Προς το περιεχόμενο

Apple Watch Series 7 Keyboard Help

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος ξέρει βοηθάει αδέρφια :

Ερώτηση : To νέο apple watch δεν υποτίθεται θα είχε ενσωματομένο keyboard ; Όταν πάω να γράψω μήνυμα δεν μου επιτρέπει  , αλλά με πετάει στο iphone για να ολοκληρώσω τη διαδικασία , μπορώ είτε με swipe είτε μέσω Siri να απαντήσω.

Το ερώτημα είναι , δεν μπορώ να έχω πληκτρολόγιο στο Apple watch ; 

Eπίσης , 2ο ερώτημα : το Apple watch δεν μετράει steps ; Το fitness app μετράει kcal/exercise και stand , υπάρχει τρόπος να μετράει steps ;

Ευχαριστώ πολύ - μόλις έκανα την τράμπα από android και είμαι λίγο χαμένος...

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Για το πρώτο ερώτημα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί είμαι κάτοχος series 5 το οποίο δεν έχει πληκτρολόγιο και λειτουργεί αποκλειστικά μέσω φωνητικής εντολής.

Όσο για το δεύτερο θα βρεις τα συνολικά βήματα πατώντας στο fitness και κάνοντας scroll προς τα κάτω. (Και μέσω iPhone και μέσω Apple Watch είναι η ίδια διαδικασία)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skandalf είπε

Ευχαριστώ @petranpkp . Η φωνητική εντολή αναγνωρίζει Ελληνικά ή μόνο Αγγλική γλώσσα ;

αναγνωρίζει ελληνικά κανονικά από το Apple Watch 3 που ειχα εγω ακομα πριν 2 χρονια 

Δημοσ.

Για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πρέπει να έχεις κάνει τη ρύθμιση του ρολογιού στα ελληνικά και το ίδιο αντιστοίχα και σε κάθε άλλη γλώσσα

• Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, petranpkp said:

Για να αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα πρέπει να έχεις κάνει τη ρύθμιση του ρολογιού στα ελληνικά και το ίδιο αντιστοίχα και σε κάθε άλλη γλώσσα

Δεν χρειάζεται να γυρίσεις τη γλώσσα του ρολογιού στα Ελληνικά για να έχεις ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση. Υπάρχει επιλογή σε κάθε μήνυμα για τη γλώσσα που θες να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά στη φωνητική πληκτρολόγηση. :) 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο εμένα.

Αν και καθυστερημένα θα σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου.

1.Δεν υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα για το πληκτρολόγιο παρά μόνο να μιλήσεις και να γράψει το ρολόι ότι έχεις πει με 99% ακρίβεια ( έχει γίνει πολύ βελτιωμένη αναβάθμιση ).

2. Μετράει κανονικά steps στην εφαρμογή fitness όπως και άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Στα αγγλικα το 7, 45mm εχει πλημτρολογιο αν και ειναι ανεκδοτο. Χωρις ελληνικα δεν εχει νοημα, εχεις κατινικους χαρακτηρες και το autocorrection σπαει νευρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...