jkidd13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ πόση ώρα να βρω πώς αλλάζω τον κωδικό στο mail του Yahoo,και δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή αλλαγής κωδικού. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από jkidd13
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πατάς στο εικονίδιο του προφίλ σου πάνω δεξιά και πας Ρυθμίσεις. Μετά στα αριστερά πας Ασφάλεια λογαριασμού. Ξαναβάζεις τον κωδικό. Κατεβαίνεις μια σελίδα και λέει Με αυτόν τον τρόπο συνδέεστε τώρα και δίπλα λέει Αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Γιατί δυσκολεύεσαι να το βρεις; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από micos000
jkidd13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, micos000 είπε Πατάς στο εικονίδιο του προφίλ σου πάνω δεξιά και πας Ρυθμίσεις. Μετά στα αριστερά πας Ασφάλεια λογαριασμού. Ξαναβάζεις τον κωδικό. Κατεβαίνεις μια σελίδα και λέει Με αυτόν τον τρόπο συνδέεστε τώρα και δίπλα λέει Αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Γιατί δυσκολεύεσαι να το βρεις; Δεν υπάρχει η επιλογή αλλαγη κωδικού πρόσβασης. Aυτά εμφανίζει. Και η επιλογη κωδικος προσβασης εφαρμογής,δεν έιναι για να αλλάξεις το password. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από jkidd13
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εμ, βέβαια. Αφού συνδέεσαι με κλειδί λογαριασμού. Δεν έχεις κωδικό πρόσβασης για να αλλάξεις. Δες στο λινκ -> https://help.yahoo.com/kb/SLN25781.html
jkidd13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εχεις δικιο, νόμιζα οτι το αρχικο password παραμένει,και απλά το key ήταν για πιο γρήγορη σύνδεση. Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Αν θέλεις μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να ξαναγυρίσεις στη σύνδεση με κωδικό.
jim_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Meanwhile, στις επισημες οδηγιες που παρεθεσα λεει πανω πανω No option to change your password? - You might have Account Key on, so you'll need to disable it before setting a new password. Αλλα θα μου πεις ποιος διαβαζει οδηγιες το 2021... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από jim_p
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ελα ντε. Μόνο σε βίντεο μπορεί να έχει πιθανότητα να το δει κάποιος.
hristos 22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με το yahoo mail μου και την εφαρμογή Samsung mail. Άλλαξα κωδικό προχθές στο yahoo mail μου και από τότε αρνείται επίμονα να γίνει ταυτοποίηση του yahoo και στην εφαρογή Samsung αλλά και σε άλλες εφαρμογές που κατέβασα. Στη μ'ονη που λειτουργεί είναι η ίδια η εφαρμογή της yahoo. Έκανα clear cache την εφαρμογή όπως μου είπανε στην Samsung και το μόνο που κατάφερα ήταν να χαλάσω και τα δύο άλλα mail yahoo που είχα στην εφαρμογή. Μπήκα και στο yahoo mail να καταργήσω την ασφάλεια που έχει για άλλες εφαρμογές αλλά ΔΕΝ βρήκα τίποτα όπως παλιά. Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη και net::ERR_CONNECTION_REFUSED Γνωρίζει κανείς;
jim_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δοκιμασε με app password https://help.yahoo.com/kb/generate-third-party-passwords-sln15241.html
hristos 22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα και αυτό αλλά μου βγάζει λάθος κωδικό..μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες μου ζητάει καινούριο κωδικό.Τον δέχεται κανονικά αλλά μόλις πάει να κάνει ταυτοποίηση μου βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα. Παρόλα αυτά όταν συνδέομαι στο mail από υπολογιστή μου δείχνει ότι είμαι συνδεμένος από κινητό android αλλά εγώ δεν μπορώ να δω. Όσες αποτυχημένες προσπάθειες και να κάνω τόσες φορές μου λέει ότι συνδέθηκα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από hristos 22
jim_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στειλε τοτε ενα mail στο support τους και πες τους οτι εχεις την ταδε εφαρμογη στο κινητο, αν το συστημα τους τη θεωρει μη ασφαλη και αν οντως χρειαζεται app passwod για αυτη.
hristos 22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ φίλε jim_p για την προσπάθεια με την βοήθεια που πρόσφερες. Αν και ταλαιπωρήθηκα πολλές μέρες ροτόντας σε πολλά side τελικά το βρήκα το πρόβλημα επειδή το θυμήθηκα. Πολύ απλό αλλά που να πάει το μυαλό εκεί. Το αναφέρω προς αποφυγή και εξυπηρέτηση και άλλων παιδιών με παρόμοια προβλήματα. Είχα βάλλει στις ρυθμίσεις συνδέσεων εδώ και αρκετό καιρό ένα προσωπικό DNS για να κόβει τις διαφημίσεις. Μόλις το άλλαξα αυτό λύθηκε το πρόβλημα απευθείας. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από hristos 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα