comafe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα σας. Τον αυγουστο του 19 μετα απο αρκετο ψαξιμο νοικιασα το πρωτο μου σπιτι μια γκαρσονιερα 14τμ στα 280ευρω η καλυτερη τιμη για σπιτια στο Αιγαλεω.Αφου το νοικιασα πηγα να ρωτησω τον σπιτονοικοκυρη ποτε θα μου περασει το ρευμα στο ονομα μου και μου λεει οτι δεν γινεται γιατι μοιραζεται και με αλλο διαμερισμα αλλα θα στα χωριζω μισα μισα με το αλλο.Του ειπα οκ λαθος μου ομως, το ρευμα που πληρωνα ηταν αρκετα υψηλο αλλα και παλι ειπα δεν πειραζει για 10/20 ευρω παραπανω δεν θα κανω φασαρια, λαθος μου και παλι.Το σπιτι εχει AC το οποιο δεν δουλευει του το ειπα αυτο οταν ηρθε ο καυσωνας αυτο το καλοκαιρι και μου λεει οχι δουλευει και του ξαναλεω μα δεν βγαζει κρυο και μου λεει οχι οχι δουλευει ειπα αστο παλι λαθος μου και περασα το καλοκαιρι με τον καυσωνα ετσι.Τωρα βρηκα ενα αλλο σπιτι απο γνωστο σε αρκετα καλυτερη τιμη και του ειπα αρχη αυτου του μηνα οτι στο τελος νοεμβριου θα μετακομισω και εαν γινεται να μην πληρωσω αυτο το μηνα επειδη εχω μεσα την εγγυηση.Μου ειπε θα μου πληρωσεις αυτο το μηνα και θα δουμε τι χρωστας απο ΔΕΗ νερο και πετρελαιο και οτι σου μεινει θα τα παρεις πισω.Συμφωνησα.Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που του το ειπα δεν εχει σταματησει να με παιρνει τηλεφωνα για το ποτε θα φυγω απο το σπιτι γιατι θελει να το ανεβασει σε αγγελια και να ερθουν να το δουν για να μην μεινει ανοικιαστο οκ απο μερος του θελει να κανει την δουλεια του αλλα το αλλο σπιτι θελει δουλεια ακομα καθαρισμα βαψιμο κτλπ και του το λεω αυτο καθε μερα και εχτες μου πεταει οτι καις πολυ πετρελαιο και ρευμα.Με εχει νευριασει παρα πολυ αυτος ο ανθρωπος εγω ειμαι σωστος απεναντι του σε καθε πληρωμη και αυτος μου φαιρεται ετσι αυτο το πραγμα δεν γινεται με τα τηλεφωνα και τωρα θελει να μου φαει και την εγγυηση τι να κανω?
Nabuko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, comafe είπε τι να κανω? Να μετακομίσεις τέλος Νοεμβρίου όπως συμφωνήσατε
mclein² Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 και να μην κανεις υποχωρησεις στο επομενο σπιτι.
takoulou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, comafe είπε Καλησπερα σας. Τον αυγουστο του 19 μετα απο αρκετο ψαξιμο νοικιασα το πρωτο μου σπιτι μια γκαρσονιερα 14τμ στα 280ευρω η καλυτερη τιμη για σπιτια στο Αιγαλεω.Αφου το νοικιασα πηγα να ρωτησω τον σπιτονοικοκυρη ποτε θα μου περασει το ρευμα στο ονομα μου και μου λεει οτι δεν γινεται γιατι μοιραζεται και με αλλο διαμερισμα αλλα θα στα χωριζω μισα μισα με το αλλο.Του ειπα οκ λαθος μου ομως, το ρευμα που πληρωνα ηταν αρκετα υψηλο αλλα και παλι ειπα δεν πειραζει για 10/20 ευρω παραπανω δεν θα κανω φασαρια, λαθος μου και παλι.Το σπιτι εχει AC το οποιο δεν δουλευει του το ειπα αυτο οταν ηρθε ο καυσωνας αυτο το καλοκαιρι και μου λεει οχι δουλευει και του ξαναλεω μα δεν βγαζει κρυο και μου λεει οχι οχι δουλευει ειπα αστο παλι λαθος μου και περασα το καλοκαιρι με τον καυσωνα ετσι.Τωρα βρηκα ενα αλλο σπιτι απο γνωστο σε αρκετα καλυτερη τιμη και του ειπα αρχη αυτου του μηνα οτι στο τελος νοεμβριου θα μετακομισω και εαν γινεται να μην πληρωσω αυτο το μηνα επειδη εχω μεσα την εγγυηση.Μου ειπε θα μου πληρωσεις αυτο το μηνα και θα δουμε τι χρωστας απο ΔΕΗ νερο και πετρελαιο και οτι σου μεινει θα τα παρεις πισω.Συμφωνησα.Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που του το ειπα δεν εχει σταματησει να με παιρνει τηλεφωνα για το ποτε θα φυγω απο το σπιτι γιατι θελει να το ανεβασει σε αγγελια και να ερθουν να το δουν για να μην μεινει ανοικιαστο οκ απο μερος του θελει να κανει την δουλεια του αλλα το αλλο σπιτι θελει δουλεια ακομα καθαρισμα βαψιμο κτλπ και του το λεω αυτο καθε μερα και εχτες μου πεταει οτι καις πολυ πετρελαιο και ρευμα.Με εχει νευριασει παρα πολυ αυτος ο ανθρωπος εγω ειμαι σωστος απεναντι του σε καθε πληρωμη και αυτος μου φαιρεται ετσι αυτο το πραγμα δεν γινεται με τα τηλεφωνα και τωρα θελει να μου φαει και την εγγυηση τι να κανω? Καλησπερα θα του πεις οτι θα φυγεις 28-30 νοεμβριου.. Γιατι τοτε κανονισες να πας στο αλλο σπιτι...Να μην απαντας στο τηλεφωνο...
ekrepali Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Φεύγεις άμεσα, βρίσκεις σπίτι που να έχεις δικό σου μετρητή, τον παίρνεις στο όνομα σου και βάζεις ΔΕΗ myhomeonline ή enter Τρέξε γιατί αν αποσυρθούν αυτά τα προγράμματα, δε μπορείς να φανταστείς τι θα πληρώσεις από ρευμα το επόμενο 6μηνο!
comafe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, G.TH. είπε Να υπογράψεις συμβόλαιο στο επόμενο σπίτι. Έχω υπογραφή κανόνια συμβόλαιο αλλά δεν έχει περαστεί στο όνομα μου το ρεύμα
StamTheMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Βρισκουν και τα κανουν. Μην περιμενεις να παρεις λεφτα πισω. Ελπιζω να πηρες καποιο μαθημα απο ολη αυτη την ιστορια. Εαν πληρωσες Νοεμβρη δεν εχει συζητηση,θα παρει το κλειδι πρωτη του μηνα και ας κανει οτι θελει τοτε.
georgis4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Με το συμβολαιο πας δεη και το κανεις ΕΣΥ στο ονομα σου οχι ο ιδιοκτητης.Αριθμο παροχης ΔΕΗ δεν αναγραφει το συμβολαιο? Τωρα παλι αυτος λογικα ενα διαμερισμα το χωρισε στα 2 και κρατησε την ιδια παροχη και για τα 2 (παρανομα). Μεχρι ποτε ειναι το συμβολαιο?Κανονικα δε μπορει να σε διωξει πριν την ληξη (εκτος αν παιξει ιδιοκατοικηση),αλλα και δεν μπορεις να φυγεις γιατι ευκολα μπορει να σου ζητησει τα ενοικια..
Ntinaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Φυγε δεκεμβρη χωρις να του τον πληρωσεις, για να ισοφαρισεις την εγγυηση
comafe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Βρισκουν και τα κανουν. Μην περιμενεις να παρεις λεφτα πισω. Ελπιζω να πηρες καποιο μαθημα απο ολη αυτη την ιστορια. Εαν πληρωσες Νοεμβρη δεν εχει συζητηση,θα παρει το κλειδι πρωτη του μηνα και ας κανει οτι θελει τοτε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι πειρα καποιο μαθημα λεω ενταξει πρωτη φορα ειναι δεν υπηρχε και καποιος αλλος να με βοηθησει για αυτο εγινε παντως δεν θα ξανακανω τετοια λαθοι και να πανε να χεστουν καποια λεφτα που πληρωσα παραπανω αλλα ειναι ποιο πολυ ο εγωισμος τωρα 1 ώρα πριν, georgis4 είπε Με το συμβολαιο πας δεη και το κανεις ΕΣΥ στο ονομα σου οχι ο ιδιοκτητης.Αριθμο παροχης ΔΕΗ δεν αναγραφει το συμβολαιο? Τωρα παλι αυτος λογικα ενα διαμερισμα το χωρισε στα 2 και κρατησε την ιδια παροχη και για τα 2 (παρανομα). Μεχρι ποτε ειναι το συμβολαιο?Κανονικα δε μπορει να σε διωξει πριν την ληξη (εκτος αν παιξει ιδιοκατοικηση),αλλα και δεν μπορεις να φυγεις γιατι ευκολα μπορει να σου ζητησει τα ενοικια.. Θυμαμαι το συμβολαιο το καναμε online μεσω gov νομιζω? Το εκανε ο λογιστης του και ο δικος μου το δεκτηκε υπαρχουν και αποδειξεις γραπτες για τον πρωτο μηνα και την εγγυηση
Weiss Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έχω φάει κόλλημα με το 280€ για 14τμ στο Αιγάλεω. 8
StamTheMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Weiss είπε Εγώ έχω φάει κόλλημα με το 280€ για 14τμ στο Αιγάλεω. 14 τμ ειναι σα μεγαλη τουαλέτα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 γενικά θα δεις ότι ο κόσμος όπου τον αφήσεις να σε φάει, θα σε φάει. γι' αυτό δεν πρέπει να χαρίζεις τίποτα, εφόσον βγάζει νόημα φυσικά. μερικοί ιδιοκτήτες είναι για πολλές φάπες, και πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους. κορόιδα ψάχνουν, γι'αυτό δίνεις γκάζια με το καλημέρα. πρέπει να καταλαβαίνουν ότι πληρώνεις και είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν αυτά για τα οποία πληρώνεις. αν εσύ λες "καλά άστο" συνέχεια, ε, βρίσκει και τα κάνει. στο νέο σπίτι, ότι είπαν τα παιδιά από πάνω. και με το που μπαίνεις (δηλαδή τη 1η μέρα ε, όχι μετά από καμιά βδομάδα), καταγράφεις υπάρχουσες ζημιές και τι δεν δουλεύει, και το κοινοποιείς στον ιδιοκτήτη/μεσίτη/γουατέβερ γραπτώς και ζητάς να φτιαχτεί. το υπάρχον σπίτι το νοίκιασες με AC και το πλήρωσες για AC. AC όταν χρειάστηκε είχες; όχι. Spoiler
StamTheMan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε καταγράφεις υπάρχουσες ζημιές και τι δεν δουλεύει, και το κοινοποιείς στον ιδιοκτήτη/μεσίτη/γουατέβερ γραπτώς και ζητάς να φτιαχτεί. Ετσι ακριβως. Πρωτο πραμα οταν μπηκα τον ιουνη ,ηταν να σημειωσω τι δε δουλευει. Τα μισα τα εφτιαξα μονος,γιατι απο τη μια η γυναικα που μεσολαβει ειναι χρυσος ανθρωπος και δεν ηθελα να τη ζαλιζω με μικροπραματα,απο την αλλη δεν ηθελα να χανω χρονο να περιμενω με χαλασμενα πραματα,ουτε ποτε θα ερθει ο ψυκτικος/υδραυλικος/ηλεκτρολογος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις