johnnyman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια! Η Debit Mastercard μισθοδοσιας που εχω στην eurobank ληγει τον ιανουριου του 22. Πρεπει να κανω αιτηση για νεα καρτα η ερχεται αυτοματα καινουρια? Ευχαριστω!
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Αν και μπορείς να ρωτήσεις στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση για σιγουριά ,νομίζω ότι την στέλνουν μόνοι τους. 1
Shineboy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Εμένα που λήγει τέλος του μήνα βλέπω στο e-banking ότι έχει εκδοθεί η καινούρια (με χρέωση 6€) απλά περιμένω να την φέρει ο ταχυδρόμος για να την ενεργοποιήσω 1
thanasis00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπερα παιδια! Η Debit Mastercard μισθοδοσιας που εχω στην eurobank ληγει τον ιανουριου του 22. Πρεπει να κανω αιτηση για νεα καρτα η ερχεται αυτοματα καινουρια? Ευχαριστω! Σε Πειραιώς πάντως στέλνουν μόνοι τους τη πρώτη βδομάδα του μήνα που λήγει η κάρτα. Είναι με ίδιο αριθμό, αλλάζει η ημερομηνία λήξης και το CVV. Και μόλις τη βάλεις σε ΑΤΜ απερνεργοποιείται η παλιά. 1
johnnyman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!! Οταν λεει οτι ληγει τον γενναρη το 22 εννοει τελη γενναρη ετσι? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από johnnyman
AristidisZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!! Οταν λεει οτι ληγει τον γενναρη το 22 εννοει τελη γενναρη ετσι? Ναι, 31/01 1
johnnyman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Ναι, 31/01 Σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα