Προς το περιεχόμενο

Ειδικός Φρουρός

Elantee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σοβαρά τωρα;

Βεβαίως γιατί έχω δει βιντεάκια που δείχνουν ότι τις 762mm τις σταματανε συγκεκριμένα αλεξίσφαιρα που ζυγίζουν 7-8 κιλά. Οποτε δεν είναι το θεμα να μπω καπου, αλλά να ζήσει κιολας αυτός που θα μπει! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Bookie77 είπε

Βεβαίως γιατί έχω δει βιντεάκια που δείχνουν ότι τις 762mm τις σταματανε συγκεκριμένα αλεξίσφαιρα που ζυγίζουν 7-8 κιλά. Οποτε δεν είναι το θεμα να μπω καπου, αλλά να ζήσει κιολας αυτός που θα μπει! 

Και αν εχει μπαζούκας;

Η μιση Ελλαδα ψαχνει πως θα βαλει τα παιδια του εκει, το καλοκαιρι στο χωριο 4 μου ειπαν οτι εχουν βαλει λυτους και δεμενους να τα τρουπώσουν😆

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Bookie77 είπε

Τα αλεξισφαιρα που φοράνε οι ΔΙΑΣ αν φάνε σφαίρα από καλαζνικοφ από τα 150 μέτρα απόσταση, τους σώζουν ή θα τους διαλύσει; Οποιος ξέρει τεκμηριωμένα ας μου απαντήσει. 

Το AK47 είναι πυροβόλο όπλο πολέμου έχει βεληνεκές 400 μέτρα τι τεκμηρίωση θέλεις πάνω σε αυτό; Όταν επιλέγεις να μπεις στη Αστυνομία πρέπει να τα υπολογίζεις όλα και όχι μόνο την σιγουριά του μισθού. 

3 ώρες πριν, Bookie77 είπε

Με 8 κιλά αλεξίσφαιρο να είσαι 6 ώρες πάνω σε μηχανή το έχεις σκεφτεί καθόλου ή έτσι το πέταξες ? 

Επεξ/σία από dionisis1925

• 2 εβδομάδες αργότερα...
18 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει να γίνεις αστυνομικός, έστω και ΕΦ, ή αν σε ενδιαφέρει το ξεκούραστο δημόσιο..

Με ενδιαφέρει να εχω δουλειά, κρίση έχουμε, κ να μην είμαι γραφείο, δηλαδή να κάνω κάτι που δεν θα είναι σε καρέκλα.

Οπότε κυρίως αποκατάσταση κ να έχει κάποιο ενδιαφέρον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/12/2021 στις 9:28 ΠΜ, Elantee είπε

Με ενδιαφέρει να εχω δουλειά, κρίση έχουμε, κ να μην είμαι γραφείο, δηλαδή να κάνω κάτι που δεν θα είναι σε καρέκλα.

Οπότε κυρίως αποκατάσταση κ να έχει κάποιο ενδιαφέρον

Αδρεναλίνη και ενδιαφέρον έχει η ΥΑΤ, όμως εκεί μπαίνεις μόνο από πανελλήνιες εξετάσεις. Προσπάθησε τουλάχιστον να μπεις στη ΔΕΛΤΑ...

Έχεις όμως τα προσόντα και την κατάλληλη νοοτροπία; Και δεν εννοώ τα μόρια...

Αν μπεις στο σώμα σώθηκες, δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη έχει η στολή και ειδικά αυτό που είσαι σε θέση να κουβαλάς νόμιμα. 

Άσε το τι γράφει ο κάθε πικραμένος στο διαδίκτυο και τι φωνάζει όταν είναι σε έναν όχλο μαζί με άλλους 100.

Όταν είναι ολομόναχοι θα σε τρέμουν και θα σε προσκυνούν. Μόνο και μόνο για αυτό αξίζει, άσε τη μόνιμη εργασία, την πρόωρη συνταξιοδότηση κ.λπ.

Επεξ/σία από Gatoskylo8
  • Confused 2

24 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Αδρεναλίνη και ενδιαφέρον έχει η ΥΑΤ, όμως εκεί μπαίνεις μόνο από πανελλήνιες εξετάσεις. Προσπάθησε τουλάχιστον να μπεις στη ΔΕΛΤΑ...

Αν μπεις στο σώμα σώθηκες, δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη έχει η στολή και ειδικά αυτό που είσαι σε θέση να κουβαλάς νόμιμα. 

Άσε το τι γράφει ο κάθε πικραμένος στο διαδίκτυο και τι φωνάζει όταν είναι σε έναν όχλο μαζί με άλλους 100.

Όταν είναι ολομόναχοι θα σε τρέμουν και θα σε προσκυνούν. Μόνο και μόνο για αυτό αξίζει, άσε τη μόνιμη εργασία, την πρόωρη συνταξιοδότηση κ.λπ.

Υατ μπαίνουν μόνο από πανελλήνιες; Δεν το ήξερα...έχουν νομίζω πάντως σχετικά καλά ωράρια από ότι έχω ακούσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Ε.Φ πλέον μπορούν να πάνε σε όποια υπηρεσία θέλουν , δεν υπάρχουν πλέον κολλήματα , παλιά δεν μπορούσαν να πάνε ΥΑΤ,ΕΚΑΜ κτλπ.

'Οχι δεν πληρώνεσαι παραπάνω για φύλαξη υπουργού και δεν πας τυχαία σε τέτοιες υπηρεσίες.

Γατόσκυλο σταμάτα να βλέπεις ταινίες και σειρές με αστυνομικούς.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1

2 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

σιγα μην πεφτουμε και στα 4.

• Like 1

4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Γατόσκυλο σταμάτα να βλέπεις ταινίες και σειρές με αστυνομικούς.

Ναι, φαντάζομαι δύο κολλητοί μου που είναι Ε.Φ. στη ΔΙΑΣ βλέπουν πολύ LAPD 

Αν είσαι στο σώμα, φαντάζομαι θα είσαι σε κάποιο γραφείο ή σε καμιά τροχαία. Καμία επαφή με την πραγματικότητα δηλαδή.

Είναι γνωστό άλλωστε πως έχετε τους Ε.Φ. ώστε να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και μετά να τους κουνάτε και το δάχτυλο. Όμως αυτό χρειάζεται η αστυνομία. Καθημερινά και απλά παιδιά της πιάτσας, τα οποία θα έχουν πάει Ε.Δ., θα κάνουν μια μικρή τρίμηνη (το πολύ) εκπαίδευση και μετά θα ριχθούν στο δρόμο για να πατάξουν την παρανομία επιβάλοντας το νόμο. Ούτε σχολές, ούτε τίποτα. Όποιος έχει τα κατάλληλα φρονήματα για το έθνος, καλή σωματοδομή και θάρρος,  τότε για εμένα δεν χρειάζεται τίποτα επιπρόσθετο. 

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...