TikiTaka23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα, έχω ενα γνωστό μου Αμερική και σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του iPhone 13 ετσι ώστε να μου το παραδώσει οταν γυρίσει σε ενα μηνα μιας και η τιμή εκει ειναι στα 800 δολάρια ~ 700 ευρώ. Το θεμα είναι πως εχω μπερδευτεί με το ποια έκδοση πρεπει να κοιτάξω ετσι ωστε να λειτουργεί με ελληνικούς παροχους. Ολα οσα εχω δει ειναι με carrier (Verizon, T-mobile κτλπ). Εαν ειναι με παροχο δικο τους θα ειναι κλειδωμένο και δε θα λειτουργεί με ελληνικό παροχο? Επίσης που μπορώ να βρω unlocked έκδοση? Ευχαριστώ!
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TikiTaka23 είπε Καλημερα, έχω ενα γνωστό μου Αμερική και σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του iPhone 13 ετσι ώστε να μου το παραδώσει οταν γυρίσει σε ενα μηνα μιας και η τιμή εκει ειναι στα 800 δολάρια ~ 700 ευρώ. Το θεμα είναι πως εχω μπερδευτεί με το ποια έκδοση πρεπει να κοιτάξω ετσι ωστε να λειτουργεί με ελληνικούς παροχους. Ολα οσα εχω δει ειναι με carrier (Verizon, T-mobile κτλπ). Εαν ειναι με παροχο δικο τους θα ειναι κλειδωμένο και δε θα λειτουργεί με ελληνικό παροχο? Επίσης που μπορώ να βρω unlocked έκδοση? Ευχαριστώ! Αν το αγοράσει από παροχο με συμβόλαιο θα είναι κλειδωμένο. Αν το αγοράσει από Apple store θα ει αι ξεκλείδωτο...
TikiTaka23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν το αγοράσει από παροχο με συμβόλαιο θα είναι κλειδωμένο. Αν το αγοράσει από Apple store θα ει αι ξεκλείδωτο... Στο apple store οταν πας να το αγοράσεις σε παραπέμπει σε πάροχο.
thanasis00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ίσως σε φυσικό κατάστημα να μπορεί να το πάρει χωρίς carrier. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα