Bomber-21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Έχω ένα πολυ προσεγμένο Πεζό 207 με 100.000 χλμ και τον τελευταίο καιρό βγάζει από την εξάτμιση άσπρο καπνό ενώ υπάρχει και μια μυρωδιά. Γίνεται κυρίως κατά το πάτημα του γκαζιού. Στο ρελαντί λιγότερο. Πάντα έκαιγε λίγο λαδάκι αλλά δεν γινόταν αυτό το πράγμα… Στην αντιπροσωπεία μου λένε διάφορα περίεργα και ήδη τους έχω δώσει αρκετά λεφτά. Βάλαμε καθαριστικά, αλλάξαμε μπεκ, βάζω 100άρα αλλά δεν διορθώνεται τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα και να έχει καμιά ιδέα; Ή πώς το αντιμετώπισε; Το αυτοκίνητο είναι άριστο κατά τα άλλα.
Nabuko Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μήπως έχεις διαρροή αντιψυκτικού στον θάλαμο καύσης? Οι πιο συνηθισμένες αιτίες του προβλήματος είναι η καμένη φλάντζα της κεφαλής, κάποιο ρήγμα στην κεφαλή ή τα κατεστραμμένα χιτώνια των κυλίνδρων. Τσέκαρε και αν είναι μπουκωμένος ο καταλύτης σου. 1
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Πέρα από τα από πάνω, είναι τούρμπο αυτό λογικα; Δεν ξέρω στα συγκεκριμένα...η τουρμπίνα ψύχεται και με το αντιψυκτικό; Εάν ναι, θα πρέπει να ελεγχθεί και αυτή.
stefan123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Αντιπροσωπεια τωρα αφου σου τα αλλάξουν ολα ,στο τέλος θα στην βρουν την λυση...παθων και μαθων...ευτυχώς που τους πήρα αυτα που εβγαζαν για πεταμα και μειωσα την οικονομική ζημια... Καμια φλατζα κεφαλής και απο μενα...
meletis_m Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Bomber-21 είπε Έχω ένα πολυ προσεγμένο Πεζό 207 με 100.000 χλμ και τον τελευταίο καιρό βγάζει από την εξάτμιση άσπρο καπνό ενώ υπάρχει και μια μυρωδιά. Γίνεται κυρίως κατά το πάτημα του γκαζιού. Στο ρελαντί λιγότερο. Πάντα έκαιγε λίγο λαδάκι αλλά δεν γινόταν αυτό το πράγμα… Στην αντιπροσωπεία μου λένε διάφορα περίεργα και ήδη τους έχω δώσει αρκετά λεφτά. Βάλαμε καθαριστικά, αλλάξαμε μπεκ, βάζω 100άρα αλλά δεν διορθώνεται τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα και να έχει καμιά ιδέα; Ή πώς το αντιμετώπισε; Το αυτοκίνητο είναι άριστο κατά τα άλλα. Το αμάξι μήπως έχει το κινητήρα της BMW που συνεργαζόντουσαν ; Συνήθως αυτά τα μοτέρ έβγαζαν τσιμουχάκια βαλβιδών . Το αντιψυκτικό του είναι κσαθαρό ; Επίσης ποιά λάδια χρησιμοποιείς , τηρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή;
Bomber-21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Μήπως έχεις διαρροή αντιψυκτικού στον θάλαμο καύσης? Οι πιο συνηθισμένες αιτίες του προβλήματος είναι η καμένη φλάντζα της κεφαλής, κάποιο ρήγμα στην κεφαλή ή τα κατεστραμμένα χιτώνια των κυλίνδρων. Τσέκαρε και αν είναι μπουκωμένος ο καταλύτης σου. Ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να βρω έναν καλό μηχανικό εκτός αντιπροσωπείας και να τσεκάρουμε αυτό που λες. 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε Πέρα από τα από πάνω, είναι τούρμπο αυτό λογικα; Δεν ξέρω στα συγκεκριμένα...