Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο crossover μετά το Avengers Endgame διότι το multiverse έχει ανοίξει [Βασικά από το τέλος της σειράς του Loki ξεκίνησε] και θα παρουσιάσει όλους τους κακούς από προηγούμενες ταινίες και καλούς όπως Tobey και Garfield ως Spider-Man. Βέβαια το πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθές το έκανε edit η εταιρεία διότι σε κάποια σημεία φαίνεται ότι υπάρχει και κάποιος άλλος Spider-Man εκτός του Holland.Όπως πχ ο Lizard κανονικά είχε φάει κλωτσιά στον αέρα αλλά κανείς δεν ήταν τριγύρω και ο Holland ήταν πολύ μακριά επίσης άλλη μια σκηνή που ο καλύτερος φίλος του Holland ο Ned κρατάει την MJ αλλά στο παρασκήνιο φαινόντουσαν κάποια ακρωτηριασμένα χέρια αυτό πάει να πει ότι είναι και οι 2 μέσα απλώς δεν τους παρουσιάζουν ακόμα μέχρι το τελικό τρέιλερ η όταν κυκλοφορήσει η ταινία που πολλοί λένε ότι ο καθένας τους θα έχει από μισή ώρα screen time ίσως στην μέση της ταινίας η στο τέλος για να τον βοηθήσουν.Εκεί θα χάσω τα λογικά μου όταν το δω θα κάνω σαν καθυστερημένος πιο πολύ από το Endgame.

• Like 4
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμένα πάντα μου άρεσε η σειρά κόμικς με το multiverse,και μου αρέσει όπως το πάνε,ξεκίνησε με το Λοκι,πήγε στο what if που εκεί ο ultron τα έσπασε όλα τα σύμπαντα και τώρα με το Spider-Man………και έχουμε και του χρόνου το dr strange in multiverse of madness που κάτι μου λέει ότι θα βρεθεί με τους άπειρους εαυτούς του από το επεισοδιο του what if.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tolstoy είπε

Παραμύθια με εξωτερικούς εχθρούς που απειλούν τον αμερικάνικο τρόπο ζωής (μας).

Καημό τό 'χω να δω ταινία που οι σούπερ ¨ήρωες¨ πάνε στην Αφρική, πετάνε στην θάλασσα παρανοϊκούς στρατηγούς και ξεπουλημένους πολιτικούς και μοιράζουν φαί στα παιδάκια που πεινάνε και σπίτια. Αλλά ξέχασα ότι θα πρέπει να δείξουν την αμερικάνικη γερουσία να εξαγοράζει ηγεσίες.  

σου διαφευγει η ιστορια της αφρικης αλλα δεν πειραζει, σε μια δημοκρατια μπορεις να εκφραζεις την αγνοια σου ελευθερα κι εμεις να γελαμε μαζι της.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bazzil είπε

Aυτά τα κέρατα στην πλάτη είναι παρενέργια απ το εμβόλιο; 

σύμφωνα με την δική μου ενημέρωση από το Facebook σίγουρα είναι από την Απογραφή! 😄

Δημοσ.
3 hours ago, tolstoy said:

Παραμύθια με εξωτερικούς εχθρούς που απειλούν τον αμερικάνικο τρόπο ζωής (μας).

Καημό τό 'χω να δω ταινία που οι σούπερ ¨ήρωες¨ πάνε στην Αφρική, πετάνε στην θάλασσα παρανοϊκούς στρατηγούς και ξεπουλημένους πολιτικούς και μοιράζουν φαί στα παιδάκια που πεινάνε και σπίτια. Αλλά ξέχασα ότι θα πρέπει να δείξουν την αμερικάνικη γερουσία να εξαγοράζει ηγεσίες.  

Ρε σεις καλα να λαϊκίζετε στα νήματα της Tesla, του Space X και της Apple. Αλλά κι εδώ;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tolstoy είπε

Καημό τό 'χω να δω ταινία που οι σούπερ ¨ήρωες¨ πάνε στην Αφρική, πετάνε στην θάλασσα παρανοϊκούς στρατηγούς και ξεπουλημένους πολιτικούς και μοιράζουν φαί στα παιδάκια που πεινάνε και σπίτια.

Ακούγεται τρομερά ενδιαφέρον σενάριο, είμαι σίγουρος πως θα έσπαγε ταμεία αν γινόταν, απορώ γιατί δεν βλέπουν αυτή την τρομερή ευκαιρία να χεστούν στο τάληρο. 

Δημοσ.

Πάντως ο Tom Holland δεν πείθει για Spider-Man…έχει κακό character development (5 εμφανίσεις με τον χαρακτήρα και ακόμα αδιάφορος),Multi tech στολή(από τον Stark),δίνοντας έμφαση περισσότερο στην στολή απ ‘ότι στις δυνατότητες του χαρακτήρα.Τέλος ο Tom Holland δεν έχει την σχετική εμπειρία ή τις απαιτούμενες δεξιότητες ως ηθοποιός να κάνει καλη δουλειά στον ρόλο,με αποτέλεσμα να φαίνεται παντού ο ίδιος(όπως και στο uncharted που θα βγει)…με λίγα λόγια η ταινία έρχεται στα μέτρα του αντί αυτός να έρθει να μέτρα της ταινίας και του χαρακτήρα. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lnoldori είπε

Ό,τι κριτική και να διαβάσω για αυτές τις ταινίες και όσο και να τις θάψουν, με αυτά μεγάλωσα και θα τρέχω πάντα σινεμά να τις δω όποτε μπορώ.

Εντάξει και εγώ. Αλλά τέτοια αηδία σαν το Eternals είχα καιρό να δω. 

Δημοσ.

Είδα το τρέιλερ και σαν να την είδα την ταινία. Έπιασα το 90% της πλοκής και φάσης. 

Ciao!

4 ώρες πριν, belray είπε

σου διαφευγει η ιστορια της αφρικης αλλα δεν πειραζει, σε μια δημοκρατια μπορεις να εκφραζεις την αγνοια σου ελευθερα κι εμεις να γελαμε μαζι της.

https://youtu.be/TW46xDXNO3Q

History time by tetrabitos, free of charge!

3 ώρες πριν, GlBodhi είπε

Πάντως ο Tom Holland δεν πείθει για Spider-Man…έχει κακό character development (5 εμφανίσεις με τον χαρακτήρα και ακόμα αδιάφορος),Multi tech στολή(από τον Stark),δίνοντας έμφαση περισσότερο στην στολή απ ‘ότι στις δυνατότητες του χαρακτήρα.Τέλος ο Tom Holland δεν έχει την σχετική εμπειρία ή τις απαιτούμενες δεξιότητες ως ηθοποιός να κάνει καλη δουλειά στον ρόλο,με αποτέλεσμα να φαίνεται παντού ο ίδιος(όπως και στο uncharted που θα βγει)…με λίγα λόγια η ταινία έρχεται στα μέτρα του αντί αυτός να έρθει να μέτρα της ταινίας και του χαρακτήρα. 

Ο καλύτερος ήταν ο Tobey, βέβαια μετά την πρώτη ταινία καβάλησε το καλάμι και ζητούσε πολλά εκατομμύρια για το Spiderman 2 καθώς και να μην κάνει και πολλά γιατί είχε πάθει ενα ατύχημα στη μέση του. Του έδωσαν πουλο και διάλεξαν το Jake gyllenhaal.

Τότε ο θεουλης τι έκανε; Τα έφτιαξε με την κόρη του παραγωγού της Sony και τον ξαναπήραν στην ταινία με υποχωρήσεις και από τις 2 πλευρές!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mants118 είπε

σύμφωνα με την δική μου ενημέρωση από το Facebook σίγουρα είναι από την Απογραφή! 😄

Έχει παρενέργιες η απογραφή; :-)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosraptor1984 είπε

Εντάξει και εγώ. Αλλά τέτοια αηδία σαν το Eternals είχα καιρό να δω. 

τοσο χαλια ειναι ρε παιδια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, belray είπε

τοσο χαλια ειναι ρε παιδια;

Αν εξαιρέσεις την άσκοπη γκει σκηνή και κάποιες τρύπες στο σενάριο…δεν ήταν άσχημη σαν ταινία 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...