cd2matheos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερομαι για την αγορα νεας τηλεορασης πιστευα οτι θα βρω κατι καλο τις μερες που ερχονται επηρεασμενος και απο τις διαφημισεις που εχουν αρχισει να προβαλλονται. Ψαχνοντας λιγο στις μεγαλες αλυσιδες για να εχω την σιγουρια της εγγυησης ειδα τα παρακατω..... Η συγκριση ειναι με αντιστοιχα επωνυμα καταστηματα και οχι καποια παρακμιακα σκρουτζομαγαζα γιατι αν η συγκριση γινει με αυτα τοτε μιλαμε για απολυτο χαος. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από cd2matheos
Nak3re Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Πως αλλιώς θα σου γράφουν σε λίγες μέρες 'το αφεντικό τρελάθηκε' η 'απίστευτες εκπτώσεις' όταν θα κάνουν match την κάτω τιμή και θα το πουλήσουν ως υπερπροσφορα; 3
The_Judas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ούτως ή άλλως για την εγγύηση θα πας απευθείας στην samsung και την LG που πρέπει να έχουν αρκετούς συνεργάτες για αυτό το θέμα σε αρκετές περιοχές. Δεν είναι απαραίτητο να την πάρεις από μεγάλο κατάστημα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από The_Judas
gorge18 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Nak3re είπε Πως αλλιώς θα σου γράφουν σε λίγες μέρες 'το αφεντικό τρελάθηκε' η 'απίστευτες εκπτώσεις' όταν θα κάνουν match την κάτω τιμή και θα το πουλήσουν ως υπερπροσφορα; Κερδιζεις ομως ατοκες δωσεις απο τα μεγαλα μαγαζια οταν ριξουν τις τιμες στις τιμες των σκρουτομαγαζων
TuXaKoS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, The_Judas είπε Ούτως ή άλλως για την εγγύηση θα πας απευθείας στην samsung και την LG που πρέπει να έχουν αρκετούς συνεργάτες για αυτό το θέμα σε αρκετές περιοχές. Δεν είναι απαραίτητο να την πάρεις από μεγάλο κατάστημα. Αν δεν είναι παραεισαγωγή ναι. Αν είναι όχι
chrisxkar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Αν δεν είναι παραεισαγωγή ναι. Αν είναι όχι χωρις να ειμαι σιγουρος η λογικη λεει προιον αγορασμενο απο ευρωπαικη ενωση εστω παραεισαγωγη πως εχει ισχυουσα εγγυηση.Ετσι και αλλιως την εγγυηση δεν την παρεχει ας πουμε η lg greece απλα ειναι ο μεσαζωντας για να το αποστειλει στο υπευθυνο εργοστασιο/σερβις της ευρωπης.Στην τελικη εγω μπορει να πηγα ενα ταξιδι και να αγορασα ενα προιον ειναι δυνατον να μην εχω εγγυηση επειδη το πηρα απο αλλη χωρα της ευρωπαικης ενωσης? Και τελευταιο εγω προσωπικα εχω χρησιμοποιησει δυο φορες εγγυηση απο τα ενα σκασμο προιοντα που εχω αγορασει.Μια φορα που εκαψα επιτηδες καρτα κλεινοντας αεραγωγους (ημουν μικρος και αφραγκος μην βαρατε),και την δευτερη απο ελατωματικες gpu ενος vaio.Κατα τα αλλα αν αναλωγιστει κανεις κοστη και παροχες αξιζει ποιο πολυ να γλυτωσεις αυτο το 30% μικροτερης τιμης και να φας στο κεφαλι ενα πιθανο σερβις(εκτος και αν εισαι ο σουπερ γκαντεμης σου χαλανε τα μισα προιοντα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις