Daemonos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μιας και υπάρχουν αρκετοί από εμάς που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την κιθάρα, θα μπορούσαμε εδώ να μοιραστούμε Tabs με Chords απο τραγούδια που έχουμε είτε στην συλλογή μας είτε βρίσκουμε και τα ελέγχουμε οτι είναι σωστά. Επίσης καθώς όλοι έχουμε και διαφορετικό τόνο φωνής, να υπάρχει και βοήθεια ως προς την προσαρμογή των τραγουδιών σε ημιτόνια ή διόρθωση των Chords (τουλάχιστον εγώ χρειάζομαι!) Οπότε μπορούμε και να μοιραστούμε όλοι την συλλογή μας έτσι ώστε να εμπλουτίσουμε το ρεπερτόριο μοιράζοντας τες. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε μερικά που έχω συλλέξει ως τώρα. Tabs.docx 1
poseidon98 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή Ιδέα. Παρόλο που οι παρτιτούρες που έχω είναι κυρίως Rock και στην ηλεκτρική κιθάρα και η αλήθεια είναι ότι εάν υπάρχει ενδιαφέρον θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας διότι γράφω αρκετές διασκευές (για να μπορούμε να παίξουμε solo, κομμάτια που αποτελούνται από δύο και τρείς κιθάρες χωρίς όμως να χαθεί η μαγεία του τραγουδιού). Επίσης καλή ιδέα θα ήτανε να προτείνει κάποιος κομμάτι που θέλει να μάθει και να προτείνουμε καλές διασκευές (με τα υπέρ και τα κατά τους) με βάση το επίπεδο του καθενός προκειμένου να έχουμε επιλογές για να κάνουμε πιο ποιοτικό το ρεπερτόριο μας. Τέλος πάντων θα αναρτήσω ότι έχω εύκολο σε ελληνικό ρεπερτόριο. Στο Πρόσεχε την, βάζω Καποτάστο στο 5ο και θεωρώ ωραίο με looper να να παίζει το ριφάκι στα κουπλέ του τραγουδιού. Και στο μισιρλού παίζω τα tabs του pump it. Επίσης ψάχνω παρτιτούρα ηλεκτρικής για το (κάνε τον χειμώνα καλοκαίρι) Καραμέλα.docxΠαξιμαδοκλέφτρα.docxΤζαμάικα.docxΤο Καλοκαίρι Μου.docxΠρόσεχε την.docxΚάνε Τον χειμώνα Καλοκαίρι.docx Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2021 από poseidon98 1
Daemonos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ελληνικό ροκ και ροκ γενικά ναι!!! Επίσης το wicked game παίζει σε τρία chords: Bm - A - E
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα