Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, unicore30 είπε

Mediamarky αγια Παρασκευή γεμάτο από όλα τα μοντέλα!

Σε διαβασα και πηγα. Ευχαριστώ και εσενα και τον ts.

Δυο ωρες μετα, βρήκα αυτό που ήθελα, αλλα με δυσκολία. Στα περισσότερα ειχε απο 2 ως 5. 

• Like 1
  • Απαντ. 257
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγα στα ΜΜ στον Ρεντη και ειχε παρα πολλα remote σετ με κουμπακι σε μαυρο και νομιζω οτι πηρα ενα απο τα τελευταια smarthome (με το μπλε κουμπι).
Εβαλα το remote set να δω πως δουλευει και ρε παιδια 2021 και φαινεται να εχει μεσα ρελεδακι, δηλαδη ακουγεται το τακ που ανοιγει και κλεινει. Το κουμπι φαινεται οχι καλης ποιοτητας και θελει οντως πολυ δυναμη, ειναι μαλλον φτιαγμενο για πατημα με ποδι. Δεν μπορω να σκεφτω ενα σεναριο που θα ηταν χρησιμο αυτο. Στο κουμπι δεν φαινεται να υπαρχει τροπος να αλλαξει μπαταρια.

Περιμενω να δω τι θα κανουν με την επιστροφη χρηματων.

Δημοσ.
16 minutes ago, safridia said:

Πηγα στα ΜΜ στον Ρεντη και ειχε παρα πολλα remote σετ με κουμπακι σε μαυρο και νομιζω οτι πηρα ενα απο τα τελευταια smarthome (με το μπλε κουμπι).
Εβαλα το remote set να δω πως δουλευει και ρε παιδια 2021 και φαινεται να εχει μεσα ρελεδακι, δηλαδη ακουγεται το τακ που ανοιγει και κλεινει. Το κουμπι φαινεται οχι καλης ποιοτητας και θελει οντως πολυ δυναμη, ειναι μαλλον φτιαγμενο για πατημα με ποδι. Δεν μπορω να σκεφτω ενα σεναριο που θα ηταν χρησιμο αυτο. Στο κουμπι δεν φαινεται να υπαρχει τροπος να αλλαξει μπαταρια.

Περιμενω να δω τι θα κανουν με την επιστροφη χρηματων.

Με λίγο ψάξιμο είναι σαφές ότι η smart δυνατότητες είναι μέτριες στην καλύτερη περίπτωση, για αυτό και είπα stick με τα απλά πολυπριζα, αντε και αυτά που έχουν Usb. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, VaggD είπε

Με λίγο ψάξιμο είναι σαφές ότι η smart δυνατότητες είναι μέτριες στην καλύτερη περίπτωση, για αυτό και είπα stick με τα απλά πολυπριζα, αντε και αυτά που έχουν Usb. 

Ηταν κατι απολυτος ξεκαθαρο οτι ειναι εξαιρετικα περιορισμενο σαν δυνατοτητες. Θελω να βαλω τον 3d εκτυπωτη στο μπαλκονι σε κουτι και να μπορω να βλεπω με καμερα τι ακριβως κανει και να του κοβω το ρευμα οπου και να ειμαι μεσω της εφαρμογης του. Ελπιζω αυτο να το κανει.

Δημοσ.

Όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει το 2016-2018 απ' ότι είδα.Μη περίμενετε και πολλά από smart δυνατότητες σε σχέση με κάτι σύγχρονο και dedicated. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, safridia είπε

Το ρεμοτε δεν εχει ρελε, ειναι ποδοδιακοπτης και για αυτο ειναι δύσκολος στο πάτημα.

στις φωτογραφία  του κουτιού δείχνει καθαρά να το τοποθετούν δίπλα στην πόρτα και να το πατάνε με το πόδι για να ανοίξει το φως.  Επίσης το ότι εξάρτημα  λέγετε "step on" κάτι λέει.

Η μπαταριά μάλλον δεν αλλάζει, εκτός αν ανοίγει με τα εργαλεία κινητού.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, smpt είπε

Το ρεμοτε δεν εχει ρελε, ειναι ποδοδιακοπτης και για αυτο ειναι δύσκολος στο πάτημα.

στις φωτογραφία  του κουτιού δείχνει καθαρά να το τοποθετούν δίπλα στην πόρτα και να το πατάνε με το πόδι για να ανοίξει το φως.  Επίσης το ότι εξάρτημα  λέγετε "step on" κάτι λέει.

Η μπαταριά μάλλον δεν αλλάζει, εκτός αν ανοίγει με τα εργαλεία κινητού.

Ο απομακρυσμενος διακοπτης οχι δεν εχει ρελε. Το πολυπριζο, ο κυβος ομως εχει, ειναι πολυ χαρακτηριστικος ο ηχος που κανει οταν οπλιζει και ελευθερωνει το ρελε.

Δημοσ.

Εχει καποιος παραλαβει αυτο με τις αποσπωμενες πριζες; Φανταζομαι ιδια κατασκευη με το κλασσικο πολυμπριζο ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν λες αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos/polumprizo-powercube-allocacoc-rewirable-4-plugs--mob/1121269

έχω τέσσερα . Είναι το ίδιο με τον κλασικό κύβο . Μου φαίνεται ότι ο μηχανισμός ασφαλείας είναι λίγο καλύτερος και ανοίγει με λιγότερη δύναμη. Πλέον μόνο τέτοια παίρνω ώστε να μπορώ να βάζω καλώδιο αν χρειαστεί.

Το μόνο διαφορετικό που έχω πάρει είναι το remote που πήρα τώρα, ο οποίος όντως έχει μέσα ρελε

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, smpt είπε

αν λες αυτο https://www.mediamarkt.gr/product/laptop-tablet-computing/perifereiaka/prostasia-reumatos/polumprizo-powercube-allocacoc-rewirable-4-plugs--mob/1121269

έχω τέσσερα . Είναι το ίδιο με τον κλασικό κύβο . Μου φαίνεται ότι ο μηχανισμός ασφαλείας είναι λίγο καλύτερος και ανοίγει με λιγότερη δύναμη. Πλέον μόνο τέτοια παίρνω ώστε να μπορώ να βάζω καλώδιο αν χρειαστεί.

Το μόνο διαφορετικό που έχω πάρει είναι το remote που πήρα τώρα, ο οποίος όντως έχει μέσα ρελε

Nαι αυτό ακριβώς. Αλλά πως παίρνει καλώδιο? Α το βυσμα για το καλωδια ειναι ιδιο με τους ανταπτορες

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.
43 minutes ago, safridia said:

Ηταν κατι απολυτος ξεκαθαρο οτι ειναι εξαιρετικα περιορισμενο σαν δυνατοτητες. Θελω να βαλω τον 3d εκτυπωτη στο μπαλκονι σε κουτι και να μπορω να βλεπω με καμερα τι ακριβως κανει και να του κοβω το ρευμα οπου και να ειμαι μεσω της εφαρμογης του. Ελπιζω αυτο να το κανει.

Σίγουρα δεν έχεις θέμα, worst case scenario θα χαλάσει η δυνατότητα αυτή μετά τα 2 χρόνια και θα σου κινεί το πολυπριζο, σε αυτη την τιμή είναι win win. 

40 minutes ago, ipal said:

Όλα αυτά έχουν κυκλοφορήσει το 2016-2018 απ' ότι είδα.Μη περίμενετε και πολλά από smart δυνατότητες σε σχέση με κάτι σύγχρονο και dedicated. 

+1000

Δημοσ.

να πούμε εδω οτι μπορεί να μην είναι smart αλλα......εβαλα κάτω απο το γραφείο μου που είναι standing desk ενα μαυρο με usb και με βοήθησε πολύ στο πολύ απαιτητικό cable management που έχω. Κάποια φωτιστικά μου δεν έχουν smart lamps, είναι designer φωτιστικά (artemide) και επειδή μου αρέσει να έχω περιφερειακό φωτισμό το βράδυ με το τηλεκοντρόλ τα ανάβω και ειμαι οκ. Επίσης κάποια φωτιστικά μου παίρνουν λάμπες Ε27 και οποιαδήποτε led λάμπα τρεμοπαίζει με το dimmer που έχουν πάνω οταν  είναι στο ελάχιστο (δηλαδή κλειστά) , οπότε με ενα τέτοιο κατάφερα να το έχω στήν επιθυμητή ένταση και με το κουμπί το ανόιγω όποτε θέλω και δουλεύει άψογα. Οπότε smart δεν ειναι αλλα ειναι απίστευτα και μου αρέσει πολύ η αρχή λειτουργίας τους. Ο σκληρός διακόπτης του τηλεκοντρόλ παράγει το ρεύμα το οποίο προφανώς αποθηκεύεται σε κάποιο capacitor και με αυτό το ρευμα ανοιγοκλείνει ο διακόπτης. Not smart but genious!

• Like 1
Δημοσ.

Παρασκευή πρωί παραγγελία , Σάββατο πρωί ήρθε mail παραλαβής . Mediamarkt Θεσσαλονίκης δυτικά . Άφωνος.

Εντωμεταξύ έχω μία παραγγελία (μία θήκη κινητού) εδώ και 2 μήνες (δεν αναμένω να παραλάβω βέβαια).....την οποία δεν μου την έχουν ακυρώσει . Από το διάστημα φαίνεται θα έρχεται . ..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, smpt είπε

Δηλαδή βάζεις ένα τέτοιο καλώδιο και γίνεται κανονικό πολύμπριζο;

kalodio-trofodosias-we.jpg

(βλέπω να χτυπάω 1-2)😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...