VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Χάζευα μεζονέτες στο xe.γρ και βρήκα αρκετές περιπτώσεις που κάποιος αγόρασε τον πάνω ή κάτω όροφο, άνοιξε μια τρύπα ενδιάμεσα, έβαλε μια σκάλα και βουαλα μεζονέτα... Και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, πως γίνεται πλέον να έχει ένα ρολόι ΔΕΗ, φυσικό αέριο κλπ 🤔🤔.
Joshua21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Αν έχει βγει η αντίστοιχη άδεια είναι νόμιμο, και μια χαρά μπορεί να έχει από έναν μετρητή. 3
AristidisZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Καλά αυτό δεν είναι τίποτα Εδώ δείτε να λιώσετε Ρετιρέ 5ου 108 τ.μ. εεεεεεεε όχι, ακριβώς, ένα διαμέρισμα στον 5ο 70 τ.μ., ένα στούντιον στον 6ο 25 τ.μ. και αποθήκη 13 τ.μ. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 1
basilis_k6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 οι νόμοι στην ελλάδα ειναι σύσταση, οχι υποχρέωση. λογικο ειναι αλλωστε γιατι ειναι τοσο κακογραμμένοι που οταν προσπαθεις να κανεις κατι νομιμα κουραζεσαι και ταλαιπωρεισαι τοσο πολύ που στο τέλος παλι παράνομα θα κανεις την δουλεια σου. στην τελική σπιτι του ειναι ας κανει οτι θέλει. 5
Nabuko Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, VaggD είπε Και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, πως γίνεται πλέον να έχει ένα ρολόι ΔΕΗ, φυσικό αέριο κλπ 🤔🤔. Όπως γινόταν τόσα χρόνια που κάποιος αγόραζε 2 διαμερίσματα στον ίδιο όροφο και τα ένωνε 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, VaggD είπε Χάζευα μεζονέτες στο xe.γρ και βρήκα αρκετές περιπτώσεις που κάποιος αγόρασε τον πάνω ή κάτω όροφο, άνοιξε μια τρύπα ενδιάμεσα, έβαλε μια σκάλα και βουαλα μεζονέτα... Και αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο, πως γίνεται πλέον να έχει ένα ρολόι ΔΕΗ, φυσικό αέριο κλπ 🤔🤔. Το Greek way που κολλάει; Αυτό που περιγράφεις, γίνεται κανονικότατα και νόμιμα. Θα ήταν εντελώς παράλογο, αν και Ελλάδα πολλά ειναι παράλογα, να μην επιτρεπόταν με την αντίστοιχη άδεια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από jmmys
zio10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Και το ανάποδο γίνεται. Να χωρίσεις μια μεζονέτα στα δύο ή στα τρία και να τα κάνεις αυτόνομα διαμερίσματα. 1
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Joshua21 said: Αν έχει βγει η αντίστοιχη άδεια είναι νόμιμο, και μια χαρά μπορεί να έχει από έναν μετρητή. 28 minutes ago, zio10 said: Και το ανάποδο γίνεται. Να χωρίσεις μια μεζονέτα στα δύο ή στα τρία και να τα κάνεις αυτόνομα διαμερίσματα. 36 minutes ago, jmmys said: Το Greek way που κολλάει; Αυτό που περιγράφεις, γίνεται κανονικότατα και νόμιμα. Θα ήταν εντελώς παράλογο, αν και Ελλάδα πολλά ειναι παράλογα, να μην επιτρεπόταν με την αντίστοιχη άδεια. Ίσως είναι άστοχος ο τίτλος, απλά μου κάνει εντύπωση το κατά πόσο εύκολο είναι. Πιστεύα ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την στατικοτητα κλπ να μην τόσο εύκολο να βγει άδεια. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από VaggD
Joshua21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, VaggD είπε Ίσως είναι άστοχος ο τίτλος, απλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολο είναι. Πιστεύα ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την στατικοτητα κλπ να μην τόσο εύκολο να βγει άδεια. Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που είσαι σίγουρος πως είναι πανεύκολο.
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Joshua21 said: Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που είσαι σίγουρος πως είναι πανεύκολο. Για να το κάνουν τόσα πλ άτομα, ειδικά σε σπίτια πριν το 2000 γίνεται χαμός με επεμβάσεις κλπ... Το έκανα edit και διόρθωσα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από VaggD
Dantε Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, VaggD είπε που μπορεί να επηρεάσουν την στατικοτητα κλπ να μην τόσο εύκολο να βγει άδεια. Αν δε πειραζεις κολωνες/δοκαρια,δεν επηρεαζεις στατικοτητα.Δε νομιζω να υπαρχει νοημων μαστορας που να παει να πειραξει κατι εξ αυτων. 1
VaggD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, Dantε said: Αν δε πειραζεις κολωνες/δοκαρια,δεν επηρεαζεις στατικοτητα.Δε νομιζω να υπαρχει νοημων μαστορας που να παει να πειραξει κατι εξ αυτων. Δεν έχεις και άδικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα