Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάζευα μεζονέτες στο xe.γρ και βρήκα αρκετές περιπτώσεις που κάποιος αγόρασε τον πάνω ή κάτω όροφο, άνοιξε μια τρύπα ενδιάμεσα, έβαλε μια σκάλα και βουαλα μεζονέτα... Και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, πως γίνεται πλέον να έχει ένα ρολόι ΔΕΗ, φυσικό αέριο κλπ 🤔🤔

Δημοσ.

Καλά αυτό δεν είναι τίποτα 

Εδώ δείτε να λιώσετε

image.png.3f43d247547f267d8c35aabd4603d0e7.png

Ρετιρέ 5ου 108 τ.μ.

εεεεεεεε όχι, ακριβώς, ένα διαμέρισμα στον 5ο 70 τ.μ., ένα στούντιον στον 6ο 25 τ.μ. και αποθήκη 13 τ.μ. 

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

• Thanks 1
Δημοσ.

οι νόμοι στην ελλάδα ειναι σύσταση, οχι υποχρέωση. λογικο ειναι αλλωστε γιατι ειναι τοσο κακογραμμένοι που οταν προσπαθεις να κανεις κατι νομιμα κουραζεσαι και ταλαιπωρεισαι τοσο πολύ που στο τέλος παλι παράνομα θα κανεις την δουλεια σου. στην τελική σπιτι του ειναι ας κανει οτι θέλει.

• Like 5
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, VaggD είπε

Και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, πως γίνεται πλέον να έχει ένα ρολόι ΔΕΗ, φυσικό αέριο κλπ 🤔🤔.

Όπως γινόταν τόσα χρόνια που κάποιος αγόραζε 2 διαμερίσματα στον ίδιο όροφο και τα ένωνε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, VaggD είπε

Χάζευα μεζονέτες στο xe.γρ και βρήκα αρκετές περιπτώσεις που κάποιος αγόρασε τον πάνω ή κάτω όροφο, άνοιξε μια τρύπα ενδιάμεσα, έβαλε μια σκάλα και βουαλα μεζονέτα... Και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, πως γίνεται πλέον να έχει ένα ρολόι ΔΕΗ, φυσικό αέριο κλπ 🤔🤔

Το Greek way που κολλάει; 

Αυτό που περιγράφεις, γίνεται κανονικότατα και νόμιμα.

Θα ήταν εντελώς παράλογο, αν και Ελλάδα πολλά ειναι παράλογα, να μην επιτρεπόταν με την αντίστοιχη άδεια. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Και το ανάποδο γίνεται. Να χωρίσεις μια μεζονέτα στα δύο ή στα τρία και να τα κάνεις αυτόνομα διαμερίσματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Joshua21 said:

Αν έχει βγει η αντίστοιχη άδεια είναι νόμιμο, και μια χαρά μπορεί να έχει από έναν μετρητή.

28 minutes ago, zio10 said:

Και το ανάποδο γίνεται. Να χωρίσεις μια μεζονέτα στα δύο ή στα τρία και να τα κάνεις αυτόνομα διαμερίσματα.

36 minutes ago, jmmys said:

Το Greek way που κολλάει; 

Αυτό που περιγράφεις, γίνεται κανονικότατα και νόμιμα.

Θα ήταν εντελώς παράλογο, αν και Ελλάδα πολλά ειναι παράλογα, να μην επιτρεπόταν με την αντίστοιχη άδεια. 

Ίσως είναι άστοχος ο τίτλος, απλά μου κάνει εντύπωση το κατά πόσο εύκολο είναι. Πιστεύα ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την στατικοτητα κλπ να μην τόσο εύκολο να βγει άδεια. 

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, VaggD είπε

Ίσως είναι άστοχος ο τίτλος, απλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολο είναι. Πιστεύα ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την στατικοτητα κλπ να μην τόσο εύκολο να βγει άδεια. 

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που είσαι σίγουρος πως είναι πανεύκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Joshua21 said:

Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που είσαι σίγουρος πως είναι πανεύκολο.

Για να το κάνουν τόσα πλ άτομα, ειδικά σε σπίτια πριν το 2000 γίνεται χαμός με επεμβάσεις κλπ...  Το έκανα edit και διόρθωσα.

Επεξ/σία από VaggD
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VaggD είπε

που μπορεί να επηρεάσουν την στατικοτητα κλπ να μην τόσο εύκολο να βγει άδεια. 

Αν δε πειραζεις κολωνες/δοκαρια,δεν επηρεαζεις στατικοτητα.Δε νομιζω να υπαρχει νοημων μαστορας που να παει να πειραξει κατι εξ αυτων.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Dantε said:

Αν δε πειραζεις κολωνες/δοκαρια,δεν επηρεαζεις στατικοτητα.Δε νομιζω να υπαρχει νοημων μαστορας που να παει να πειραξει κατι εξ αυτων.

Δεν έχεις και άδικο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...