Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι δικαιούχος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος(ΕΕΕ) κ σήμερα έκανα την αίτηση για το Επίδομα Θέρμανσης. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ΑΝ θα μειωθεί το ποσό που παίρνω από το ΕΕΕ λόγω του ποσού που θα μου πιστωθεί από το Επίδομα Θέρμανσης. Θεωρείται δλδ πρόσθετο εισόδημα που επηρεάζει το ΕΕΕ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ΚΥΑ 2022/22 αναφέρει:

13. Το επίδομα είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Άρα να υποθέσω ότι είμαι οκ;

Βοήθηστε παιδιά,είναι κρίμα για 100€ από το επίδομα θέρμανσης να χάσω μέρος του μηνιαίου ποσού από το ΕΕΕ.

Επεξ/σία από Anton401
Δημοσ.

καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο ερωτημα και πηρα τηλ στα γραφεια π κανουν ετοισεις  κεα και μου ειπαν περσι οτι φενοτανε σαν εισοδημα το επιδομα θερμανσης οποτε θα υπαρχει μειωση και οτι φετος δεν εχει ερθει καποιο φεκ που να γραφει κατι αλλο.

Δημοσ.

Ναι αν είναι όμως έτσι, τότε γιατί στην ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης αναφέρει ότι δεν αποτελεί εισόδημα;

Τι χαζομάρα είναι αυτή; Εσύ αν επιτρέπεται σε ποιο γραφείο απευθύνθηκες κ σου το είπαν αυτό;;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anton401 είπε

Ναι αν είναι όμως έτσι, τότε γιατί στην ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης αναφέρει ότι δεν αποτελεί εισόδημα;

Τι χαζομάρα είναι αυτή; Εσύ αν επιτρέπεται σε ποιο γραφείο απευθύνθηκες κ σου το είπαν αυτό;;;

ρωτας τον λογιστη σου ....απλα πραγματα

Δημοσ.

Το έκανα ήδη δεν ξέρει τπτ κ μάλιστα δεν ρώτησα μόνο έναν. Φυσικά ούτε κ αυτοί από τον ΟΠΕΚΑ δεν σηκώνουν τηλ.

Αλλά βρε παιδιά νομίζω πως η ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης είναι ξεκάθαρη. Κάνω λάθος;;;

Δημοσ.

Στο κεντρο κοινοτητας  δημου καστοριας  οπου γινονται οι αιτησεις για κεα ...με τηλεφωνο επικοινωνιας 24670-27191.Οντως  χωρις  καμια λογικη αν ειναι ετσι 

Δημοσ.
Στις 18/11/2021 στις 11:11 ΠΜ, Anton401 είπε

Στην ΚΥΑ 2022/22 αναφέρει:

13. Το επίδομα είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Άρα να υποθέσω ότι είμαι οκ;

Βοήθηστε παιδιά,είναι κρίμα για 100€ από το επίδομα θέρμανσης να χάσω μέρος του μηνιαίου ποσού από το ΕΕΕ.

Στην χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 8€ !!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επικοινώνησα με τον ΟΠΕΚΑ για αυτό το θέμα,μου έδωσε το τηλ της Πρόνοιας της περιοχής μου που είναι αρμόδιο για αυτά τα θέματα κ με ενημέρωσε ότι αν πάρω επίδομα θέρμανσης θα μου μειωθεί το ΚΕΑ. Πόσο θα μειωθεί δεν μου είπε αλλά για καλό κ καλό δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ξεφτίλα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...