NBestgirl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα Μπορώ στο android μου και αν ναι πώς, να απενεργοποιήσω το χρόνο online στο messenger; Δε θέλω να φαίνεται ότι πχ συνδέθηκα πριν 1 λεπτό, 20 λεπτά κλπ...
Nabuko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, NBestgirl είπε Καλησπέρα Μπορώ στο android μου και αν ναι πώς, να απενεργοποιήσω το χρόνο online στο messenger; Δε θέλω να φαίνεται ότι πχ συνδέθηκα πριν 1 λεπτό, 20 λεπτά κλπ... Πας στο μέσεντζερ, πατάς πάνω στη φωτό σου δίπλα εκεί που λέει Συνομιλίες, πας στην Ενεργή κατάσταση και την απενεργοποιείς 1
NBestgirl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Πας στο μέσεντζερ, πατάς πάνω στη φωτό σου δίπλα εκεί που λέει Συνομιλίες, πας στην Ενεργή κατάσταση και την απενεργοποιείς Που ακριβώς λέει συνομιλίες; Αυτό το έχω απενεργοποίησει να μη με δείχνει μέσα ωστοσο όταν βγαίνω λέει πριν πόση ώρα είχα μπει
Nabuko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, NBestgirl είπε Που ακριβώς λέει συνομιλίες; Αυτό το έχω απενεργοποίησει να μη με δείχνει μέσα ωστοσο όταν βγαίνω λέει πριν πόση ώρα είχα μπει Έχεις φβ? Απενεργοποίησέ το και απ' το φβ
NBestgirl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Έχεις φβ? Απενεργοποίησέ το και απ' το φβ Το έχω απενεργοποίημένο και στο Facebook ωστόσο υπάρχει στο Facebook μια επιλογή για το χρόνο μου στο Facebook αλλά μου βγάζει σφάλμα όταν το πατάω αυτό Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από NBestgirl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα