geodimis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στα 54€ χωρίς μεταφορικά. Skroutz από 72,90€ χωρις μεταφορικά. (To Praktiker πρώτη φορά το βλέπω στο Skroutz...) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από geodimis 1 1
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Σε αυτή τη τιμή αξίζει. Έχω 3 χρονια παρόμοιο μοντέλο και έχει βγάλει πολύ δουλειά. Ότι πρέπει για γενική ερασιτεχνική χρηση
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Εχω και εγω καπου 2 χρονια ενα παρομοιο (κρουστικο) αγορασμενο στα 35€ και χωρις να το εχω δουλεψει βεβαια πολυ, ειναι ακομα αψογο. https://www.skroutz.gr/s/8949534/Black-Decker-BDCHD18-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-1x1-5Ah.html Ιδια χαρακτηριστικα βλεπω.
thanasisxask Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Η μπαταρία του πάντως είναι πολύ μικρή σε χωρητικότητα. 2
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Εχω και εγω καπου 2 χρονια ενα παρομοιο (κρουστικο) αγορασμενο στα 35€ και χωρις να το εχω δουλεψει βεβαια πολυ, ειναι ακομα αψογο. https://www.skroutz.gr/s/8949534/Black-Decker-BDCHD18-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-1x1-5Ah.html Ιδια χαρακτηριστικα βλεπω. Το ίδιο έχω και εγώ. Νομίζω είναι ακριβώς ίδιο με της προσφορας 26 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Η μπαταρία του πάντως είναι πολύ μικρή σε χωρητικότητα. Μια χαρά είναι για ερασιτεχνική χρήση κρατάει υπεραρκετα
iCyd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Στο νέο φυλλάδιο του Lidl που βγήκε σήμερα επίσης υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, iCyd είπε Στο νέο φυλλάδιο του Lidl που βγήκε σήμερα επίσης υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Δεν είναι αντίστοιχο, είναι ίδιο, σε ακριβότερη τιμή από του θέματος (που επίσης λέει στην περιγραφή πως έχει μπαταρία και φορτιστή). Το μόνο που θα ήταν ίσως υπέρ του Lidl είναι αν είχε 3 χρόνια εγγύηση, όπως δίνει στα δικά του, αλλά αν προσέξεις όχι μόνο δεν έχουν πουθενά το χαρακτηριστικό ταμπελακι για 3 έτη εγγυηση, αλλά δεν αναφέρουν καν για εγγύηση.
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, iCyd είπε Στο νέο φυλλάδιο του Lidl που βγήκε σήμερα επίσης υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Δεν είναι κρουστικό 1
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν είναι κρουστικό Βλέπεις το σφυράκι πάνω στο δράπανο; Αυτο δείχνει πως είναι κρουστικό. Εάν βέβαια άλλο δείχνουν και άλλο εννοούν, είναι ένα θέμα. Αλλά σπάνια έχει συμβεί αυτο με το Lidl και η τιμή επίσης παραπέμπει πως είναι το ίδιο προϊόν. ΥΓ. Στο Praktiker πια βγάζει Error 404. Οπότε η τελείωσε ή δεν υπήρξε και ποτέ (ας πει κάποιος αν παρήγγειλε και αν έλαβε κάποιο επιεβαιωτικό email και πως θα πάει η παραγγελία). Μένει άρα μόνο η προσφορά του Lidl. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από _Biohazard_ 3
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι βασικά το έχει στα χαρακτηριστικά κάτω, απλά όχι στον τίτλο
geodimis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε ΥΓ. Στο Praktiker πια βγάζει Error 404. Οπότε η τελείωσε ή δεν υπήρξε και ποτέ (ας πει κάποιος αν παρήγγειλε και αν έλαβε κάποιο επιεβαιωτικό email και πως θα πάει η παραγγελία). Μένει άρα μόνο η προσφορά του Lidl. Μια χαρά υπήρξε και υπαρχει, δεν είναι...ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, απλά μάλλον κάτι έγινε με το λινκ. Το άλλαξα στον τίτλο. Καταστήματα ξέρει κανείς αν είναι διαθέσιμο ή μόνο online;
dopermann Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καποιος που να ξερει καλα απο αυτα ειναι καλυτερο αυτο του θεματος η αυτο που εχουν τα lidl μαζι με εργαλεια? https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabs-20-li-e6/p129247 1
imr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dopermann είπε Καποιος που να ξερει καλα απο αυτα ειναι καλυτερο αυτο του θεματος η αυτο που εχουν τα lidl μαζι με εργαλεια? https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabs-20-li-e6/p129247 Του Lidl δεν είναι κρουστικο. Κρουστικο χρειάζετε για τρύπες σε τοίχους. Στην ίδια τιμή το Black and decker είναι καλύτερο για μοναδικό μηχάνημα για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
iml Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dopermann είπε Καποιος που να ξερει καλα απο αυτα ειναι καλυτερο αυτο του θεματος η αυτο που εχουν τα lidl μαζι με εργαλεια? https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-lidl/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-20-v-pabs-20-li-e6/p129247 Lidl Βαλιτσάκι, μεγαλύτερη μπαταρία, γρηγορότερος φορτιστής, οικονομική μελλοντική αγορά 2ης μπαταρίας, χωρίς κρούση Black & Decker Δεν έχω καταλάβει αν έχει θήκη, μικρότερη μπαταρία, κρουστικό, πιο "επώνυμη" μάρκα, συνήθως υψηλότερο κόστος 2ης μπαταρίας. Το Black&Decker είναι πιο all around λόγω κρουστικού αλλά μεταξύ των 2 για τα παραπάνω εγώ προτίμησα του lidl. Για ερασιτεχνική χρήση προφανώς και γιατί κρουστικό έχω μεγαλύτερο. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα