corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ναι, αλλά η πόρτα είναι πόρτα, όχι παράθυρο. Τώρα που μπορεί να κληθείς να πληρώσεις νέα; Τζάμι σε πόρτα εισόδου μου φαίνεται αδιανόητο. Απορώ πως πουλάνε αυτές... Συνήθως μπαίνουν σε εξώπορτες πολυκατοικίας.το τζάμι είναι και για λόγους αισθητικής αλλά και φωτισμού…τώρα για μένα υπάρχει κατασκευαστικό λάθος σε μια πόρτα των 400€ να μην αλλάζει το τζάμι … και να Θέλει αλλαγή πάνελ 22 λεπτά πριν, sofiathereal είπε Όχι στοκο θα ελεγα, καλύτερα σιλικόνη που ότι ξερασει μετά κόβεται. Τα τζάμια φαίνεται ένα 3αρι ένα 4αρι με 8αρι (6??) διάκενο. Οποτε θέλεις να καλύψεις αυτό το πάχος με τζάμια. Εαν το χτυπάει η βροχή το panel της πόρτας να είσαι προσεκτικος όσο αναφορά και την στεγανοποιηση του τζαμιού με το πάνελ. Χαρά στο κουράγιο σου παντός, αυτά πάνε σε 99% σκουπίδια και μπαίνει άλλο πανελ Η βροχή δεν το χτυπάει …νομίζω.Εάν ήξερα ποιος μπορεί να το αλλάξει θα το έκανα εάν το κόστος δεν ήταν απαγορευτικό …έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα της Λάρισας και κανένας δε μου απαντάει ξεκάθαρα είναι όλοι δεν ξέρω αν και πως ..έστειλα σήμερα email στην Εxalco μιας και είναι δική της μάρκα και περιμένω .... Υ.Γ.1 Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι δύσκολο να βρεις σωστό επαγγελματία στις μέρες μας που να είναι καταρτισμένος στη δουλειά του .... 3
DownUNDERground Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, corsair04 είπε τώρα για μένα υπάρχει κατασκευαστικό λάθος σε μια πόρτα των 400€ να μην αλλάζει το τζάμι … και να Θέλει αλλαγή πάνελ Γι' αυτό και έγραψα για άκυρο προϊόν. 1
papoys1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, corsair04 είπε Συνήθως μπαίνουν σε εξώπορτες πολυκατοικίας.το τζάμι είναι και για λόγους αισθητικής αλλά και φωτισμού…τώρα για μένα υπάρχει κατασκευαστικό λάθος σε μια πόρτα των 400€ να μην αλλάζει το τζάμι … και να Θέλει αλλαγή πάνελ Υ.Γ.1 Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι δύσκολο να βρεις σωστό επαγγελματία στις μέρες μας που να είναι καταρτισμένος στη δουλειά του .... Αυτό οι περισσότεροι αλουμινάδες αγοράζουν από εταιρείες έτοιμα κουφώματα αλουμινίου και κάνουν απλά τοποθέτηση. Λίγοι έχουν απομείνει που έχουν εργαστήρια στα οποία κόβουν και συναρμολογούν από την αρχή πόρτες , παράθυρα και ρολλά αλουμινίου. Όλη η Λάρισσα και δεν βρήκες ένα μάστορα που να μπορεί να αλλάξει το πάνελ το οποίο άντε να έχει ένα κόστος 100 ευρώ.
corsair04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Αυτό οι περισσότεροι αλουμινάδες αγοράζουν από εταιρείες έτοιμα κουφώματα αλουμινίου και κάνουν απλά τοποθέτηση. Λίγοι έχουν απομείνει που έχουν εργαστήρια στα οποία κόβουν και συναρμολογούν από την αρχή πόρτες , παράθυρα και ρολλά αλουμινίου. Όλη η Λάρισσα και δεν βρήκες ένα μάστορα που να μπορεί να αλλάξει το πάνελ το οποίο άντε να έχει ένα κόστος 100 ευρώ. Καλημέρα Δυστυχώς, κανένας και θα τα έδινε και τα δίπλα ....από το να έχω τέτοιο κόπο και κίνδυνο να προσπαθώ να βγάλω το σπασμένο τζάμι ...καθώς και είναι και θέμα στεγανοποίηση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα