Colt 7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα σε ολη την παρεα του insomnia, Ψαχνω οπως λεει και ο τιτλος ενα τιμιο headset , κυριως για χρηση σε fps games . Με ενδιαφερει να εχει οσο το δυνατον καλυτερη αισθηση στο κεφαλι , να μην κουραζει , σχετικα μεγαλο σε μεγεθος , με καλο μικροφωνο και καλη αισθηση περιβαλλοντα ηχου σε fps games . Δεν με αφορα απαραιτητα το να εχει φοβερο μπασο ή εξαιρετικη αισθηση στη μουσικη .Μεχρι 40-45 ευρω . Εχω στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη 5 συγκεκριμενα μοντελα για τα οποια ακουσα καλα λογια Ηyper X Cloud Stinger Razer Blackshark v2 ( η εκδοση χωρις usb ) Zeroground Akeshi pro Corsair HS35 Logitech G332 * βλεπω καλα reviews και για τα zeroground hd 2400g τα οποια ειναι ακομα φθηνοτερα στα 20-25 ευρω. Αν εχετε προσωπικη εμπειρια με καποια απο αυτα , ή καποιο αλλο μοντελο να προτεινετε σας ευχαριστω εκ των προτερων.
mp44christos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 21 hours ago, Colt 7 said: Razer Blackshark v2 ( η εκδοση χωρις usb ) This
anestis_top Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλε μου ως πρώην χρήστης των Zeroground Akechi Pro έχω να σου πω πως στον μήνα πάνω τα έστειλα για αντικατάσταση για κλασμένο μικρόφωνο και κοντρόλερ έντασης. Πριν από αυτά είχα για τουλάχιστον 3 χρόνια τα Razer Electra V2 που τα είχα αγοράσει κάτι λιγότερο από 50€ σε προσφορά. Ηταν πολλές κλάσεις καλύτερα από τα Akechi σε θέμα ήχου, μπάσου, καθαρότητας, αίσθησης στο κεφάλι, ποιότητας κατασκευής και στο σύνολό τους τα χάρηκα και τα 3 χρόνια που τα είχα στην κατοχή μου. Μέχρι την στιγμή που καταλάθος τα έσπασα και δεν μπορούσα να διαθέσω μεγάλο ποσό για Headset και πήρα τα Akechi Pro ως budget λύση και βασιζόμενος στα θετικά του σχόλια, έλεγα why not και για μόνιμη λύση αν είναι τόσο VFM. Εν τέλη από την πρώτη στιγμή που τα έβαλα στο κεφάλι μου κατάλαβα ότι τουλάχιστον το δικό μου κεφάλι δεν θα περάσει ευχάριστα μαζί τους. Τα ear pads δεν πατάνε σωστά στο κάτω μέρος του αυτιού με αποτέλεσμα να αφήνουν κενό και να μην μονώνουν τους περιβάλλοντες ήχους. Ελαφριά πολύ αλλά σκληρά στο κεφάλι. Το καλώδιο σχετικά κοντό και με το αχρείαστα μεγάλο κοντρολερ πάνω δεν βοηθάνε και τόσο για να είσαι άνετος στις κινήσεις σου. Ο ήχος στην αρχή ήταν κάτι μεταξύ απογοήτευσης και απελπισίας 😅 Και λέω στην αρχή, καθώς με το app της ZG που κατέβασα κάπως σώθηκε η κατάσταση με τον ήχο χωρίς τρελές διαφορές φυσικά αλλά τουλάχιστον δεν ακουγόταν σαν μεγάφωνο από συλλαλητήριο του ΛΑΟΣ. Με λίγα λόγια ήταν τίμιος ο ήχος τους με συνοδεία από παράσιτα όταν ήσουν idle. Το μικρόφωνο από την άλλη ήταν εντυπωσιακά καλό, χωρίς τρελό noise canselation αλλά απορούσαμε πως σε ένα τέτοιο σύνολο έβαλαν ένα τόσο καλό μικρόφωνο. Τουλάχιστον όσο καιρό δούλευε...γιατί μια μέρα απλά άνοιξα το PC και δεν ξαναδούλεψε ποτέ....δοκίμασα κάθε ρύθμιση που υπάρχει μήπως και έφταιγα εγώ, αλλά δυστυχώς το χάσαμε και αυτό ένα θετικό που είχαν. Τα έστειλα πίσω και μου τα αντικατέστησαν και τα έδωσα χωρίς να τα βγάλω καν από το κουτί τους. Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, βάζοντας γνώμονα τα χρήματα που έδωσα, και ερχόμενος από τα πολύ καλύτερά τους Electra αν δεν τα έκλανε το μικρόφωνο και το Controler που έχουν πάνω, τα θεωρώ τίμια πρόταση επιβεβαιώνοντας την τιμή τους και κατ εμέ δεν αξίζουν ευρώ παραπάνω. Πλέον έχω πάρει τα HyperX Cloud II και είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω βάλει στο κεφάλι μου σε όλους του τομείς. Ποιότητα κατασκευής, άνεση στο κεφάλι, ποιότητα ήχου, μπάσο πολύ καλό, πρακτικότητα, μακρύ καλώδιο. Και ειδικά τώρα που παίζουν και στα 70€ είναι ότι πρέπει καθώς εγώ στα 100€ τα πήρα τότε. Αν μπορείς να δώσεις αυτά τα 25€ παραπάνω θα σου έλεγα να μην τα λυπηθείς καθώς θα αξίζουν κάθε ευρώ που θα έχεις δώσει και το κεφάλι σου με τα αυτιά σου, θα σε ευγνωμονούν για το δώρο που τους έκανες. Σορρυ για το σεντόνι, αλλά αν είχε βρεθεί και τότε που τα πήρα, ένας να μου τα πει δεν θα τα αγόραζα...το μόνο που είχα ήταν υπερθετικά review στο Youtube και στο Skroutz. Αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε από τις επιλογές που παρέθεσες στο θέμα σου, τότε θα επέλεγα τα Razer Blackshark v2. Απλά ίσως στην θέση σου επέλεγα αυτά με το USB καθώς έχουν την δική τους κάρτα ήχου και ο ήχος και η ένταση θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά με το 3.5mm jack. Εκτός και αν έχεις δική σου κάρτα ήχου εκεί θα είσαι μια χαρά με το Jack. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από anestis_top
Colt 7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, anestis_top είπε Φίλε μου ως πρώην χρήστης των Zeroground Akechi Pro έχω να σου πω πως στον μήνα πάνω τα έστειλα για αντικατάσταση για κλασμένο μικρόφωνο και κοντρόλερ έντασης. Πριν από αυτά είχα για τουλάχιστον 3 χρόνια τα Razer Electra V2 που τα είχα αγοράσει κάτι λιγότερο από 50€ σε προσφορά. Ηταν πολλές κλάσεις καλύτερα από τα Akechi σε θέμα ήχου, μπάσου, καθαρότητας, αίσθησης στο κεφάλι, ποιότητας κατασκευής και στο σύνολό τους τα χάρηκα και τα 3 χρόνια που τα είχα στην κατοχή μου. Μέχρι την στιγμή που καταλάθος τα έσπασα και δεν μπορούσα να διαθέσω μεγάλο ποσό για Headset και πήρα τα Akechi Pro ως budget λύση και βασιζόμενος στα θετικά του σχόλια, έλεγα why not και για μόνιμη λύση αν είναι τόσο VFM. Εν τέλη από την πρώτη στιγμή που τα έβαλα στο κεφάλι μου κατάλαβα ότι τουλάχιστον το δικό μου κεφάλι δεν θα περάσει ευχάριστα μαζί τους. Τα ear pads δεν πατάνε σωστά στο κάτω μέρος του αυτιού με αποτέλεσμα να αφήνουν κενό και να μην μονώνουν τους περιβάλλοντες ήχους. Ελαφριά πολύ αλλά σκληρά στο κεφάλι. Το καλώδιο σχετικά κοντό και με το αχρείαστα μεγάλο κοντρολερ πάνω δεν βοηθάνε και τόσο για να είσαι άνετος στις κινήσεις σου. Ο ήχος στην αρχή ήταν κάτι μεταξύ απογοήτευσης και απελπισίας 😅 Και λέω στην αρχή, καθώς με το app της ZG που κατέβασα κάπως σώθηκε η κατάσταση με τον ήχο χωρίς τρελές διαφορές φυσικά αλλά τουλάχιστον δεν ακουγόταν σαν μεγάφωνο από συλλαλητήριο του ΛΑΟΣ. Με λίγα λόγια ήταν τίμιος ο ήχος τους με συνοδεία από παράσιτα όταν ήσουν idle. Το μικρόφωνο από την άλλη ήταν εντυπωσιακά καλό, χωρίς τρελό noise canselation αλλά απορούσαμε πως σε ένα τέτοιο σύνολο έβαλαν ένα τόσο καλό μικρόφωνο. Τουλάχιστον όσο καιρό δούλευε...γιατί μια μέρα απλά άνοιξα το PC και δεν ξαναδούλεψε ποτέ....δοκίμασα κάθε ρύθμιση που υπάρχει μήπως και έφταιγα εγώ, αλλά δυστυχώς το χάσαμε και αυτό ένα θετικό που είχαν. Τα έστειλα πίσω και μου τα αντικατέστησαν και τα έδωσα χωρίς να τα βγάλω καν από το κουτί τους. Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως, βάζοντας γνώμονα τα χρήματα που έδωσα, και ερχόμενος από τα πολύ καλύτερά τους Electra αν δεν τα έκλανε το μικρόφωνο και το Controler που έχουν πάνω, τα θεωρώ τίμια πρόταση επιβεβαιώνοντας την τιμή τους και κατ εμέ δεν αξίζουν ευρώ παραπάνω. Πλέον έχω πάρει τα HyperX Cloud II και είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω βάλει στο κεφάλι μου σε όλους του τομείς. Ποιότητα κατασκευής, άνεση στο κεφάλι, ποιότητα ήχου, μπάσο πολύ καλό, πρακτικότητα, μακρύ καλώδιο. Και ειδικά τώρα που παίζουν και στα 70€ είναι ότι πρέπει καθώς εγώ στα 100€ τα πήρα τότε. Αν μπορείς να δώσεις αυτά τα 25€ παραπάνω θα σου έλεγα να μην τα λυπηθείς καθώς θα αξίζουν κάθε ευρώ που θα έχεις δώσει και το κεφάλι σου με τα αυτιά σου, θα σε ευγνωμονούν για το δώρο που τους έκανες. Σορρυ για το σεντόνι, αλλά αν είχε βρεθεί και τότε που τα πήρα, ένας να μου τα πει δεν θα τα αγόραζα...το μόνο που είχα ήταν υπερθετικά review στο Youtube και στο Skroutz. Αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε από τις επιλογές που παρέθεσες στο θέμα σου, τότε θα επέλεγα τα Razer Blackshark v2. Απλά ίσως στην θέση σου επέλεγα αυτά με το USB καθώς έχουν την δική τους κάρτα ήχου και ο ήχος και η ένταση θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά με το 3.5mm jack. Εκτός και αν έχεις δική σου κάρτα ήχου εκεί θα είσαι μια χαρά με το Jack. Aνεστη σ ευχαριστω πολυ για την αναλυση. Προερχομαι απο Cloud 2 , τα θεωρω τα καλυτερα ακουστικα που εχω φορεσει ποτε , οποτε ξερω ακριβως για τι μιλας .Τα δωρισα σε γνωστο μου , με σκοπο να αγορασω κατι νεο μετα απο χρονια οντας ΠΛΗΡΩΣ ευχαριστημενος με την Hyper X. Τωρα ,επειδη ακριβως η χρηση που θα τους κανω θα ναι το πολυ για κανα εξαμηνο με χρονο δεν θελω να ξοδεψω οτιδηποτε πανω απο 40-45 , ειδικα απο τη στιγμη που ταυτοχρονα θελω να αλλαξω και τα υπολοιπα περιφερειακα μου ( mouse , keyboard κλπ ) . Γενικα ακουω καλα λογια για τα BlackShark ( ακομα και για τα v2x ) , παροτι ξερω ηδη οτι δν θα παρω σιγουρα την ποιοτητα των Cloud . Μαλλον , θα καταληξω εκει.
pirmen56 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Colt 7 είπε Aνεστη σ ευχαριστω πολυ για την αναλυση. Προερχομαι απο Cloud 2 , τα θεωρω τα καλυτερα ακουστικα που εχω φορεσει ποτε , οποτε ξερω ακριβως για τι μιλας .Τα δωρισα σε γνωστο μου , με σκοπο να αγορασω κατι νεο μετα απο χρονια οντας ΠΛΗΡΩΣ ευχαριστημενος με την Hyper X. Τωρα ,επειδη ακριβως η χρηση που θα τους κανω θα ναι το πολυ για κανα εξαμηνο με χρονο δεν θελω να ξοδεψω οτιδηποτε πανω απο 40-45 , ειδικα απο τη στιγμη που ταυτοχρονα θελω να αλλαξω και τα υπολοιπα περιφερειακα μου ( mouse , keyboard κλπ ) . Γενικα ακουω καλα λογια για τα BlackShark ( ακομα και για τα v2x ) , παροτι ξερω ηδη οτι δν θα παρω σιγουρα την ποιοτητα των Cloud . Μαλλον , θα καταληξω εκει. Τα Black Shark V2 είναι ανώτερα ΑΝ υπάρχει καλή discrete(όχι onboard) κάρτα. https://www.rtings.com/headphones/1-5/graph#16489/7903/502 1
anestis_top Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Colt 7 είπε Aνεστη σ ευχαριστω πολυ για την αναλυση. Προερχομαι απο Cloud 2 , τα θεωρω τα καλυτερα ακουστικα που εχω φορεσει ποτε , οποτε ξερω ακριβως για τι μιλας .Τα δωρισα σε γνωστο μου , με σκοπο να αγορασω κατι νεο μετα απο χρονια οντας ΠΛΗΡΩΣ ευχαριστημενος με την Hyper X. Τωρα ,επειδη ακριβως η χρηση που θα τους κανω θα ναι το πολυ για κανα εξαμηνο με χρονο δεν θελω να ξοδεψω οτιδηποτε πανω απο 40-45 , ειδικα απο τη στιγμη που ταυτοχρονα θελω να αλλαξω και τα υπολοιπα περιφερειακα μου ( mouse , keyboard κλπ ) . Γενικα ακουω καλα λογια για τα BlackShark ( ακομα και για τα v2x ) , παροτι ξερω ηδη οτι δν θα παρω σιγουρα την ποιοτητα των Cloud . Μαλλον , θα καταληξω εκει. Προσωπικά επειδή έχω χρησημοποιήσει και ακόμα χρησημοποιώ περιφεριακά της Razer δεν υπήρξε ούτε ένα που να μην μου αρέσει. Αν το budget σου είναι τόσο αυστηρό τότε τα Black Shark ακόμα και αν είναι με καρφί. Ισα ίσα έχεις και την δυνατότητα να τα κουμπώσεις όπου θες. Καλή αγορά εύχομαι και να το χαρείς ότι και αν πάρεις.
FasTaker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Eγω χρησιμοποιω αυτα https://www.skroutz.gr/s/28311342/Genesis-Radon-610-Over-Ear-Gaming-Headset-USB.html Εχω και τα cloud 2 απλα βαριεμαι να τα βγαλω απο το κουτι. Λογω οτι τα χρησιμοποιω και για home office ακομα και μετα απο 8ωρες δεν με κουραζουν καθολου. Σε cod & cs go που πεζω συνηθως με βγαζουν μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα