Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο οδηγός απευθύνεται σε αρχάριους και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται είναι το Universal Media Creation Tool το οποίο τα κάνει όλα αυτόματα χωρίς να κάνουμε κάτι εμείς.

Μπορεί να κάνει εγκατάσταση των Windows 11σε όλους τους υπολογιστές/λάπτοπ ανεξάρτητου γενιάς ακόμα και σε ΜΗ συμβατούς.

Νομίζω το βίντεο θα βοηθήσει αρκετούς.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάποιος διαβάσει και τα σχόλια είναι κάποιοι που τα πέρασαν και σε i5 πρώτης γενιάς.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ όπως βλέπετε εδώ πληρώ όλες τις απαιτήσεις κατά γράμμα :P

2093545513_(8).png.04ebcec7e235f57f03782

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/11/2021 στις 2:34 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Εγώ όπως βλέπετε εδώ πληρώ όλες τις απαιτήσεις κατά γράμμα :P

.2093545513_(8).png.04ebcec7e235f57f03782

1GB RAM? Δεν λυπάσαι τον εαυτό σου; 😅

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Όχι, γιατί το κάνω για δοκιμή!

Δεν σε λεει για τη δοκιμη αλλα για το βιτσιο που εχεις. 🙂

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

Εγω μπορω να βαλω Windows 11  στον Υπολογιστη  μου ? Η πρεπει να αγαρασω αλλον ?

Εχει

Mobo  AsRock A75 Pro

CPU   A 3650 

8 GB Ram

Eυχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dim 33 είπε

Εγω μπορω να βαλω Windows 11  στον Υπολογιστη  μου ? Η πρεπει να αγαρασω αλλον ?

Όχι, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά που αναφέρει το βίντεο ή ο οδηγός: https://www.pcsteps.gr/368948-εγκατάσταση-αναβάθμιση-windows-11-μη-συμβατο-pc/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Όχι, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά που αναφέρει το βίντεο ή ο οδηγός: https://www.pcsteps.gr/368948-εγκατάσταση-αναβάθμιση-windows-11-μη-συμβατο-pc/

Εκανα ενα USB stick  me Windows 11, αλλα οταν παει να ξεκινησει ο υπολογιστης, να κανω καθαρη εγκατασταση, κολλαει  σε κεινο το μπλε παραθυρακι, και δεν κανει τιποτα

Εκανα αλλο  USB me  Windows 10 Version 21H1    αλλα παλι εκει στην κολλαει.

Τωρα εχω Win Xp SP3   αλλα δεν μπορω να τρεξω το εργαλειο  MediaCreationTool. Το τρεχω ,  κανει να ανοιξει ενα παραθυρο, αλλα κλεινει αμεσως....

Τι προβλημα ειναι αυτο ?

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τελευταία έκδοση του Universal Media Creation Tool δεν λειτουργεί στο Auto Setup. Κατεβάστε την προηγούμενη έκδοση του εργαλείου από εδώ: https://github.com/AveYo/MediaCreatio... 

Πάτα εκεί που λέει ΜΕΤΆΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ για να την κατεβάσεις

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Dim 33 είπε

Τωρα εχω Win Xp SP3

Από άποψη ή έχετε κάποια εφαρμογή που τρέχει σ' αυτά; Τα 10αρια και 11άρια είναι πολύ πιο βαριά από τα XP, 7 και 8.1. Αν θέλετε μπορείτε να πάτε στα 8.1, τα οποία υποστηρίζονται ακόμα.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Oχi, ομως  γιατι δεν προχωραει καθολου η εγκατασταση.

Κολλαει σε εκεινο το μπλε παραθυρακι στη αρχη.... Και απο DVD  που δοκιμασα να κανω  install τα WIN10 , παλι το ιδιο προβλημα  βγαζει.

Οσo για   OS , εχω  UBUNTU εδω και πολλα χρονια, και ειπα να δοκιμασω   να βαλω και WIn 10    η,   Win11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...