paiktaras69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Kαλύτερο, χειρότερο ή στα ίδια με το Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition ?
elias.kaz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Kαλύτερο, χειρότερο ή στα ίδια με το Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition ? την ιδια απορια εχω και εγω.. αν και σαν specs φαινεται καλύτερο.. το 4a εχει καλες κριτικες ειδα.. εγω ειμαι αναμεσα στο huawei ax3 quad core(του τιτλου ειναι το διπύρηνο) και στο xiaomi ax1800 και τα 2 στα 50 βγαινουν.. εχει καποιος να προτεινει κατι
Dr.Tesla Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε Kαλύτερο, χειρότερο ή στα ίδια με το Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition ? 9 λεπτά πριν, elias.kaz είπε αν και σαν specs φαινεται καλύτερο.. το 4a εχει καλες κριτικες ειδα.. Αν θέλετε να γίνει σωστό routing και είδικά με QOS-SQM καλό είναι να πάτε σε σίγουρη λύση, που κοστίζει παραπάνω. Αξιοπρεπέστατα και τα δύο για wired AP ( χρησιμοποιώ το xiaomi 4A ) ειδικά σε band steering, αλλά με εμβέλεια χειρότερη του Speedport plus κατά 20-30% . Για να παίξει κάποιος είναι συμπαθητικά. Αλλά για να πάρει όλο το βάρος σε φορτωμένη γραμμή δεν κάνει κανένα από τα δύο. 1 1
foniki_melitzana Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, history είπε Ερώτηση από άσχετο...Έχω το ρούτερ της Vodafone zte...1) Πρώτον, τι κερδίζω αγοράζοντας αυτό και αντικαθιστώντας αυτό της vodafone; 2) Είναι plug and play...ή χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις από πλευράς μας; 2) Χοντρικά: Πρώτα απ'όλα θα κάνεις back up το configuration του zte (modem εφεξής) θα γυρίσεις το modem σε bridge. Αυτό θέλει κάποιες ρυθμίσεις. Ιδανικά άνοιξε ένα θέμα κάπου εδώ για βοήθεια. Επίσης να κλείσεις dhcp και να του ορίσεις μια στατική διεύθυνση, π.χ. 192.168.1.2 και κλείσε και το wifi. θα το συνδέσεις με καλώδιο με το huawei στη θύρα WAN θα κάνεις το huawei να κάνει pppoe dial με τα στοιχεία του ISP θεωρητικά μετά θα παίξει κανονικά το huawei (ΔΕΝ το έχω κάνει με το συγκεκριμένο, μόνο με μικροτικ το έχω δοκιμάσει), θα συνδέεις εκεί πάνω τις συσκευές σου, ασύρματες ή ενσύρματες. Αν θες να γλυτώσεις κόπο με τις ασύρματες, βάλε ως SSID και ως passphrase (και authentication) στο huawei αυτά που είχες στο modem ώστε να μην ξαναρυθμίζεις τα πάντα από την αρχή. 3 2
Rm.Geko Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Όποιος γνωρίζει από mesh ας μου λύσει μια απορία. Σε περίπτωση που έχουμε ένα AX3 Pro(quad core) πάνω στο μόντεμ του παροχου και βάλουμε και αυτό σε ένα άλλο σημείο ώστε να κάνουμε mesh, αυτό (το dual) εκτός από την συνεργασία για την μεγαλύτερη εμβέλεια του δικτύου κάνει κάτι άλλο πχ συμμετέχει στη διαχείριση του δικτύου μαζί με το άλλο η οχι? Δηλαδή έχει νόημα να αγοραστεί πάλι το quad core η δεν έχει σημασία τα υπόλοιπα που προσθέτουμε για σύστημα mesh?
andreas1gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, history είπε τι κερδίζω αγοράζοντας αυτό και αντικαθιστώντας αυτό της vodafone; Αν οι ασύρματες συσκευές σου (κινητά, Pc κλπ κλπ) δεν υποστηρίζουν WiFi 6, τότε ουσιαστικά δεν κερδίζεις κάτι.
elias.kaz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 προσωρινά εξαντλημενο.. επρεπε να το χτυπουσα απο χθες που το ειδα.
andreas1gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, elias.kaz είπε προσωρινά εξαντλημενο.. επρεπε να το χτυπουσα απο χθες που το ειδα. Αν το χρειαζόσουν πραγματικά θα το είχες αγοράσει... Του χρόνου τώρα πάλι... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από andreas1gr 1
elias.kaz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θα περιμενω black Friday. αλλιως θα πάρω την κινεζικη εκδοση.. δεν θα το παω μεχρι του χρονου.. αν ξαναβγει διαθεσιμο θα φυγει παραγγελία αμεσα.. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από elias.kaz
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Rattlehead είπε Αν κουμπώσω εθερνετ από το power line θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω κανονικά σαν AP (επέκτασης του ιδιου IP sunbnet) ή θα δημιουργήσει δικό του subnet τύπου test_A πχ? Θα κάνει δικό του.
Rattlehead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, liakjim είπε Θα κάνει δικό του. Μα από πάνω μου απάντησαν ότι δεν θα κάνει 🙄
Vault13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Dr.Tesla είπε Αξιοπρεπέστατα και τα δύο για wired AP Το xiaomi mi 4a ειναι wifi5 ενω το huawei ειναι wifi6….
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Μα από πάνω μου απάντησαν ότι δεν θα κάνει 🙄 Έχω το η ίδιο σε 4πυρηνο. Το router έχει 192.168.1.Χ και αυτό πάει 192.168.3.Χ. 1
Rattlehead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Έχω το η ίδιο σε 4πυρηνο. Το router έχει 192.168.1.Χ και αυτό πάει 192.168.3.Χ. Τώρα πάει, πέταξε το πουλάκι, έληξε η προσφορά 1
Vault13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, liakjim είπε Έχω το η ίδιο σε 4πυρηνο. Το router έχει 192.168.1.Χ και αυτό πάει 192.168.3.Χ. Οι παραπανω πυρηνες τι προσφερουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα