Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ενα καλό UPS (pure sine) για ενα ακριβό ιατρικό μηχάνημα 2000watt (λέιζερ για αποτρίχωση).

Κοιτούσα για APC αλλα οι τιμές για 2000watt ειναι γύρος στα 1500-2000 ευρω, κατι που για μένα ειναι απαγορευτικό.

Το budget μου ειναι περίπου στα 500 ευρω για pure-sine line/interactive ή double convertion.

Για τα double convertion εχω ακούσει οτι κάνουν πολυ θόρυβο και εχουν μεγάλη κατανάλωση όποτε το σκέφτομαι πιο πολύ για Line-interactive.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δε ξερω εαν ups μη ειδικης χρησης σηκωνει μηχανημα λειζερ.

Ισως θα πρεπε να ρωτησεις για αρχη τη κατασκευαστρια εταιρεια.

Πχ εκτυπωτες λειζερ δε βαζεις πανω σε ups γιατι τραβανε αρκετα Α στο ξεκινημα τους.

Ποσα Α λεει οτι τραβαει το μηχανημα σου?

• Like 1
Δημοσ.

Η κατασκευάστρια εταιρία προτείνει true-sine UPS που μπορεί να σηκώσει 2000watts δηλαδή κατι γύρος στα 3000VA.

οσο για τους εκτυπωτές με λειζερ αποτι ξέρω αν έχεις δυνατό UPS δεν υπάρχει κάποιο θεμα, δηλαδή παλι κατι στα 3000VA.

Προφανώς αν βάλεις το λειζερ στα μικρα UPS που χρησιμοποιούν για τους υπολογιστές δηλαδή 1000-1200VA θα σου κανει θεμα....

Δημοσ.

Αυτο που ψαχνεις ειναι ειδικη περιπτωση,οποτε δε νομιζω να βρεις ευκολα αποψη.

Εαν δεχθουμε οτι με ενα sin wave 2000w δε θα εχουμε θεμα τοτε με μια προχειρη αναζητηση στο σκρουτζ βλεπω αυτο:

https://www.skroutz.gr/s/2815500/CyberPower-OLS2000EXL-UPS-On-Line-2000VA-1800W-με-4-IEC-Πρίζες.html

Εχω το αντιστοιχο μοντελο στα 1000VA (900watt) και ειναι μια χαρα.

Το θεμα ειναι αν θελει τα 2000watt συνεχομενα η μονο στην εναρξη.Γιατι overload 120% σηκωνουν αλλα για λιγη ωρα.

Αλλιως για να μεινεις στο μπατζετ σου,πας σε πιο αγνωστες μαρκες...

https://www.skroutz.gr/s/20161654/Powerwalker-VI-3000-CW-IEC.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...