Προς το περιεχόμενο

Ειδικός Φρουρός

Elantee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Πόσα μόρια έχεις; Πολλοί λένε πως έχουν και τρώνε πίκρα .

Εκτός από μόρια υπάρχει κ ο γνωστός τρόπος, μην φοβάσαι εκεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Elantee είπε

Καλά περίμενε εσύ με βύσμα να μπεις στους ΕΦ, αυτά μας τα είπανε και άλλοι :) 

Εγώ δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, χωρίς μόρια τσάμπα όνειρα κάνεις.

Επεξ/σία από dionisis1925

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι σίγουρος πως τσάμπα θα τα γράψω αλλά ίσως τα διαβάσει κάποιος που όντως έχει ελπίδες να εισαχθεί στο σώμα.

1. Η εκπαίδευση διαρκεί 4 μήνες(2 μήνες σχολή) και 2 μήνες πρακτική σε τμήμα. Στη σχολή κάνεις μαθήματα , ποινικού δικαίου, συνταγματικού δικαίου-ανθρώπινα δικαιώματα, οργανισμός-κανονισμοί ελληνικής αστυνομίας , προστασία επίσημων προσώπων , αυτοάμυνα-αυτοπροστασία, σκοποβολή , εξουδετέρωση βομβών-εκρηκτικών μηχανισμών , μέτρα προστασίας , επίσης έχει πρώτες βοήθειες και σωματικά αγωγή.

Στην πρακτική σκοπιές σε τμήματα και περιπολίες ως πεζος.

2. Μισθός τους πρώτους μήνες περίπου στα 700 ευρώ διότι έχεις κρατήσεις από την σίτιση , ένδυση και την διαμονή στη σχολή , μετά με βραδινά κτλπ ίσως φτάσεις στα 850.

3. Καθήκοντα όλα τα παραπάνω που θα μάθεις στη σχολή και αναλόγως που θα τοποθετηθείς μετά.

4. Μετά τα 5 χρόνια υποβάλλεις αίτηση μονιμοποίησης και αν κριθείς ικανός μονιμοποιείσαι αν όχι φεύγεις χωρίς κυρώσεις.

5. Χωρίς κυρώσεις και χρηματικά πρόστιμα , θα πρέπει να συμπληρώσεις 3ετη υπηρεσίας.

6. Από την σειρά αποφοίτησης από τη σχολή και από το βύσμα, ναι εκεί μετράει όταν μπεις ,πριν το ξεχνάς μη λέμε τα ίδια :) .

7. Μπορείς , αλλά δεν θα μπεις σίγουρα οδηγός και θα πρέπει να κάτσεις τουλάχιστον 1 χρόνο στο τμήμα , αν μετά ζητήσουν άτομα για την ΔΙΑΣ , δηλώνεις συμμετοχή(χρειάζεσαι και θετική εισήγηση από τον διοικητή σου) και αν βγάλεις την εκπαίδευση καλώς.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1

Για την εκπαίδευση σου έγραψα αναλυτικά στο σημείο 1.

Να βγει πρώτα η προκήρυξη και αν περάσεις θα τα δεις όλα, ορισμένοι βιάζεστε χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μιλάς για καθημερινότητα, σκέψου πρώτα τι ευθύνες θα έχεις όταν κουβαλάς όπλο στην υπηρεσία και ακόμα περισσότερα τι συνέπειες θα έχεις αν η συμπεριφορά σου θα είναι αστυνομικού η τραμπούκου.

Πολλοί περνάνε ΕΔΕ για πλάκα, ο κόσμος πλέον έχει αγριέψει.

Αρκετά αναλύσαμε.

2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Για την εκπαίδευση σου έγραψα αναλυτικά στο σημείο 1.

Να βγει πρώτα η προκήρυξη και αν περάσεις θα τα δεις όλα, ορισμένοι βιάζεστε χωρίς να υπάρχει λόγος.

Μιλάς για καθημερινότητα, σκέψου πρώτα τι ευθύνες θα έχεις όταν κουβαλάς όπλο στην υπηρεσία και ακόμα περισσότερα τι συνέπειες θα έχεις αν η συμπεριφορά σου θα είναι αστυνομικού η τραμπούκου.

Πολλοί περνάνε ΕΔΕ για πλάκα, ο κόσμος πλέον έχει αγριέψει.

Αρκετά αναλύσαμε.

Όλα τα σώματα ασφαλείας έχουν ευθύνες. Ευθύνες έχουν και οι πυροσβέστες, ευθύνες έχουν και οι λιμενικοί.

Στις 17/11/2021 στις 11:10 ΜΜ, Elantee είπε

Γενικά, αξίζει τον κόπο? 20 χρόνων είμαι, όχι κ πολύ του διαβάσματος, έχω μόρια για να μπω. Αξίζει να το δοκιμάσω? 

Προσπάθησε να κάνεις ένα χρήσιμο επάγγελμα στην ζωή σου…

Χίλιες φορές να κάνεις 200 πρόβατα μιας και τα γράμματα δεν τα παίρνεις…

• Like 2

Στις 18/11/2021 στις 6:56 ΜΜ, Elantee είπε

Οποίος σου είπε ότι μπορείς να μπεις με τον γνωστό τρόπο σε δουλεύει κανονικά. Αν έχεις τα μόρια προχώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα αλεξισφαιρα που φοράνε οι ΔΙΑΣ αν φάνε σφαίρα από καλαζνικοφ από τα 150 μέτρα απόσταση, τους σώζουν ή θα τους διαλύσει; Οποιος ξέρει τεκμηριωμένα ας μου απαντήσει. 

Επεξ/σία από Bookie77

5 λεπτά πριν, Bookie77 είπε

Τα αλεξισφαιρα που φοράνε οι ΔΙΑΣ αν φάνε σφαίρα από καλαζνικοφ από τα 150 μέτρα απόσταση, τους σώζουν ή θα τους διαλύσει; Οποιος ξέρει τεκμηριωμένα ας μου απαντήσει. 

Σοβαρά τωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...