Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια βδομάδα που πήρα μεταχειρισμένο από αντιπροσωπια ένα swift 2011 και μου συμβαίνει το εξής μονο οταν το βάζω μπροστα. Βάζω πρωτη ολα κομπλε, βάζω Δευτέρα και μολις πιάνω 22-23 χλμ ακούγεται ένα μουντό σκάσιμο μπροστα στη μηχανή. Δεν μου συμβαίνει ποτέ άλλοτε πχ όταν σταματήσω σε φανάρι και ξαναξεκινησω. Μονο οταν το βάζω μπροστα και ξεκινάω. Εχει κανεις ιδεα τι μπορεί να είναι?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Christina21 είπε

Εχω μια βδομάδα που πήρα μεταχειρισμένο από αντιπροσωπια ένα swift 2011 και μου συμβαίνει το εξής μονο οταν το βάζω μπροστα. Βάζω πρωτη ολα κομπλε, βάζω Δευτέρα και μολις πιάνω 22-23 χλμ ακούγεται ένα μουντό σκάσιμο μπροστα στη μηχανή. Δεν μου συμβαίνει ποτέ άλλοτε πχ όταν σταματήσω σε φανάρι και ξαναξεκινησω. Μονο οταν το βάζω μπροστα και ξεκινάω. Εχει κανεις ιδεα τι μπορεί να είναι?

Ειναι που εσκασαν τα αλογα και θελουν ν απελευθερωθουν!   Να παιζει κατι με την εξατμιση..?  Μηχανικο δικο σου δεν εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/11/2021 στις 1:20 ΜΜ, Christina21 είπε

καλημέρα εχω και εγω το ίδιο αυτοκίνητο το full extra  και μου κανει ακριβώς το ίδιο..το πηγα στην αντιπροσωπία και σε δικους μου μηχανικούς και μου ειπαν πως ειναι ενα σύστημα του κινητήρα με το που σβήνει να κανει αποσυμπίεση σε κάποια θαλαμη αεριων του κινητήρα αν θυμάμαι καλα και αυτο συμβαίνει μονο οταν σβηνεις και βαζεις μπροστά το αυτοκίνητο. Μην ανησυχείς το εχω 1 μιση χρονο με 112 χιλιάδες χιλιόμετρα και δεν εχω κανενα θεμα 

Επεξ/σία από DimitrisThr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...