Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Για να  έβλεπα όλους αυτούς τους ψευτοεπαναστάτες της Φακής στην Αμερική. Σε 1 ώρα θα τους είχαν καθαρίσει.

Το έχεις τερματίσει μεγάλε...

2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Αυτοί δηλαδή που πετάνε ό,τι βρουν στους αστυνομικούς τι είναι;

Ζώα, σε κάλυψα;

Η διαφορά ποια είναι. Αυτοί είναι εγκληματίες και καλά θα κάνει η αστυνομία όποτε το αποφασίσει, να τους συλλάβει.

Από την άλλη οι αστυνομικοί που τρομοκρατούν ή ακόμα και δολοφονούν πολίτες. Είναι εντεταλμένα όργανα του κράτους με την υποχρέωση να προστατεύουν τους πολίτες. Μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα; Ή θα μου πεις και εσύ για καμία Μαρφίν;

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τύπος είναι τρολλ ρε μάγκες τι δεν καταλαβαίνετε ? 

Εγώ ανέφερα ένα γεγονός , συνεχίστε την ειρωνεία, μάλλον με κάτι τέτοιους σας βολεύει να συζητάτε.

Ευτυχώς 5 χρόνια στη σχολή τις έφαγα και τις 2 μεριές στη μάπα και γνωρίζω πότε πρέπει να σταματάω τον διάλογο.

Για αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν λαός.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Δεν υποστηρίζω καμία από τις 2 πλευρές , επαναλαμβάνω πως η τιμωρία θα πρέπει να είναι εξίσου ίση και δίκαιη όταν υπάρχει δολοφονία.

Η σωστή σειρά είναι πρώτα να λες "καταδικάζω την βία από όπου και εάν προέρχεται" και μετά "Ναι, αλλά για την Mafrin δεν λέτε". Εσύ τα έκανες ανάποδα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Δεν υποστηρίζω καμία από τις 2 πλευρές , επαναλαμβάνω πως η τιμωρία θα πρέπει να είναι εξίσου ίση και δίκαιη όταν υπάρχει δολοφονία.

Τώρα αν εσείς που είστε κολλημένοι έχετε περισσότερο μυαλό οκ.

Πήγε ο άλλος ο τραγικός και έκοψε το μήνυμα μου και ειρωνεύεται νεκρούς ανθρώπους και ο άλλος πιο έξυπνος πάτησε σχόλιο χαχαχα και λέει για μυαλό ο τυπάκος.

Ρε δεν πάτε να ρίξετε λίγο νερό στις μούρες σας καλύτερα? 

φαίνεται οτι δεν υποστηρίζεις καμμια απο τις 2 πλευρές...

μια χαρά απαντούσες και εσύ στο τρολ, απλά τώρα διαβάζεις πραγματάκια που δε σου αρέσουν..έτσι είναι όμως, άστα τώρα τα δε θα πάμε μπροστά! ναι δε θα πάμε μπροστά σαν ανθρώπινη κοινωνία, γιατί έχουμε γεμίσει σκατόψυχους, τώρα εσυ συνέχισε τα περί εθνικης ομονοιας κλπ μπαρούφες

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Ζώα, σε κάλυψα;

Η διαφορά ποια είναι. Αυτοί είναι εγκληματίες και καλά θα κάνει η αστυνομία όποτε το αποφασίσει, να τους συλλάβει.

Από την άλλη οι αστυνομικοί που τρομοκρατούν ή ακόμα και δολοφονούν πολίτες. Είναι εντεταλμένα όργανα του κράτους με την υποχρέωση να προστατεύουν τους πολίτες. Μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα; Ή θα μου πεις και εσύ για καμία Μαρφίν;

Ωραία, χαίρομαι διότι επιτέλους φαίνεται να καταλήγουμε κάπου.

Άρα έχουμε και λέμε:

1)Όποιος πετάει μολότοφ, τσιμεντόλιθους, ψυγεία  κ.λπ. θα πρέπει να εξουδετερώνεται (όπου εξουδετέρωση=τον κάνεις έμενταλ). Όποιος βρίζει αστυνομικό ή ανθίσταται σε έλεγχο να συλλαμβάνεται χωρίς να έχει μερίδιο ευθύνης ο αστυνομικός για τη βία που πρόκειται να ασκήσει.

2)Όποιος αστυνομικός βρεθεί να είναι ανεμειγμένος σε παράνομες δραστηριότητες, να απολύεται από το σώμα και έπειτα να φυλακίζεται με παραδειγματική τιμωρία. 

3)Κάθε όργανο της τάξης θα πρέπει να φέρει πάνω του κάμερα ώστε να αποδεικνύεται τι συμβαίνει σε κάθε περίπτωση. Αν αποδειχτεί ότι ο πολίτης ευθύνεται τότε θα πρέπει να του βεβαιώνεται πρόστιμο. Αν αποδειχτεί ότι ο αστυνομικός έφταιγε δες το 2.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2021 στις 7:11 ΜΜ, Silenzio είπε

φαίνεται οτι δεν υποστηρίζεις καμμια απο τις 2 πλευρές...

μια χαρά απαντούσες και εσύ στο τρολ, απλά τώρα διαβάζεις πραγματάκια που δε σου αρέσουν..έτσι είναι όμως, άστα τώρα τα δε θα πάμε μπροστά! ναι δε θα πάμε μπροστά σαν ανθρώπινη κοινωνία, γιατί έχουμε γεμίσει σκατόψυχους, τώρα εσυ συνέχισε τα περί εθνικης ομονοιας κλπ μπαρούφες

Εγώ προφανώς δεν υποστηρίζω , αντίθετα με εσένα και τον DrKo που φαίνεται από τα λόγια σας τι ακριβώς υποστηρίζεται.

Είπαμε μακριά και από εσάς και από τους άλλους.

Όταν σας ενοχλεί μια γνώμη αμέσως την βαπτίζεται όπως σας βολεύει ,αυτά σας έμαθαν αυτά πιπιλάτε.

Ο άλλος θίχτηκε επειδή λέει για αυτόν δεν τα είπα με σωστή σειρά , σοβαρά δεν πάτε καλά , μιλάμε για ανθρώπους που χάθηκαν άδικα και τον πείραξε η σειρά.

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Εγώ προφανώς δεν υποστηρίζω , αντίθετα με εσένα και τον DrKo που φαίνεται από τα λόγια σας τι ακριβώς υποστηρίζεται.

Είπαμε μακριά και από εσάς και από τους άλλους.

Όταν σας ενοχλεί μια γνώμη αμέσως την βαπτίζεται όπως σας βολεύει ,αυτά σας έμαθαν αυτά πιπιλάτε.

Ο άλλος θίχτηκε επειδή λέει για αυτόν δεν τα είπα με σωστή σειρά , σοβαρά δεν πάτε καλά , μιλάμε για ανθρώπους που χάθηκαν άδικα και τον πείραξε η σειρά.

Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο.

ρε άστα τα προφανώς, όλοι κάτι υποστηρίζουν! (εσείς υποστηρίζετε, εσείς βαπτίζετε)

ποιος "ειπαμε"? ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι οι άλλοι ? ποιοι μας έμαθαν και τι πιπιλαμε ?

ηρέμησε λιγάκι γιατί έχεις χάσει λίγο τη μπάλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...