασφάλειες βάζεις (προδιαγραφές)?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doll είπε

Ποιές ασφάλειες βάζεις (προδιαγραφές)?

γραφει η ασφαλεια που βγαζεις και επισης στο βιντεο που εβαλα σε ενα ποστ.

Δημοσ.
3 hours ago, livaspy said:

Από παραγγελία για παράδοση μέσω κούριερ έχει παραλάβει κανένας;

Μολις και εγώ.

Public η πληρωμή, media markt η παράδοση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρέλαβα 3 με ταχυδρομείο τα παρήγγειλα βράδυ Πέμπτης κομπλέ τα κουτάκια και ολα βέβαια μετά τον αρχικό ενθουσιασμό συνειδητοποιήσα ότι ένα μοβ έγινε γκρι στην πράξη. Και θέλουν φόρμα επιστροφής κτλπ η να πάω σε κατάστημα να παραλάβω.... Έκανα την καταγγελία μου στην PayPal και βλέπουμε...

Spoiler

IMG_20211122_134838_copy_2000x1500.jpg

Spoiler

IMG_20211122_135418_copy_1350x1800.jpg

Spoiler

IMG_20211122_135422_copy_1350x1800.jpg

Spoiler

IMG_20211122_135409_copy_1350x1800.jpg

Επεξ/σία από lakis84
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλι καλά που έβαλε η αγορά πολύμπριζα σε προσφορά να πουλήσουν και κατι τα μαγαζα ενοψει βλακ friday

Επεξ/σία από makis269
  • Like 3
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, makis269 είπε

παλι καλά που έβαλε η αγορά πολύμπριζα σε προσφορά να πουλήσουν και κατι τα μαγαζα ενοψει βλακ friday

Σχέδιο είναι. Έχουν αφαίρεσει τις ασφάλειες από τα powercube. Του χρόνου στο black Friday 2022 θα περιμένουμε όλοι σε ουρές  να αγοράσουμε νέες συσκευές 😂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθαν και γρηγορα Πηρα 20 σφηνοτουβλακια χρωματιστα lego τωρα να τα κανω πυργους :P Κανα φορτιστη κινητου μονο πανω  - και πολυ τους ειναι 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ηρθαν και γρηγορα Πηρα 20 σφηνοτουβλακια χρωματιστα lego τωρα να τα κανω πυργους :P

Στο έπιπλο που έχω TV, κονσόλες και τα μεγάλα ηχεία μου μέχρι πρόσφατα είχα 4 Allocacoc αλυσίδα (το ένα με καλώδιο, τα άλλα 3 τα απλά), το ένα κουμπωμένο στο άλλο. Είχα φτιάξει και ειδική κρυφή υποδοχή από πίσω και δεν φαινόταν ούτε ένα καλώδιο. 5 χρόνια όλα μια χαρά ήταν. 

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

με ψήσατε κ μένα να πάρω δυο πολυπριζα.....δίαλεξα αλλη μαρκα όμως,τα οποια θεωρω οτι ειναι κ αυτα καλή προσφορα.

7 ευρω τα χει ο Καυκας απο 12 που ειναι χαμηλοτερη τιμη στο skroutz....να σημειώσω κ 6 χρόνια εγγύηση......μια χαρα......

https://www.kafkas.gr/landing-pages/black-friday-2021/diktyaka-polypriza/sas-polyprizo-4-theseon-me-diakopti-lefko-1-5m_292791/

https://www.skroutz.gr/s/29727360/SAS-Αντάπτορας-4-Θέσεων-με-Μήκος-Καλωδίου-1-5m-100-11-069.html

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...