greekfragma Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε δεν πρόκειται να ασκήσω βία σε παιδάκι 51 λεπτά πριν, Lucifer είπε πόση ώρα είσαι από Αθήνα 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ειστε σιγουρα moderator? Πρόταση γάμου είναι ρε 😛
Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ειναι παιδι. Παιδι ηταν κι αυτο που περσι σκοτωσε με τα χερια του ενα τυφλο γατακι, παιδι ηταν καποτε και ο μπαμπης ο πιλοτος αν στο ενδιαμεσο το παιδι δε γινει ανθρωπος, βλεπεις πως εξελισσεται. 1
Vagus. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταγγελία στην αστυνομία άμεσα. Η οποία θα πρέπει να έρθει σε άμεση επαφή με τους γονείς. Δε γνωρίζω περι αεροβόλου, αλλά πιστόλι σε ανήλικο οδηγεί σε αυτόφωρη διαδικασία. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν δράσει άμεσα η αστυνομία, καταγγελεις και το περιστατικό και το αστυνομικό τμημα της περιοχής στη γενική διεύθυνση στην οποία υπάγεται το τοπικό τμήμα. Δεν ασχολείσαι σε καμία περίπτωση με το γαμ**ενο μπάσταρδο γιατί θα βρεις τον μπελά σου. Ουτε θα ανταλλαξεις κουβέντα με τους γονείς, εκτός κι αν σκοπεύεις να τους κοινοποιήσεις την καταγγελια σου. Επειδή οι γονεις είναι λογικά ανάλογα σκουπίδια, θα σε βρίσουν, οπότε μια ηχογράφηση της στιχομυθίας θα σε βγάλει ενα βήμα μπροστά, η αγωγή για εξύβριση και προσβολή αξιοπρέπειας μπορει να στοιχίσει παρα πολυ. Όχι απειλές με βιντεοσκοπησεις, θα βρεις εσυ το νομικό μπελά σου. Σε καμία περίπτωση, σε εκλιπαρω κι ας μη σε ξερω, μην αδιαφορήσεις. Οχι άλλη ανοχή στα αποβρασματα αυτης της προβληματικης κοινωνιας. Η ζωή των αδέσποτων είναι πιο σημαντική από τη δική τους. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από Vagus. 5
makis269 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Λοιπόν έχω ένα σκύλο στο σπίτι στο χωριό και κάτι γάτες σε περιφραγμένο γκαράζ λίγα μέτρα έξω απο το χωριό. Ένα καλόπαιδο ηλικίας μεταξύ 10-14 έχει αρχίσει τώρα τελευταία να πυροβολεί τα ζώα μου με αεροβόλο που μάλλον χρησιμοποιεί πλαστικές μπίλιες. λέω μάλλον γιατί δεν έχω βρεί καμιά ανοιχτή πληγή στον σκύλο μου. Το έχω δει να συμβαίνει μόνο μια φορά αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω ποιο παιδί ειναι. Το σκυλί (8 μηνών) στην αυλή του σπιτιού άρχισε να γκαρίζει πολύ δυνατά ενώ ξάπλωνε στην αυλή τυχαία το είδα να κάθεται απο το παράθυρο της κουζίνας λίγο πριν αρχίζει να γκαρίζει οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν έκανε κάτι πχ να μπήκε κάποια (ξένη γιατί οι γάτες που έχω στο γκαράζ δεν πηγαίνουν μέσα στο χωριό) γάτα να της γαύγισε και να το γρατζούνησε ή κάτι τέτοιο ήταν απλά ξαπλωμένο και ξαφνικά άρχισε να γκαρίζει πάρα πολύ δυνατά σκέφτηκα μήπως είχε κάνα αγκάθι εκει ή κάνα φίδι και έτρεξα έξω. Με το που άνοιξα την πόρτα είδα ένα παιδί να παίρνει φόρα με το ποδήλατο και να φεύγει αλλά δεν πρόλαβα να καταλάβω ποιο είναι. Κοίταξα το σκυλί δεν είχε καμία πληγή και που το ψηλάφισα στην γούνα του δεν κατάλαβα να έχει κάποιο αγκάθι και φίδια δεν έχω δει ποτέ στην αυλή. Συμπτωματικά μια απο τις γάτες μου είχε μια επιφανειακή πληγή στον θώρακα αλλά νόμιζα πως ίσως την δάγκωσε κάτι... Σήμερα η ίδια η γάτα κουτσαίνει.... Νομίζω πως ειναι το ίδιο παιδί και πως χτυπάει τα ζώα με αεροβόλο μικρής ισχής που χρησιμοποιεί πλαστικές μπίλιες... Και θα ήθελα συμβουλές τι να κάνω. Σκέφτηκα να παραφυλάξω με την κάμερα για να βγάλω φωτογραφία όποιο παιδί δω με τέτοιο μπιστολάκι αλλά μήπως βρώ το μπελά μου γιατί πρόκειται για ανήλικο; Ξέρετε αν προβλέπει κάτι ο νόμος σε περίπτωση που το πιάσω να πυροβολεί τα ζώα μου; Γιατί αυτό δεν ξέρω αν παίρνει απο λόγια (αυτή θα είναι η πρώτη μου προσπάθεια) αλλά σε περίπτωση που δεν παίρνει λέω να μιλήσω στους γονείς του και να τους φοβερίσω λίγο με νομικές συνέπειες στην περίπτωση που τους δώ πως δεν ενδιαφέρονται. άμεσα καταγγελία σε αστυνομία και κοινωνικό λειτουργό, σήμερα πυροβολεί τα καημένα τα ζωάκια αύριο δυστυχώς θα κάνει κάτι πολύ χειρότερο σε άνθρωπο . έτσι πάνε αυτά απλά μαθηματικά είναι όλα. και μετά όλοι πέφτουμε από τα σύννεφα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από makis269 2
SoullessRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περί αεροβόλου, είτε με μολυβένια σφαιρίδια - είτε "πλαστικά" (που κι αυτά έχουν εξελιχθεί σε βάρος και σκληρότητα για να εκτοξεύονται σε μεγαλύτερη απόσταση και να είναι αισθητά πάνω από στολές κατά το άθλημα - βλέπε airsoft) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τα χρησιμοποιεί οποιοδήποτε εκτός του χώρου άθλησης ("πίστα" ή σκοπευτήριο) και η μεταφορά τους επιτρέπετε μόνο από και προς αυτό ή και σε /από τεχνικό για επισκευή Χώρια αν είναι νόμιμη πώληση και η κατοχή σε/από ανήλικο. Αν θες να το πας μαλακά για αρχή, βάλε αφισουλα πως "αν συνεχιστεί η κατάσταση θα κινήσεις τις διαδικασίες για δίωξη για κακοποίηση κατοικίδιου, για παράνομη χρήση αεροβόλου όπλου και για ελλιπή επιμέλεια ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο με ότι συνεπάγεται για το παιδί που χτυπά τα ζώα μου με το οπλο αλλά και τους γονείς που δεν του το αφαιρούν / του το επιτρέπουν." Οσο για τα αεροβόλα με μπίλιες - τα όπλα για airsoft είναι είτε με αμπούλα co2 είτε ηλεκτρικά και η δύναμή τους δεν συγκρίνετε πια με τα παλιά τα "πανηγυριώτικα", γι αυτό και για το "άθλημα" είναι απαραίτητος εξοπλισμός προστασίας για να μην χάσεις μάτι από κανένα χειρός ή από σναϊπεράδικο - να τα πω μπακαλιστικα.... Ενδεικτικά : https://www.airsoftclub.gr/product/colt-python-6in/ https://www.airsoftclub.gr/product/ace-vd-svd-gbb-wood/ Εως και 500 πόδια (150κάτι μέτρα) το δευτερόλεπτο ταχύτητα βολίδας. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από SoullessRider
Προτεινόμενες αναρτήσεις