Anton401 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Είμαι δικαιούχος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος(ΕΕΕ) κ σήμερα έκανα την αίτηση για το Επίδομα Θέρμανσης. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ΑΝ θα μειωθεί το ποσό που παίρνω από το ΕΕΕ λόγω του ποσού που θα μου πιστωθεί από το Επίδομα Θέρμανσης. Θεωρείται δλδ πρόσθετο εισόδημα που επηρεάζει το ΕΕΕ;
Anton401 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στην ΚΥΑ 2022/22 αναφέρει: 13. Το επίδομα είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Άρα να υποθέσω ότι είμαι οκ; Βοήθηστε παιδιά,είναι κρίμα για 100€ από το επίδομα θέρμανσης να χάσω μέρος του μηνιαίου ποσού από το ΕΕΕ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από Anton401
ang7los Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο ερωτημα και πηρα τηλ στα γραφεια π κανουν ετοισεις κεα και μου ειπαν περσι οτι φενοτανε σαν εισοδημα το επιδομα θερμανσης οποτε θα υπαρχει μειωση και οτι φετος δεν εχει ερθει καποιο φεκ που να γραφει κατι αλλο.
Anton401 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ναι αν είναι όμως έτσι, τότε γιατί στην ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης αναφέρει ότι δεν αποτελεί εισόδημα; Τι χαζομάρα είναι αυτή; Εσύ αν επιτρέπεται σε ποιο γραφείο απευθύνθηκες κ σου το είπαν αυτό;;;
kostasbm Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Anton401 είπε Ναι αν είναι όμως έτσι, τότε γιατί στην ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης αναφέρει ότι δεν αποτελεί εισόδημα; Τι χαζομάρα είναι αυτή; Εσύ αν επιτρέπεται σε ποιο γραφείο απευθύνθηκες κ σου το είπαν αυτό;;; ρωτας τον λογιστη σου ....απλα πραγματα
Anton401 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Το έκανα ήδη δεν ξέρει τπτ κ μάλιστα δεν ρώτησα μόνο έναν. Φυσικά ούτε κ αυτοί από τον ΟΠΕΚΑ δεν σηκώνουν τηλ. Αλλά βρε παιδιά νομίζω πως η ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης είναι ξεκάθαρη. Κάνω λάθος;;;
ang7los Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στο κεντρο κοινοτητας δημου καστοριας οπου γινονται οι αιτησεις για κεα ...με τηλεφωνο επικοινωνιας 24670-27191.Οντως χωρις καμια λογικη αν ειναι ετσι
GREGORYMO Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 11:11 ΠΜ, Anton401 είπε Στην ΚΥΑ 2022/22 αναφέρει: 13. Το επίδομα είναι αφορολόγητο, δεν αποτελεί εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου. Άρα να υποθέσω ότι είμαι οκ; Βοήθηστε παιδιά,είναι κρίμα για 100€ από το επίδομα θέρμανσης να χάσω μέρος του μηνιαίου ποσού από το ΕΕΕ. Στην χειρότερη περίπτωση θα χάσεις 8€ !!!!
Anton401 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Επικοινώνησα με τον ΟΠΕΚΑ για αυτό το θέμα,μου έδωσε το τηλ της Πρόνοιας της περιοχής μου που είναι αρμόδιο για αυτά τα θέματα κ με ενημέρωσε ότι αν πάρω επίδομα θέρμανσης θα μου μειωθεί το ΚΕΑ. Πόσο θα μειωθεί δεν μου είπε αλλά για καλό κ καλό δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ξεφτίλα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα