Προς το περιεχόμενο

Router Huawei AX3 WS7100 (Dual-Core) 28.46 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Καλημέρα σε wind θα παίξει μπάλα Η θα μου κάνουν νούμερα οι τεχνικοι τους; 

ΔΕΝ είναι Modem/Router αλλά MONO Router!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

ΔΕΝ είναι Modem/Router αλλά MONO Router!

Αν κουμπώσω εθερνετ από το power line θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω κανονικά σαν AP (επέκτασης του ιδιου IP sunbnet) ή θα δημιουργήσει δικό του subnet τύπου test_A πχ? 

Δημοσ.

αξιζει αυτο το εχει κανενας? να παω μηοως για το quad core στα 50? ή να παω για το ax3 pro το κινεζικο που εχει εξτρα ενισχυτες σηματος? καλα στην τιμη αυτη δεν εχει αντιπαλο.. 

Δημοσ.
48 minutes ago, elias.kaz said:

αξιζει αυτο το εχει κανενας? να παω μηοως για το quad core στα 50? ή να παω για το ax3 pro το κινεζικο που εχει εξτρα ενισχυτες σηματος? καλα στην τιμη αυτη δεν εχει αντιπαλο.. 

Το κινέζικο προ έχω και είναι μια χαρά. 

Σταθερό και δυνατό σήμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, elias.kaz είπε

εχει διαφορα κινεζικο με ευρωπαϊκό σε hardware. αποψη κανεις για το ευρωπαϊκό? 

το κινέζικο έχει περισσότερους ενισχυτές κεραίας και άρα πιο δυνατό σήμα από το ευρωπαϊκο

Επεξ/σία από mindnever
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Αν κουμπώσω εθερνετ από το power line θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω κανονικά σαν AP (επέκτασης του ιδιου IP sunbnet) ή θα δημιουργήσει δικό του subnet τύπου test_A πχ? 

Όπως και σε κάθε παρόμοια συσκευή, Θα συνδέσεις το powerline σε μια από τις LAN πόρτες του, θα του κλείσεις το DHCP server και θα είσαι μια χαρά.

• Like 3
Δημοσ.

Ερώτηση από άσχετο...Έχω το ρούτερ της Vodafone zte...1) Πρώτον, τι κερδίζω αγοράζοντας αυτό και αντικαθιστώντας αυτό της vodafone; 2) Είναι plug and play...ή χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις από πλευράς μας;

Δημοσ.

Δεν ειναι modem . Χρειαζεσαι το modem για να έχεις ιντερνετ και με αυτο το ρουτερ μπορεις να το διαχεεις στο σπιτι. Μονο με αυτο ΔΕΝ εχεις ίντερνετ 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, history είπε

Ερώτηση από άσχετο...Έχω το ρούτερ της Vodafone zte...1) Πρώτον, τι κερδίζω αγοράζοντας αυτό και αντικαθιστώντας αυτό της vodafone; 2) Είναι plug and play...ή χρειάζεται ειδικές ρυθμίσεις από πλευράς μας;

Χρειάζεται και το router, το συνδέεις στο router και έχεις καλύτερη  διαχείριση του ασύρματου δικτύου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...