Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εχω των παρακατω υπολογιστη

Μητρικη GA-880GM-UD2H

Επεξεργαστης AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz

RΑΜ kingston DDR3 1333 2GB

SSD Patriot elite 120gb

Πάμε τώρα στο πρόβλημα όταν πάω να κάνω φορμάτ βάζω το USB το βρίσκει κατευθείαν και ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά με τεράστια καθυστέρηση έχω αλλάξει και το slot στο οποίο είναι άλλα το ίδιο Αναγκαστικά έβγαλα των ssd και έβαλα τα windows μέσω άλλου υπολογιστή και περιττό να πω ότι ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. έχει κάνεις κάποια ιδέα στο τι μπορεί να φταίει.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikolaos91 είπε

ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά με τεράστια καθυστέρηση

Δηλαδή;;;

Ξεκινάει το pc, μπουτάρει από το usb και περιμένεις μερικά λεπτά (κανά 5λεπτό το πολύ) μέχρι να βγάλει την 1η οθόνη; Μετά τι κάνει; προχωράει κανονικά ή καθυστερεί και στα επόμενα βήματα;

Το usb με ποιον τρόπο το δημιούργησες; Με το εργαλείο της microsoft ή με άλλον τρόπο;

Να ξέρεις πάντως ότι μια καθυστέρηση στο μπουτάρισμα θα μπορούσε να συμβεί και δεν είναι κάτι περίεργο, ιδίως σε παλαιότερα συστήματα. Σήμερα το πρωί έκανα ένα φορμάτ σε c2d και έβαλα 10άρια και στο μπουτάρισμα έκανε μερικά λεπτά μέχρι να φύγει η μαύρη οθόνη και να βγάλει την πρώτη εικόνα για να προχωρήσω στην εγκατάσταση. Το έχω δει και σε άλλα pc, δεν είναι κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikolaos91 είπε

Λίγο άσχετο με το θέμα σας. Καλό το υπόλοιπο σύστημα, αλλά μόνο 2GB ram;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Δηλαδή;;;

Ξεκινάει το pc, μπουτάρει από το usb και περιμένεις μερικά λεπτά (κανά 5λεπτό το πολύ) μέχρι να βγάλει την 1η οθόνη; Μετά τι κάνει; προχωράει κανονικά ή καθυστερεί και στα επόμενα βήματα;

Το usb με ποιον τρόπο το δημιούργησες; Με το εργαλείο της microsoft ή με άλλον τρόπο;

Να ξέρεις πάντως ότι μια καθυστέρηση στο μπουτάρισμα θα μπορούσε να συμβεί και δεν είναι κάτι περίεργο, ιδίως σε παλαιότερα συστήματα. Σήμερα το πρωί έκανα ένα φορμάτ σε c2d και έβαλα 10άρια και στο μπουτάρισμα έκανε μερικά λεπτά μέχρι να φύγει η μαύρη οθόνη και να βγάλει την πρώτη εικόνα για να προχωρήσω στην εγκατάσταση. Το έχω δει και σε άλλα pc, δεν είναι κάποιο πρόβλημα.

ευχαριστω για την απαντηση σε γενικες γραμμες καθυστερει σε ολα τα βηματα οπως το γραφεις ενω σε ενα αλλο υπολογιστη που εχω με athlon x4 4 γιγα ραμ και ssd παει  πολυ γρηγορα καμια σχεση. το usb το εφτιαξα με το εργαλειο της microsoft

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά, είναι και αυτό που λέει ο Τέρης για τη μνήμη. WIndows 10 και 2gb ram δεν είναι καλός συνδυασμός.

Αν όμως σε ικανοποιεί εσένα η δική μας άποψη περισσεύει.

EDIT:

Η μητρική σου έχει 4 θέσεις, οπότε είναι κρίμα να το κρατάς έτσι. Πάρε καμιά μνήμη από τις αγγελίες να το φτιάξεις σωστά. π.χ. στην παρακάτω αγγελία ο φίλος πουλάει ντιμάκια 4gb 1600 στα 15€ το καθένα. Πάρε δύο να το πας στα 8gb και θα είσαι πολύ καλά.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

λοιπον πηρα μια ραμ corsair 4gb 1333 και το προβλημα του αργου windows install δεν λυθηκε ευχαριστω ολους για της απαντησης σας

Δημοσ.
Στις 18/11/2021 στις 1:52 ΜΜ, nikolaos91 είπε

Καλησπερα σε ολους εχω των παρακατω υπολογιστη

Μητρικη GA-880GM-UD2H

Επεξεργαστης AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz

SSD Patriot elite 120gb

Πάμε τώρα στο πρόβλημα όταν πάω να κάνω φορμάτ βάζω το USB το βρίσκει κατευθείαν και ξεκινάει η εγκατάσταση αλλά με τεράστια καθυστέρηση έχω αλλάξει και το slot στο οποίο είναι άλλα το ίδιο Αναγκαστικά έβγαλα των ssd και έβαλα τα windows μέσω άλλου υπολογιστή και περιττό να πω ότι ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. έχει κάνεις κάποια ιδέα στο τι μπορεί να φταίει.

Αν δουλεύει κανονικά το μηχάνημα και δεν έχεις μπλε οθόνες κολλήματα και διάφορα τέτοια  δεν φταίει τίποτα έτσι δουλεύει ,μπορείς να κάνεις ένα bios update (αν δεν έχεις ήδη το τελευταίο) μπας και αλλάξει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikolaos91 είπε

λοιπον πηρα μια ραμ corsair 4gb 1333 και το προβλημα του αργου windows install δεν λυθηκε ευχαριστω ολους για της απαντησης σας

Η παραπάνω μνήμη θα σε βοηθήσει σε όλα γιατί τα 2gb είναι υπερβολικά λίγα για τα 10άρια και γι αυτό το πρότεινα. Όχι για να κάνει πιο γρήγορα install.

Δημοσ.

ολα αυτά τα mobo έχουν θεματα με usb boot θέλουν format απο rufus και αλλες λεπτομέρειες μονο mobo μετα απο το 2014 ειναι κάπως καλα τα πράγματα τεσπα

αν ο προηγούμενος Η/Υ που εκανες εγκατάσταση των win ειναι intel πρεπει να τσεκάρεις αν εχει περάσει σωστα drivers για τον amd αν ηταν amd λίγο καλύτερα αλλά θέλει ελενχο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...