alexandrosbak Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, geodimis είπε Στα 54€ χωρίς μεταφορικά. Skroutz από 72,90€ χωρις μεταφορικά. (To Praktiker πρώτη φορά το βλέπω στο Skroutz...) θα δούμε εξαιρετικά πράγματα μέσα στον επόμενο χρόνο απο το Praktiker... αρκετά καλό το deal 1 1
dopermann Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξερω αυτο αν προσφορα η οχι αλλα εγω το σκεφτομαι πολυ να το χτυπησω το παραθετω μηπως ενδιαφερεται και κανεις αλλος.... https://www.skroutz.gr/s/16754478/Black-Decker-BDCHD18S1KA-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-1x1-5Ah.html?from=sku_color_variations
imr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dopermann είπε Δεν ξερω αυτο αν προσφορα η οχι αλλα εγω το σκεφτομαι πολυ να το χτυπησω το παραθετω μηπως ενδιαφερεται και κανεις αλλος.... https://www.skroutz.gr/s/16754478/Black-Decker-BDCHD18S1KA-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-1x1-5Ah.html?from=sku_color_variations Επειδή το έψαχνα και εγώ πριν λίγο καιρό και ήμουν έτοιμος να το πάρω δεν αξίζει. Δεν είναι τόσο καλής ποιότητας το σετακι, καλύτερα αυτό της προσφορας και μερικές ποιοτικές μύτες τρυπάνι που θα χρειαστείς. Με ένα σετακι μύτες τρυπάνι στα 10 ευρώ είσαι καλυμμένος αν θέλεις μεγάλη ποικιλια Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2021 από imr 1
logica1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγόρασα μια ψησταριά κ πρέπει να την συναρμολογησω μόνος μου. Σκεφτομουν να παρω ένα κατσαβιδι μπαταρίας. Αλλά δεν ξερω αξιζουν? Σφιγγουν καλά; Η δεν αξιζει να σκάσει κάποιος λεφτά εαν δεν το χρησιμοποιεί επαγγελματικα; Με αφορμη αυτό το δραπανοκατσαβιδο της προσφοράς μπορεί κάποιος που ξέρει να με βοηθησει; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από logica1
iml Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logica1 είπε Αγόρασα μια ψησταριά κ πρέπει να την συναρμολογησω μόνος μου. Σκεφτομουν να παρω ένα κατσαβιδι μπαταρίας. Αλλά δεν ξερω αξιζουν? Σφιγγουν καλά; Η δεν αξιζει να σκάσει κάποιος λεφτά εαν δεν το χρησιμοποιεί επαγγελματικα; Με αφορμη αυτό το δραπανοκατσαβιδο της προσφοράς μπορεί κάποιος που ξέρει να με βοηθησει; Για τέτοιες δουλειές είναι, βιδώματα και τρυπήματα. Φυσικά είναι υπεραρκετό. Θέλεις και μύτες για βίδωμα και τρύπημα κατά περίπτωση. Σκέτο απλό βίδωμα μπορείς να κάνεις και με απλό "κατσαβίδι μπαταρίας" του 15ευρου (3,6 Volt), και αυτό είναι αρκετό. Για μια ψησταριά μόνο, μήπως δεν σου χρειάζεται κιόλας? Εγώ πχ πριν πάρω το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας είχα ήδη βιδώσει την Αρτα με τα Γιάννενα ως εκείνη τη στιγμή. Από τη χρηση και τη συχνότητα αυτής βλέπεις τι έχεις ανάγκη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από iml
logica1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, iml είπε Για τέτοιες δουλειές είναι, βιδώματα και τρυπήματα. Φυσικά είναι υπεραρκετό. Θέλεις και μύτες για βίδωμα και τρύπημα κατά περίπτωση. Σκέτο απλό βίδωμα μπορείς να κάνεις και με απλό "κατσαβίδι μπαταρίας" του 15ευρου (3,6 Volt), και αυτό είναι αρκετό. Για μια ψησταριά μόνο, μήπως δεν σου χρειάζεται κιόλας? Εγώ πχ πριν πάρω το πρώτο μου εργαλείο μπαταρίας είχα ήδη βιδώσει την Αρτα με τα Γιάννενα ως εκείνη τη στιγμή. Από τη χρηση και τη συχνότητα αυτής βλέπεις τι έχεις ανάγκη. Ναι μόνο γι'αυτή τη δουλειά είναι. Αλλά επειδή είναι λίγο μανίκι είπα να εξερεύνησω τη φαση με τα ηλεκτρικά. Δλδ με ένα φθηνό 3.6v οι βίδες σφιγγουν επαρκώς; Η θέλει κ πέρασμα με χέρι για περισσοτερη σταθεροτητα; Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από logica1
