marphys Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα,μόλις υπέγραψα σύμβαση με μία προωθητική και είδα ότι κολλάνε εργόσημα.Το θέμα είναι ότι δούλευα εκεί δύο χρόνια πριν και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο,δεν μας έδιναν κάτι και απλά έβαζαν τα χρήματα στην τράπεζα. Υπάρχει περίπτωση να τα έβαζαν με αυτόματη εξόφληση στην τράπεζακαι να φαίνεται σαν μιαθοδοσία,γίνεται αυτο; Γιατί και τώρα μου ζητάνε λογαριασμό. Επιπλέον δεν λέει πουθενά για το καθαρό συμφωνηθεν πόσο,απλά ορίζει μικτές αποδοχές 29.04 την ημέρα (κατώτατος μισθός) και σε άλλη παράγραφο αναφέρεται σε εργοσημο του οποίου την αξία δεν δηλώνει,επομένως και τα 25% των ασφαλιστικών εισφορών κρατείται απο αυτό και θα καταλήγω να παίρνω καθαρά λιγότερα απο τον βασικό για μισθωτούς; Πόσο νόημα βγάζει να δίνω περισσότερα σε ασφαλιστικες εισφορές και πάλι να αντιστοιχούν σε λιγότερες μέρες ασφάλισης;Όπως είπα εργαζόμουν παλαιότερα εκεί και ήμουν ευχαριστημένη,για αυτό και ξαναπήγα αλλά προσπαθώ να καταλάβω εαν έχουν αλλάξει καθεστώς ή εγώ τότε δεν ήξερα.
asdfnikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Έτσι δουλεύουν οι διαφημιστικές σε εξοφλούνε με εργόσημο. Σε παρακρατάνε το 25% από της μικτές αποδοχές σου κατά την εξόφληση στον λογαριασμό. Τώρα υπάρχει ειδική "πράξη" για να μάθεις πόσα αναλογούν τα εργόσημα με τα ένσημα.
marphys Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 2:57 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν τους ρωτάς; Γιατί η booker δεν ξέρει απο αυτά και πρέπει να βρω το λογιστήριο που δεν ειναι ότι πιο εύκολο. Στις 20/11/2021 στις 5:49 ΜΜ, asdfnikos είπε Έτσι δουλεύουν οι διαφημιστικές σε εξοφλούνε με εργόσημο. Σε παρακρατάνε το 25% από της μικτές αποδοχές σου κατά την εξόφληση στον λογαριασμό. Τώρα υπάρχει ειδική "πράξη" για να μάθεις πόσα αναλογούν τα εργόσημα με τα ένσημα. Δηλαδή συγνώμη ένας μισθωτος παίρνει περίπου 26 ευρω για 8ωρο και εγώ θα παίρνω 21?Τεράστια βλακεία μου ακούγεται,μάλλον πρέπει να βρω άλλη δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα