Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @pnea1973 είπε

Το θέμα δεν είναι αν είναι πλαστικές οι σφαίρες, αλλά ότι κάποιος πυροβολεί τα ζώα!! 

Συμφωνώ 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

1)Βάλε κάμερα για να δεις ποιο είναι ή παραμόνευε εσύ ο ίδιος.

2)Το πιάνεις και το φοβίζεις (χωρίς να το ακουμπήσεις) και μετά το αναφέρεις και στους γονείς του.

Βασική προϋπόθεση: Αν οι γονείς του είναι αλήτες τότε στο 2) δεν χρειάζεται να κάτσεις και να το συζητήσεις ώστε να καρφωθείς. Κάνεις ό,τι κάνεις και κοιτάς να μην αφήσεις στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Βασική προϋπόθεση: Αν οι γονείς του είναι αλήτες τότε στο 2) δεν χρειάζεται να κάτσεις και να το συζητήσεις ώστε να καρφωθείς. Κάνεις ό,τι κάνεις και κοιτάς να μην αφήσεις στοιχεία.

:P Αν ήταν κάνας μαντράχαλος 16-18 + θα αγόραζα αεροβόλο με μολυβένιες σφαίρες και διόπτρα και θα τον έκανα σουρωτήρι που πείραξε τον Σίμπα μου (Ο ξανθός στην μέση)

is2kBoq.jpg

Αλλά έχει χάρη που ειναι παιδάκι μάλλον. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν έχουμε καφενείο στο χωριό

Σε χωριό που δεν έχει ούτε καν καφενείο πόσοι κάτοικοι είστε δηλαδή και είναι τόσο δύσκολο να βρεις ποιος το έκανε?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Σε χωριό που δεν έχει ούτε καν καφενείο πόσοι κάτοικοι είστε δηλαδή και είναι τόσο δύσκολο να βρεις ποιος το έκανε?

Δεν είναι πολλοί καμιά 200 άτομα να είναι αλλά ναι ειναι δύσκολο γιατί πέρα ότι όπως έγραψα απλά κατάγομαι απο το χωριό αυτό και δεν έμενα ποτέ για μεγάλα χρονικά διαστήματα οπότε ξέρω μονο καμιά 10ριά άτομα φατσικά πέρα απο τους συγγενείς μου, το μόνο που θυμάμαι ειναι ότι το παιδί είχε μαύρα μαλλιά... δεν είναι ένα, ρώτησα την θεία μου και δεν ήξερε.. 

Επίσης, δεν είναι ότι έχω πάρε δώσε με κανένα για να μου πει αν ξέρει κάποιο παιδί με αεροβόλο ή σφεντόνα κτλ το να χτυπάω πόρτες να ρωτάω στο άκυρο ανθρώπους που δεν τους ξέρω δεν νομίζω να το κάνω, θα αφισοκολλήσω όμως μήνυμα παράκλησης να μην τα πειράζουν όπως πρότεινε κάποιος εδώ μέσα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν είναι πολλοί καμιά 200 άτομα να είναι αλλά ναι ειναι δύσκολο γιατί πέρα ότι όπως έγραψα απλά κατάγομαι απο το χωριό αυτό και δεν έμενα ποτέ για μεγάλα χρονικά διαστήματα οπότε ξέρω μονο καμιά 10ριά άτομα φατσικά πέρα απο τους συγγενείς μου, το μόνο που θυμάμαι ειναι ότι το παιδί είχε μαύρα μαλλιά... δεν είναι ένα, ρώτησα την θεία μου και δεν ήξερε.. 

Επίσης, δεν είναι ότι έχω πάρε δώσε με κανένα για να μου πει αν ξέρει κάποιο παιδί με αεροβόλο ή σφεντόνα κτλ το να χτυπάω πόρτες να ρωτάω στο άκυρο ανθρώπους που δεν τους ξέρω δεν νομίζω να το κάνω, θα αφισοκολλήσω όμως μήνυμα παράκλησης να μην τα πειράζουν όπως πρότεινε κάποιος εδώ μέσα. 

παράκλησης?!?

εγω θα εγραφα "εσυ που χτυπας τα ζωα, σε εχω δει και έχω ηδη ενημερώσει την αστυνομία. αν το ξανακάνεις θα ενημερώσω και τον εισαγγελέα"

δεν ξερει τι ειναι ο εισαγγελέας αλλα οταν εισαι 14 οι άγνωστες λέξεις ειναι πιο τρομακτικές :P

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

παράκλησης?!?

εγω θα εγραφα "εσυ που χτυπας τα ζωα, σε εχω δει και έχω ηδη ενημερώσει την αστυνομία. αν το ξανακάνεις θα ενημερώσω και τον εισαγγελέα"

δεν ξερει τι ειναι ο εισαγγελέας αλλα οταν εισαι 14 οι άγνωστες λέξεις ειναι πιο τρομακτικές :P

Είναι περίεργη η φάση με τους χωριανούς και δεν θα αρχίσω απειλές κτλ γιατί παίζει να συσπειρωθούν εναντίων μου μιας και είμαι σαν ξένος :P 

αλλά θα αναφέρω στο μήνυμα ότι τιμωρείται απο τον νόμο γιαυτό ρώτησα αν ξέρει κάποιος πιο συγκεκριμένα τις συνέπειες 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι παράκλησης!!!Απειλητικό θα είναι.

Σε έχω σε βίντεο ,αν πλησιάσεις ξανά την μάμησες.

άσε όχι γιατί μετά θα πουν τι ειναι αυτά που γράφεις και μαλακίες και παίζει μετά να κάνουν και άλλες βλακείες..

Εδώ που δεν πειράζουμε κανένα είχαμε περάσει κάτι σωλήνες (γύρο στο 1 μέτρο βάθος) σε κάτι χωράφια για να ποτίζονται αυτόματα με αντλία και κάποιος ηλίθιος έτσι επειδή γουστάρει πήγε και χτυπούσε με παλούκι ή κάτι και τους τρυπούσε όσο ήταν ακόμη ελαφρύ το χώμα... 

Είναι περίεργοι εδώ φάση κολοκοτρωνίτσι στο πιο μίζερο :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε μια καμερα με 50€ με καταγραφη. Κατα 80% οι γονεις του παιδιου ειναι ζωα ορθια. Πολυ χαλαρος εισαι για κωλοπαιδι που βανδαλιζει τα ζωα σου. 
Αναρτησε και το κειμενο/αφισα, με επιθετικο υφος, σε μενα επιασε σε κατι παρομοιο…

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vault13 είπε

Βαλε μια καμερα με 50€ με καταγραφη. Κατα 80% οι γονεις του παιδιου ειναι ζωα ορθια. Πολυ χαλαρος εισαι για κωλοπαιδι που βανδαλιζει τα ζωα σου. 

Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω κωλόπαιδο ή όχι όμως δεν πρόκειται να ασκήσω βία σε παιδάκι, μπορεί να γραπώσω τον πατέρα του σε περίπτωση που δεν καταλάβουν όμως, αλλά πρώτα θα προσπαθήσω με την λογική και τον νόμο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Lucifer είπε

πόση ώρα είσαι από Αθήνα

Ειστε σιγουρα moderator?

Spoiler

Θα παω εγω αραξε

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι αυτό σκέφτομαι να κάνω κωλόπαιδο ή όχι όμως δεν πρόκειται να ασκήσω βία σε παιδάκι, μπορεί να γραπώσω τον πατέρα του σε περίπτωση που δεν καταλάβουν όμως, αλλά πρώτα θα προσπαθήσω με την λογική και τον νόμο. 

Αν κυλησει καμια πετρα απο το λοφο και τον χτυπησει, δε θα πει κανεις τιποτα ,συμβαινουν αυτα.

Να χτυπουσε ο αλλος το σκυλι μου με αεροβολο;
Κυριολεκτικα θα τους εκαιγα το σπιτι.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ειστε σιγουρα moderator?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Θα παω εγω αραξε

Αν κυλησει καμια πετρα απο το λοφο και τον χτυπησει, δε θα πει κανεις τιποτα ,συμβαινουν αυτα.

Να χτυπουσε ο αλλος το σκυλι μου με αεροβολο;
Κυριολεκτικα θα τους εκαιγα το σπιτι.

ειναι παιδι.

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...