iml Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, logica1 είπε Ναι μόνο γι'αυτή τη δουλειά είναι. Αλλά επειδή είναι λίγο μανίκι είπα να εξερεύνησω τη φαση με τα ηλεκτρικά. Δλδ με ένα φθηνό 3.6v οι βίδες σφιγγουν επαρκώς; Η θέλει κ πέρασμα με χέρι για περισσοτερη σταθεροτητα; Αν υπάρχουν οι τρύπες, ναι σφίγγει επαρκώς μέταλλα-ξύλα. Εκεί που δεν τα καταφέρνουν τα μικρά είναι να βιδώσουν απευθείας σε ξύλο πχ όπου δεν υπάρχει τρύπα. Όσο προχωράει η βίδα, κάποια στιγμή δεν έχει άλλη δύναμη ένα μικρό. Η ουσία στο βίδωμα είναι να έχει σκάλες για να ρυθμιζεται η ροπή και να μην σε αφήνει να σφίξεις περισσότερο από όσο έχεις προ επιλέξει. Κάποια 3,6V του καλαθιού δεν έχουν ρυθμιστή, μην πάρεις κανένα της πλάκας. (General tip) Όταν βιδώνεις βάζεις δύναμη-πίεση για να μην χαλάσεις τα πάσα στο κεφάλι της βίδας. Εννοείται σε σταυροκατσάβιδο επιλέγεις το σωστό νούμερο και είδος μύτης (PH, PZ) και όχι μια στο περίπου. Για να έχεις μια εικόνα στο περίπου για αυτά σαν την προσφορά, με 20 σκάλες ροπής για βίδωμα οι θέσεις 6-7 είναι το max για να βιδώσεις ένα έπιπλο τύπου ΙΚΕΑ χωρίς να φοβάσαι μην "κλωτσήσει" η βίδα (χαλάσουν τα πάσα μέσα στο ξύλο και γυρίζει συνέχεια). Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από iml
thephotoshoped Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, g_mateo είπε Για τρύπημα σε τούβλο χρειάζεται κρούση; Όχι κανένας λόγος για κρούση σε τούβλο. Ίσα ίσα με την κρούση χάνεις ακρίβεια . Κρούση χρησιμοποιείται μόνο σε μπετό . 1
VagVene Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια Παρελαβα σημερα, εχουμε κανενα καλο σετ να προτεινετε με εξαρτηματα για βιδωμα κλπ;
Xorxhs! Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 αυτό της προσφοράς κάνει για τρυπήματα στον τοίχο, για τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης?
iml Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Xorxhs! είπε αυτό της προσφοράς κάνει για τρυπήματα στον τοίχο, για τοποθέτηση βάσης τηλεόρασης? Είναι μια χαρά για τοίχο (τούβλο) και για τις περισσότερες εργασίες. Μόνο για τσιμέντο (κανένα ταβάνι για ανεμιστήρα οροφής πχ) θέλεις άλλης κατηγορίας τρυπάνι για να μην σου βγει η πίστη για μια τρύπα. 12 ώρες πριν, VagVene είπε Καλησπερα παιδια Παρελαβα σημερα, εχουμε κανενα καλο σετ να προτεινετε με εξαρτηματα για βιδωμα κλπ; Για βίδωμα εγώ θα έλεγα πάρε ότι να 'ναι να κάνεις δουλειά (και σετ του ευρώ πχ). Βολική είναι μια μαγνητική προέκταση για μικρά bits (την έχει σε πολλά set), ή αλλιώς μακρυά bits ή όπως αλλιώς λέγονται. Τα bits σε σταυρό (Ph-Pz) είναι εύκολο να τα χαλάσεις. Κατά καιρούς φέρνουν και τα lidl κάτι περιποιημένα κουτάκια με πολλά bits μέσα color-coded κτλ Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από iml 1
Shadowjump Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Εχω δοκιμασει πολλα bits PZ και PH. Περισσοτερο ομως PZ. Lidl, Makita, Bosch, Dewalt, no-name. Μακραν καλυτερα ειναι τα Bosch Titanium. Λιγο πιο ακριβα, αλλα κρατανε πολυ, ειδικα αν τα προσεξεις. 1 1
Xorxhs! Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Shadowjump είπε Εχω δοκιμασει πολλα bits PZ και PH. Περισσοτερο ομως PZ. Lidl, Makita, Bosch, Dewalt, no-name. Μακραν καλυτερα ειναι τα Bosch Titanium. Λιγο πιο ακριβα, αλλα κρατανε πολυ, ειδικα αν τα προσεξεις. https://www.e-shop.gr/set-70-temaxion-mytes-trypania-karydakia-bosch-x-line-2607019329-p-TLS.031266?utm_campaign=newsletter211124&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-kasetines+-+set&utm_content=1.5-set+70+temaxion+mytes+trypania+karydakia+bosch+x+line+2607019329&offer=OFFER2145&d= εβγαλε το eshop σε προσφορά. Κάνουν γιαυτα της προσφοράς του praktiker? 1
macovet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) leroy στα 49,90 https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/kroustiko-drapanokatsavido-mpatarias-black-decker-bcd003c1-qw-18v-84553619 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2021 από macovet 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα