Dakonblackblade Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Παίδες χαλαρώστε και τα πράγματα θα πάρουν την πορεία τους. Η διανομή δεν υπάρχει για τους ντελιβεράδες. Υπάρχει επειδή κάποιοι πελάτες την θέλουν. Αν σταματήσουν να τη θέλουν ή να τους φαίνεται ακριβή, θα σταματήσει να υπάρχει. Θα στέλνουμε το παιδί μας να πάρει τα σουβλάκια ή τον καφέ. Σας έχει φάει τα μυαλά ο κεντρικός σχεδιασμός.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Εφόσον μειωθούν οι παραγγελίες, είναι αναπόφευκτο να μειωθούν και οι διανομείς. Η τωρινή, εξωφρενική κατάσταση, με μηχανάκια παντού που κινούνται αντίθετα σε μονόδρομους, αναβάτες χωρίς κράνη, με σακούλες πιασμένες ανάμεσα στα πόδια ή κρεμασμένες από τα χερούλια των δικύκλων τους, είναι απότοκος της ραγδαίας επέκτασης των κατ' οίκο παραδόσεων, εν μέρει και λόγω πανδημίας. Κινδυνεύουν οι διανομείς και, εφιαλτικά συχνά, θέτουν σε κίνδυνο και τους οδηγούς που έχουν την ατυχία να διασταυρωθούν μαζί τους. Προσωπικά, είμαι υπέρ των ορατών χρεώσεων (γιατί ήδη τις πληρώνουμετις διανομές, με τον άλφα ή βήτα τρόπο). 10
Speculoos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Θα στέλνουμε το παιδί μας να πάρει τα σουβλάκια ή τον καφέ. Κάντε παιδιά γιατί σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχουν ντελιβεράδες και θα πεινάσουμε 😆
thomasG4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Speculoos είπε Κάντε παιδιά γιατί σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχουν ντελιβεράδες και θα πεινάσουμε 😆 Μου θύμισε αυτό
filip123go Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Συμφωνώ απόλυτα με τον διαχωρισμό χρέωσης πακέτου και delivery. Αρκεί να μειωθεί η τιμή του πακέτου, εαν πάω να το πάρω από το μαγαζί. Όχι να μείνει ίδια η τιμή και να αυξηθέι όταν παραγγέλνουμε. Τόσο καιρό έτσι κ αλλιώς το πληρώνουμε το delivery. 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, maparios είπε Μου φαίνεται αδιανόητο με 2μισι ευρώ να έρχεται στην πόρτα μου αντικείμενο απο την άλλη μεριά της Ελλάδας, και να ζητάν 1 ευρώ για αποστολή 400-500 μέτρα 2 σουβλάκια.. Θα πληρωσεις 2.5 ευρω ειτε ερθει απο την διπλανη σου πολη, ειτε απο την αλλη μερια της Ελλαδας. Εκει γιατι να πληρωσεις μεταφορικα αλλα οχι στο φαγητο?
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, maparios said: Μου φαίνεται αδιανόητο με 2μισι ευρώ να έρχεται στην πόρτα μου αντικείμενο απο την άλλη μεριά της Ελλάδας, και να ζητάν 1 ευρώ για αποστολή 400-500 μέτρα 2 σουβλάκια.. Το αντικειμενο σου ερχεται σε 2-3 εργασιμες και δεν τρωγεται, το σουβλακι ερχεται στο 20λεπτο και αμα αργησει παιρνεις τηλ για τσαμπουκα. Επισης η αποσταση απ το μαγαζι στο σπιτι σου, ειναι νομιζω η ιδια με την αποσταση απ το σπιτι σου στο μαγαζι. Πας και τα παιρνεις και δεν πληρωνεις ντελιβερι. Αδιανοητο εμενα μου φαινεται να μην εχουμε προβλημα με τα μεταφορικα σε οτιδηποτε αλλο, αλλα να μας χαλαει η χρεωση του ντελιβερι γιατι "ελα μωρε 2 γωνιες ειναι" Αδιανοητο επισης ειναι και να λεμε "ναι δεν εχω προβλημα να με χρεωσουν" αρκει βεβαια να αποφασισουμε εμεις ποσο. Υ.Γ. Το σουβλατζιδικο οταν θα σου φερει την παραγγελια, ουτε χαρτακι θα κολλησει, ουτε θα πει δε σε βρηκε. Οταν πληρωσεις ντελιβερι, θα σου ρθει στην πορτα ο κοσμος να χαλασει. Μη συγκρινουμε μηλα με αχλαδια Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από Kostasspil
filip123go Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Θα πληρωσεις 2.5 ευρω ειτε ερθει απο την διπλανη σου πολη, ειτε απο την αλλη μερια της Ελλαδας. Εκει γιατι να πληρωσεις μεταφορικα αλλα οχι στο φαγητο? Τι εννοείς;;;; ΜΙα χαρά πληρώνουμε μεταφορικά στο φαγητό!!! Απλά είναι ενσωματωμένα στη τιμή!! Το τραγικό είναι πως τα πληρώνουμε και όταν πάμε να πάρουμε εμείς οι ίδιοι από το μαγαζί. 6
AristidisZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, filip123go είπε Συμφωνώ απόλυτα με τον διαχωρισμό χρέωσης πακέτου και delivery. Αρκεί να μειωθεί η τιμή του πακέτου, εαν πάω να το πάρω από το μαγαζί. Όχι να μείνει ίδια η τιμή και να αυξηθέι όταν παραγγέλνουμε. Τόσο καιρό έτσι κ αλλιώς το πληρώνουμε το delivery. Αυτό δε μπορούμε να το αποφασίσουμε εμείς, είναι απόφαση του εκάστοτε μαγαζιού αν θα μειώσει την τιμή για παραλαβή ή θα αυξήσει την τιμή για παραγγελία Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι ωραιότατο μποϊκοτάζ Προσωπικα παρόλο που δόξα τω Θεώ δε μου λείπει το δεκάρικο για τα σουβλάκια, έχω μειώσει τις παραγγελίες κατά κόρον περισσότερο από σπάσιμο στις συνεχείς αυξήσεις Παίρνω ωραιότατα χοιρινά καλαμάκια ή και έτοιμο γύρο από τον χασάπη μου και με 5 ευρώ τρώω πιο πολύ και μάλλον πιο καλά δέκα λεπτά δουλειά στην ψησταριά γκαζιού είναι Για πίτσα έχει ωραιότατες φρέσκιες βάσεις ο φούρνος στη γειτονιά, παίρνεις ότι τυρί θες, έτοιμη σάλτσα κύκνος κι ότι άλλο γουστάρεις και με 6-7 ευρώ έχεις έτοιμες 3 ωραιότατες πίτσες σε 20-25 λεπτά Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από AristidisZ 6
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 minutes ago, filip123go said: Τι εννοείς;;;; ΜΙα χαρά πληρώνουμε μεταφορικά στο φαγητό!!! Απλά είναι ενσωματωμένα στη τιμή!! Το τραγικό είναι πως τα πληρώνουμε και όταν πάμε να πάρουμε εμείς οι ίδιοι από το μαγαζί. Υπαρχουν μαγαζια που εχουν αλλη τιμη για takeaway και αλλη για delivery. To πιο σωστο θα ηταν αυτο να επεκταθει σε ολο τον καταλογο 1 1
UncleKim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε done. Είμαι της παλιάς σχολής. Η σωστή διόρθωση είναι PES σε PS2. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
filip123go Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Αυτό δε μπορούμε να το αποφασίσουμε εμείς, είναι απόφαση του εκάστοτε μαγαζιού αν θα μειώσει την τιμή για παραλαβή ή θα αυξήσει την τιμή για παραγγελία Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι ωραιότατο μποϊκοτάζ Προσωπικα παρόλο που δόξα τω Θεώ δε μου λείπει το δεκάρικο για τα σουβλάκια, έχω μειώσει τις παραγγελίες κατά κόρον περισσότερο από σπάσιμο στις συνεχείς αυξήσεις Παίρνω ωραιότατα χοιρινά καλαμάκια ή και έτοιμο γύρο από τον χασάπη μου και με 5 ευρώ τρώω πιο πολύ και μάλλον πιο καλά δέκα λεπτά δουλειά στην ψησταριά γκαζιού είναι Για πίτσα έχει ωραιότατες φρέσκιες βάσεις ο φούρνος στη γειτονιά, παίρνεις ότι τυρί θες, έτοιμη σάλτσα κύκνος κι ότι άλλο γουστάρεις και με 6-6 ευρώ έχεις έτοιμες 3 ωραιότατες πίτσες σε 20-25 λεπτά Έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω, εαν γνωρίζει κάποιος, αυτά τα 70 λεπτα, πηγαίνουν όλα στο παιδί που κάνει το delivery; Είναι δηλαδή σαν "υποχρεωτικό" φιλοδώρημα; Η τα παίρνει πάλι το κατάστημα;
spertoy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Γιατι κανείς δε σχολιάζει οτι η καθε πλατφόρμα παίρνει 15-25% επί της παραγγελίας και όταν πάω στο κατάστημα να παραγγείλω και να τα πάρω, δε τυγχάνω της αντίστοιχης έκπτωσης? 1
Kostasspil Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, spertoy said: Γιατι κανείς δε σχολιάζει οτι η καθε πλατφόρμα παίρνει 15-25% επί της παραγγελίας και όταν πάω στο κατάστημα να παραγγείλω και να τα πάρω, δε τυγχάνω της αντίστοιχης έκπτωσης? Ποιας εκπτωσης; Πληρωνεις κατι παραπανω οταν παραγγελνεις απ την πλατφορμα; Το μαγαζι χρεωνεται απ την πλατφορμα, οχι εσυ 14 minutes ago, filip123go said: Έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω, εαν γνωρίζει κάποιος, αυτά τα 70 λεπτα, πηγαίνουν όλα στο παιδί που κάνει το delivery; Είναι δηλαδή σαν "υποχρεωτικό" φιλοδώρημα; Η τα παίρνει πάλι το κατάστημα; Ε το καταστημα τα παιρνει και ευελπιστεις να τα δινει του παιδιου
insomniac01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Στις ΗΠΑ χρεώνουν ΦΠΑ, handling fee, και delivery, και αντικαταβολη. Αν δεν σου αρεσει πας και αγοραζεις απο το καταστημα εσυ ο ιδιος. Αν οχι, πληρωνεις ολο το logistics. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις