Προς το περιεχόμενο

Η Amazon θα σταματήσει να δέχεται πιστωτικές κάρτες Visa Ηνωμένου Βασιλείου από τις 19 Ιανουαρίου

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Stoliver είπε

Με ένα συμβόλαιο κινητής και είσαι οκ. 

να γραφτείς στους εκλογικούς καταλόγους βοηθάει πιο πολύ.Να μην ανοίγεις/κανεις αιτήσεις συχνά για τραπεζικό λογαριασμό καρτα επίσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, polaki είπε

Γιατί ειδικά στο Ην. Βασίλειο το να πληρώνεις ακόμα και τον καφέ σου με πιστωτική σε βοηθάει να χτίσεις το λεγόμενο "credit score", χωρίς το οποίο δεν μπορείς ούτε αμάξι να πάρεις, αλλά επίσης όσο καλύτερο score έχεις, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να πάρεις κάποιο δάνειο, αλλά ακόμα και να καταφέρεις να έχεις προνόμια όπως περισσότερα χρόνια αποπληρωμής, καλύτερο επιτόκιο κλπ. 

Τι εννοείς πως χωρίς πιστωτική δεν μπορείς ούτε αμάξι να αγοράσεις;
Προνόμιο τα δάνειο είναι για όποιον έχει μαύρα λεφτά και θέλει να δικαιολογήσει αγορές ή για κάποιον που θέλει ξα επενδύσει σε 150.000€ παράδειγμα και του λείπουν τα 20.000€ για όλους τους υπόλοιπους είναι τάφος.

Ξεκολλήστε με τα επιτόκια, δεν υπάρχουν καλά και κακά επιτόκια. Τώρα τα επιτόκια είναι χαμηλά επειδή οι τράπεζες είναι πίτα απο λεφτά, όταν χρειάζεται να μαζέψει αλλάξει το επιτοκιο των καταθέσεων και τρέχουν όλοι σαν τους τρελούς.

Τώρα στην περίπτωση της πιστωτικής αν θες καθυστέρησε μια μέρα να δεις που θα πάνε τα προηγούμενα καλά επιτόκια που είχες κερδίσει.

Δηλαδή είναι πιο σημαντικό να έχεις credit score απ το να ψάξουν το αφμ σου και να δουν ότι δεν δεν χρωστάς ούτε 0.01€;

Με παρακαλάνε για πιστωτικές δήθεν να βοηθήσουν κάπως την επιχείρηση, όταν τους λέω εκτός από τα δωρεάν POS λόγο της κατανάλωσης ρίξτε μου τις προμήθειες τότε υπάρχει σιωπή….

Μακριά από ξένα λεφτά, έχεις θα πληρώσεις δεν έχεις θα συμβιβαστείς, με τα δάνεια, τα ληξιπρόθεσμα και τους Τειρεσίες αξίζει περισσότερο να το σκεφτείς τουλάχιστον για εδώ και ας μην αναφερθώ ατο γεγονός πως η Πειραιώς δεν σου εξασφαλίζει ασφάλεια του ποσού κάτω των 50.00€ και η κάθε εταιρεία απάτης από Βουλγαρία, Αμερική μπορεί να σου τραβάει μικρά ποσά (από χρεωστικές, φανταστείτε από πιστωτικές) χωρίς έγκριση κι όταν λες ατην Πειραιώς γιατί να συμβαίνει αυτό, να σου απαντάει πως έτσι είναι η πολιτική της τράπεζας και δεν αλλάζει, τραβά ακύρωσε την κάρτα και κάνε αίτηση από ένα κατάστημα είτε από e banking!

Ουτε δόση για καφετιέρα, ούτε για ψυγείο, ούτε για αμάξι που είναι της μόδας και σε μεταχειρισμένο. Αν ο κόσμος ξόδευε ότι σήκωνε η τσέπη του μια φορά σε αυτό το χάλι δεν θα βρισκόμασταν και ισχύει για όλη τη γη όχι μόνο στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά την VISA είχα την εντύπωση πως είναι πιο ισχυρή από την MASTERCARD σε ότι αφορά αριθμό συνεργασίας και ιδίως εξωτερικό. 
Κέρδος κρύβεται πίσω από αυτό και αυτο είναι όλο.

• Like 2
  • Thanks 3

6 ώρες πριν, d4mage είπε

Τι εννοείς πως χωρίς πιστωτική δεν μπορείς ούτε αμάξι να αγοράσεις;
Προνόμιο τα δάνειο είναι για όποιον έχει μαύρα λεφτά και θέλει να δικαιολογήσει αγορές ή για κάποιον που θέλει ξα επενδύσει σε 150.000€ παράδειγμα και του λείπουν τα 20.000€ για όλους τους υπόλοιπους είναι τάφος.

Ξεκολλήστε με τα επιτόκια, δεν υπάρχουν καλά και κακά επιτόκια. Τώρα τα επιτόκια είναι χαμηλά επειδή οι τράπεζες είναι πίτα απο λεφτά, όταν χρειάζεται να μαζέψει αλλάξει το επιτοκιο των καταθέσεων και τρέχουν όλοι σαν τους τρελούς.

Τώρα στην περίπτωση της πιστωτικής αν θες καθυστέρησε μια μέρα να δεις που θα πάνε τα προηγούμενα καλά επιτόκια που είχες κερδίσει.

Δηλαδή είναι πιο σημαντικό να έχεις credit score απ το να ψάξουν το αφμ σου και να δουν ότι δεν δεν χρωστάς ούτε 0.01€;

Με παρακαλάνε για πιστωτικές δήθεν να βοηθήσουν κάπως την επιχείρηση, όταν τους λέω εκτός από τα δωρεάν POS λόγο της κατανάλωσης ρίξτε μου τις προμήθειες τότε υπάρχει σιωπή….

Μακριά από ξένα λεφτά, έχεις θα πληρώσεις δεν έχεις θα συμβιβαστείς, με τα δάνεια, τα ληξιπρόθεσμα και τους Τειρεσίες αξίζει περισσότερο να το σκεφτείς τουλάχιστον για εδώ και ας μην αναφερθώ ατο γεγονός πως η Πειραιώς δεν σου εξασφαλίζει ασφάλεια του ποσού κάτω των 50.00€ και η κάθε εταιρεία απάτης από Βουλγαρία, Αμερική μπορεί να σου τραβάει μικρά ποσά (από χρεωστικές, φανταστείτε από πιστωτικές) χωρίς έγκριση κι όταν λες ατην Πειραιώς γιατί να συμβαίνει αυτό, να σου απαντάει πως έτσι είναι η πολιτική της τράπεζας και δεν αλλάζει, τραβά ακύρωσε την κάρτα και κάνε αίτηση από ένα κατάστημα είτε από e banking!

Ουτε δόση για καφετιέρα, ούτε για ψυγείο, ούτε για αμάξι που είναι της μόδας και σε μεταχειρισμένο. Αν ο κόσμος ξόδευε ότι σήκωνε η τσέπη του μια φορά σε αυτό το χάλι δεν θα βρισκόμασταν και ισχύει για όλη τη γη όχι μόνο στην Ελλάδα.

Σε ότι αφορά την VISA είχα την εντύπωση πως είναι πιο ισχυρή από την MASTERCARD σε ότι αφορά αριθμό συνεργασίας και ιδίως εξωτερικό. 
Κέρδος κρύβεται πίσω από αυτό και αυτο είναι όλο.

Φιλε μου κρίμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χρόνο που σου πήρε να γράψεις. 

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, HELLO????

Και στην Αγγλία αν δεν έχεις ΚΑΛΟ credit score, το οποίο το αποκτάς κάνοντας σχεδόν ΟΛΕΣ σου τις αγορές με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, και φυσικά ξεπληρώνοντάς την αμέσως, δεν θα πάρεις ποτέ σου αμάξι. 

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν έχεις καλό credit score, θα έχεις καλύτερο (δηλαδή χαμηλότερο) επιτόκιο? Πώς το ξέρω? Το ξέρω γιατί το πληρώνω, αυτή είναι απάντηση, και επειδή δεν είχα καλό credit score, πληρώνω παραπάνω. 

Δηλαδή ειλικρινά, δεν διαβάζετε καν για το ποιά χώρα αναφερόμαστε? Ποιός Τειρεσίας.....? Ποια ληξιπρόθεσμα, ποιά ξένα λεφτά.. μπερδεμένες σκέψεις, άσχετες με το άρθρο μας.....

2 ώρες πριν, polaki είπε

Φιλε μου κρίμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το χρόνο που σου πήρε να γράψεις. 

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, HELLO????

Και στην Αγγλία αν δεν έχεις ΚΑΛΟ credit score, το οποίο το αποκτάς κάνοντας σχεδόν ΟΛΕΣ σου τις αγορές με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ, και φυσικά ξεπληρώνοντάς την αμέσως, δεν θα πάρεις ποτέ σου αμάξι. 

Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αν έχεις καλό credit score, θα έχεις καλύτερο (δηλαδή χαμηλότερο) επιτόκιο? Πώς το ξέρω? Το ξέρω γιατί το πληρώνω, αυτή είναι απάντηση, και επειδή δεν είχα καλό credit score, πληρώνω παραπάνω. 

Δηλαδή ειλικρινά, δεν διαβάζετε καν για το ποιά χώρα αναφερόμαστε? Ποιός Τειρεσίας.....? Ποια ληξιπρόθεσμα, ποιά ξένα λεφτά.. μπερδεμένες σκέψεις, άσχετες με το άρθρο μας.....

Ο μόνος άσχετος είσαι εσύ που το παιδί είπε "γιατί να χρησιμοποιεί κάποιος πιστωτική κάρτα" και εσύ μας ανέλυσες τι εστί Αγγλία ενώ το άρθρο σας μιλάει ξεκάθαρα για την Amazon.

Για την Ελλάδα ισχύει ότι ανέφερα για τις πιστωτικές κάρτες και δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, σε ότι αφορά το τραπεζικό της Αγγλίας δεν έχω εικόνα άλλα εσύ που το πληρώνεις χρωστάς μια εξήγηση για το τι ισχύει, πάντως αμάξι μπορείς να αγοράσεις και χωρίς πιστωτική!

Θες να μας πεις δηλαδή πως στην Αγγλία όλοι τους ζούνε από πιστωτικές κάρτες; Δεν μας λες που τις δίνουν και με τι εισοδηματικά κριτήρια; Αν υπάρχει υπηρεσία ελέγχου μαύρης λίστας ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ δηλαδή αν είναι δυνατόν να υπάρχει κράτος που απλά να σε επιβραβεύει πολύ όταν είσαι συνεπής στην πληρωμή και να σε επιβραβεύει λίγο όταν τους χρωστάς (WTF?)

Εκεί στην Αγγλία τον χρειάζεστε τον ήλιο σας μου φαίνεται παραπάνω απ`όσο νομίζουμε, ξύπνα αναφέρομαι στο γεγονός πως καμία πιστωτική δεν είναι καλύτερη λύση απ`το να να ζεις με τα δικά σου χρήματα. Όταν ξοδεύεις με πιστωτική κάποιος πληρώνει για σένα και σε κάποιον τα χρωστάς εσύ μετά, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ;

Σε ότι αφορά ΠΑΛΙ την VISA θεωρώ πως κάπου υπάρχει κέρδος μεταξύ της ΑΜΑΖΟΝ και της άλλης εταιρείας πέραν της VISA, τι δεν κατάλαβες από αυτό; Είναι νορμάλ να βγαίνει εκτός παιχνιδιού ή Visa που έχει κατά πολύ μεγαλύτερους αριθμούς από την MASTER εκεί έξω; Το άρθρο σας λέει ξεκάθαρα πως η Amazon κατηγορεί τις υψηλές χρεώσεις της Visa και το ρίχνει δήθεν σε γκρίνια των επιχειρήσεων που προσπαθούν για το καλύτερο προς τους πελάτες τους. Τόσο καιρό ρώτησε κανείς τις επιχειρήσεις για το αν συμφωνούν με τις τιμές; Η Visa είναι ισχυρή, έχεις περισσότερες συνεργασίες από Master και το ζητάει σε χρήμα. Εγώ δεν αγοράζω με  VISA πιστωτική, τις VISA χρεωστικές αν αγόραζα τις δέχονται κανονικά και end of story.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...