AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, smpt είπε αν λες αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos/polumprizo-powercube-allocacoc-rewirable-4-plugs--mob/1121269 έχω τέσσερα . Είναι το ίδιο με τον κλασικό κύβο . Μου φαίνεται ότι ο μηχανισμός ασφαλείας είναι λίγο καλύτερος και ανοίγει με λιγότερη δύναμη. Πλέον μόνο τέτοια παίρνω ώστε να μπορώ να βάζω καλώδιο αν χρειαστεί. Το μόνο διαφορετικό που έχω πάρει είναι το remote που πήρα τώρα, ο οποίος όντως έχει μέσα ρελε Βρήκα αυτό το μωβ σε κουτί set με το αποσπώμενο καλώδιο (Τελευταίο κομμάτι) και η υπάλληλος επέμενε πως μέσα δεν έχει κανονικό Ευρωπαϊκό αντάπτορα..Απ'έξω είχε εικόνα με 3 αντάπτορες αλλά απο την μεριά που κουμπώνουν στον κύβο και δεν μπορούσα να καταλάβω αν έχει μέσα τον Ευρωπαϊκό, οπότε δεν το πήρα. Πουλάνε ξεχωριστά τους 4 αντάπτορες σε κουτί που έχει μέσα και τον Ευρωπαϊκό αντάπτορα. Αυτά που έχεις πάρει, έχει μέσα τον Ευρωπαϊκό αντάπτορα;Είναι το ίδιο που περιγράφω; Τελικά πήρα απο τα Media 1 smarthome και 1 με καλώδιο 1.5 μέτρο με το remote.Κάνει κατευθείαν pairing.Τελευταίο κομμάτι και αυτό. Πιο πρίν, πήγα σε 1 Public και πήρα 1 απλό με καλώδιο 3 μέτρα με θύρες usb, σκέφτομα να το αλλάξω και να πάρω 1 χωρίς καλώδιο αλλά υπάρχει διαφορά στην τιμή, αυτό που πήρα είναι λίγο ακριβότερο. Μεταφέρεται πιο εύκολα χωρίς το καλώδιο, αλλά σκέφτηκα πως θα ήταν χρήσιμο σε περίπτωση που το ρεύμα είναι σε κάποια απόσταση και θέλω να έχω το ρεύμα κοντά, πχ όταν φορτίζω το κινητό. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
smpt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν 2 μοντελα. Ενα που εχει 4ρης ανταπτορες σαν αυτο που εχω βαλει στο link ( φαινεται στην φωτο). ενα με τρεις ανταπτορες ( αγγλια, αμερικη, Αυστραλία ) και σουκο καλώδιο, σαν αυτο που ειδες. Και τα δυο κανουν για ελλαδα . Και τα δυο περνούν καλώδιο υπολογιστή Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από smpt
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, safridia είπε Το κουμπι φαινεται οχι καλης ποιοτητας και θελει οντως πολυ δυναμη, ειναι μαλλον φτιαγμενο για πατημα με ποδι. Δεν μπορω να σκεφτω ενα σεναριο που θα ηταν χρησιμο αυτο. Στο κουμπι δεν φαινεται να υπαρχει τροπος να αλλαξει μπαταρια. 5 ώρες πριν, smpt είπε ειναι ποδοδιακοπτης και για αυτο ειναι δύσκολος στο πάτημα. στις φωτογραφία του κουτιού δείχνει καθαρά να το τοποθετούν δίπλα στην πόρτα και να το πατάνε με το πόδι για να ανοίξει το φως. Επίσης το ότι εξάρτημα λέγετε "step on" κάτι λέει. Η μπαταριά μάλλον δεν αλλάζει, εκτός αν ανοίγει με τα εργαλεία κινητού. Παιδια, προφανως δεν εχετε κανει την ερευνα σας απο πριν. Δεν υπαρχει μπαταρια, ειναι το θετικο της υποθεσης. Ο διακοπτης ειναι τοσο σκληρος και θορυβωδης (τα αρνητικα της υποθεσης οπως εχουμε τονισει απο χθες-προχθες) ακριβως επειδη δεν εχει μπαταρια. Προκειται για μια μηχανικη "γεννητρια τασης" με την οποια δουλευει το ολο κυκλωμα οταν πατατε το μηχανικο μπουτον. Κατι σαν τους αναπτηρες που με το πατημα παραγουν τον σπινθηρα για να αναψει το αεριο. Αλλο ενα αρνητικο ειναι οτι καποιοι αναφερουν οτι σε ενα χρονο κατι εσπασε στο μηχανικο αυτο συστημα. Τοσα μηνυματα μετα και νομιζω οτι δεν απαντηθηκε αυτο, διαβασα προσεκτικα νομιζω μια ολοκληρη σχεδον σελιδα με σχολια, δεν ειδα κατι, οποτε ελπιζω να βοηθησα. 5 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, matrixxx είπε Παιδια, προφανως δεν εχετε κανει την ερευνα σας απο πριν. Δεν υπαρχει μπαταρια, ειναι το θετικο της υποθεσης. Ο διακοπτης ειναι τοσο σκληρος και θορυβωδης (τα αρνητικα της υποθεσης οπως εχουμε τονισει απο χθες-προχθες) ακριβως επειδη δεν εχει μπαταρια. Προκειται για μια μηχανικη "γεννητρια τασης" με την οποια δουλευει το ολο κυκλωμα οταν πατατε το μηχανικο μπουτον. Κατι σαν τους αναπτηρες που με το πατημα παραγουν τον σπινθηρα για να αναψει το αεριο. Αλλο ενα αρνητικο ειναι οτι καποιοι αναφερουν οτι σε ενα χρονο κατι εσπασε στο μηχανικο αυτο συστημα. Τοσα μηνυματα μετα και νομιζω οτι δεν απαντηθηκε αυτο, διαβασα προσεκτικα νομιζω μια ολοκληρη σχεδον σελιδα με σχολια, δεν ειδα κατι, οποτε ελπιζω να βοηθησα. Ας ελπίσουμε τότε, πως με πατήματα με το χέρι θα αντέξει. Απο ότι κατάλαβα, ειδικά αυτά με το remote button τα εξαφάνισαν, στο Public στο Αιγάλεω είχε μόνο 1 με το κουτί σε κακή κατάσταση και το remote button πατιόταν αρκετά εύκολα χωρίς θόρυβο, που σημαίνει πως πιθανόν να ήταν από επιστροφή, αν είχε χρησιμοποιηθεί, σημαίνει πως το button μαλακώνει με το πάτημα του ποδιού, οπότε πιθανόν να χαλάει ο μηχανισμός, εκεί θέλω να καταλήξω.Smarthome δεν είχε ούτε 1.Απλά με η χωρίς usb είχε μερικά. Μετά στο Media στον Ρέντη, είχε μερικά smarthome, με wireless charging, με Wi-Fi και 3-4 usb με καλώδιο, αλλά μόνο 1 τελευταίο remote με καλώδιο το οποίο πήρα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2021 από AntiCambeR
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ας ελπίσουμε τότε, πως με πατήματα με το χέρι θα αντέξει. Με χερι το πατουσαν αυτοι που διαβασα σε κριτικες οτι τους χαλασε, το ποδι σημερα μονο το διαβασα, στο σχολιο που παρεθεσα και μου εκανε και εντυπωση - ηταν κατι που δεν ειχα εντοπισει.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, matrixxx είπε Με χερι το πατουσαν αυτοι που διαβασα σε κριτικες οτι τους χαλασε, το ποδι σημερα μονο το διαβασα, στο σχολιο που παρεθεσα και μου εκανε και εντυπωση - ηταν κατι που δεν ειχα εντοπισει. Λειτουργεί και με το κουμπί που υπάρχει πάνω στον κύβο, δηλαδή και πάλι υπάρχει η επιλογή on/off, το οποίο νομίζω δεν υπάρχει στους άλλους κύβους.
dbrillis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξέρω αν προλαβα να βοηθησω κάποιον. Εχω χρόνια 3 απο αυτα, το απλο τετραγωνο, το τετραγωνο που αλλαζει βισματα και αυτο με τις δυο usb και καλωδιο. Τοτε που τα αγόρασα ηταν cool. Πλέον δείχνουν πιο ομορφα απο οση ειναι η πρακτικότητα τους. Το απλο τετράγωνο ειναι μονο για extension σε υπάρχον powercube ή αλλο πολυμπριζο. Στην πριζα απευθείας ειναι ογκωδες, βαρύ και αν το εχεις συνεχεια με καλωδια επάνω χαλαει και η μπριζα(κρεμαει). Αυτο που αλλαζει βισματα εχει ενα πλεονέκτημα οτι με απλα καλώδια υπολογιστή (αρσενικο θηλυκό) το επεκτείνεις οσο θες και στο τέλος κοτσάρεις το βισμα. Αυτο με το καλωδιο ειναι οκ, αν βαλεις και τη βαση με τα αυτοκολλητα χανεις και μια μπριζα, δηλαδή σου μενουν 3 μπριζες και τα δυο usb. Ολα τους ειναι πιο πολύ για χρήση on the go ή περιαστασιακη χρηση, δεν ειναι για μόνιμα καπου μιας και δεν μπορείς να κάνεις αυτο που λέμε τακτοποίηση καλωδιων. Ολα τους εχουν το θεμα οτι τα σιδεράκια της γειωσης μπορει να σου γυρισουν προς τα μεσα, το οποίο λυνετε απλα. Τα γυρνάς στη θέση τους. Στο usb μου καιγεται αραια και που η ασφάλεια, πηρα πλεον αρκετες και ειμαι οκ. Αν σας βγαλω φωτογραφία λαπτοπ, 2 οθόνες(που εχουν μετασχηματιστη) και χρηση usb για το κινητό και τη βαση ψύξης. Τακτοποιημενο δεν το λες. Δεν ειναι ασχημα για τα χρήματα που εχουν τωρα στην προσφορά, δείχνουν όμορφα οταν δεν έχουν καλώδια ή εχουν μονο usb. Θα ξαναγοραζα μονο αυτα που εχουν ή παίρνουν καλωδιο επέκτασης. Υπάρχουν ομως προϊόντα λιγο ή πολυ πιο ακριβά που κανεις πιο καλα τη δουλειά σου σε πολλες περισσότερες καταστασεις. 8 2
Vault13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω και ενα με button να με περιμενει αλλα με αυτα που διαβαζω ισως δεν το παραλαβω τελικα. Ειμαι παραλογος; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από Vault13
_Biohazard_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, joker2342 είπε https://www.e-shop.gr/search?q=powercube Λιγο πιο ακριβα διαθεσιμα στο eshop Ε όχι και λίγο....αυτό: https://www.e-shop.gr/allocacoc-powercube-extended-blue-5-prizes-me-kalodio-15m-p-PER.584817 Έκανε 3.87€....στο eshop κάνει 7.5€..."λίγο" διπλή τιμή. 1
Vault13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Στις 21/11/2021 στις 2:21 ΜΜ, dbrillis είπε Στο usb μου καιγεται αραια και που η ασφάλεια, πηρα πλεον αρκετες και ειμαι οκ. Εννοεις οτι το ανοιγεις μεσα και αλλαζεις ασφαλεια; Πως ανοιγει αυτο το πραγμα;
dbrillis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Vault13 είπε Εννοεις οτι το ανοιγεις μεσα και αλλαζεις ασφαλεια; Πως ανοιγει αυτο το πραγμα; Πολυ εύκολα, https://www.designnest.eu/blogs/news/changing-the-fuse 2
Vault13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, dbrillis είπε Πολυ εύκολα, https://www.designnest.eu/blogs/news/changing-the-fuse Για μη rewirables?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, joker2342 είπε https://www.e-shop.gr/search?q=powercube Λιγο πιο ακριβα διαθεσιμα στο eshop 4.5 το usb στο ΜΜ, 8.5 στο ισοπ. Σχεδον διπλη τιμη στα περισσοτερα. Φευγει λοιπον το σχολιο, γιατι δεν ισχυει ο ισχυρισμος. Στα περισσοτερα η εκπτωση ηταν 70%, σε 2-3 που ηταν 50% μπορει να φαινεται καπως κοντα η τιμη του ισοπ (+20%), αλλα σε εκεινα που αξιζαν με το 70% ειναι σχεδον διπλη τιμη. Σε καποια μαλιστα ειναι σχεδον τριπλασια οπως στο σετ με καλωδιο και remote!
dbrillis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Για μη rewirables? Δεν νομιζω οτι εχουν ασφαλεια αυτα.
e-k Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύπριζο των 15€ και να μην έχει ασφάλεια; Εδώ αερόθερμο με 10€ αγοράζεις και έχει... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από e-k
Προτεινόμενες αναρτήσεις