η τουρμπίνα ψύχεται και με το αντιψυκτικό; Εάν ναι, θα πρέπει να ελεγχθεί και αυτή. Ευχαριστώ, δεν είναι τούρμπο. 1 ώρα πριν, stefan123 είπε Αντιπροσωπεια τωρα αφου σου τα αλλάξουν ολα ,στο τέλος θα στην βρουν την λυση...παθων και μαθων...ευτυχώς που τους πήρα αυτα που εβγαζαν για πεταμα και μειωσα την οικονομική ζημια... Καμια φλατζα κεφαλής και απο μενα... Άστα, έχω δώσει ένα καρο λεφτά…. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Καπνό ή υγρασία;Χανεις υγρά; Όχι, είναι σίγουρα καπνός. 29 λεπτά πριν, meletis_m είπε Το αμάξι μήπως έχει το κινητήρα της BMW που συνεργαζόντουσαν ; Συνήθως αυτά τα μοτέρ έβγαζαν τσιμουχάκια βαλβιδών . Το αντιψυκτικό του είναι κσαθαρό ; Επίσης ποιά λάδια χρησιμοποιείς , τηρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή; Ναι αυτό το μοτέρ είναι! Τσιμουχάκια είπε και ένας μάστορας εδώ. Λάδια 5-30 που προτείνει η εταιρία και τα βάζει η αντιπροσωπεία.
konc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Εννοείται πως κάποιος έμπειρος, πόσο μάλλον ένας μηχανικός, μπορεί να διαπιστώσει εύκολα αν ο καπνός είναι από ψυκτικό υγρό ή λάδι (με τη σημερινή τεχνολογία δεν ισχύει το παλιό μπακαλίστικο άσπρος καπνός=ψυκτικό υγρό, μπλε=λάδι). Αν πήγες σε κάποιον που δεν ξέρει τι από τα 2 είναι ή πως να το ξεχωρίσει αλλά έχει σκοπό να αρχίσει να αλλάζει στα τυφλά, θα πρότεινα να πας σε επόμενο. Δείτε τα μπουζί αν είναι λαδωμένα, ελπίζω να τα είδε κάποιος. Τα τσιμουχάκια, είναι σίγουρη βλάβη σ' αυτά τα μοτέρ. 1
Bomber-21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Σε ευχαριστώ, πάω άμεσα και ελπίζω να είναι τσιμουχάκια!
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ασπρος καπνος ειναι ειτε λαδι, ειτε αντιψυκτικό στον θάλαμο καύσης. Αυτο σημαίνει ειτε καποια τσιμουχα, σπασμένα ελατήρια, ειτε στην χειρότερη, ρήγμα στο μπλοκ του κινητήρα 2
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Τι συμπληρώνεις λαδι ή ψυκτικό υγρο, κατι απο τα δυο αν καίει σιγουρα θα πρέπει να συμπληρώνεις. Αν οντως εκαιγε λιγο λαδακι οπως ειπες, τωρα λογο φθοράς θα αυξηθηκε η καταναλωση. 1
Bomber-21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Ο μηχανικός που το πήγα (θα το πάω και σε άλλον) μου είπε ότι το μοτέρ είναι για πέταμα… Πηγαίνει λάδι στο θάλαμο καύσης και τα έχει διαλύσει όλα λέει… Δεν αξίζει η επισκευή. Πάει και αυτό το αμάξι…
NikosKallithea Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Ο μηχανικός που το πήγα (θα το πάω και σε άλλον) μου είπε ότι το μοτέρ είναι για πέταμα… Πηγαίνει λάδι στο θάλαμο καύσης και τα έχει διαλύσει όλα λέει… Δεν αξίζει η επισκευή. Πάει και αυτό το αμάξι… Λογικο 1
stamatisj1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Άσπρος καπνός συνήθως είναι διαρροή παραφλου εσωτερικά (φλάντζα κλπ), μπλε καπνός είναι αποκλειστικά λάδι (το καίει). Εαν μειώνεται η στάθμη του παραφλου είναι το πρώτο. Εαν ρετάρει δεν πάει κλπ τότε έχεις σοβαρό θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα