Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 3 χρόνια έφτιαξα ένα, όλοι τόσο παίρνανε. Είχα φωνάξει 3-4. Είναι δουλειά λίγων ωρών, και ακριβά υλικά δεν έχει. Δε θα δινα ένα χιλιάρικο με τίποτα. Ιδίως τώρα δεν πρέπει να τρελαίνονται στη δουλειά.

Δημοσ.

εχω συναντησει 2περιπτωσεις ατομων που εχουν βαψει πλακακια τοιχου μπανιου αφου εσπασαν την γυαλαδα με γυαλοχαρτο πρωτα ...ο 1ος με ακρυλικο χρωμα της τιταν και βερνικι ακρυλικο νερου πατωματος 2χερια απο πανω και ο 2ος με βελατουρα και ντουκοχρωμα....καμια 5ετια κ βαλε ηταν ακομα εκει το χρωμα..

εγω αν μου ελεγες να βαψω αυτη τη στιγμη πλακακια θα το εκανα χωρις τρυψιμο.θα καθαριζα σχολαστικα τα παντα και μετα με ακρυλικο χρωμα ματ ή σατινε ταχυστεγνωστο ή θα εβαζα κατευθειαν πανω του το direct 3-1 της βιτεξ το ταχυστεγνωστο ...αν εβλεπα κατι στο μελλον θα το διορθωνα...απλα γρηγορα και οικονομικα

Δημοσ.

- Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συστήματα βαφής ειδικά για πλακάκια. Από συστήματα 3ων διαφορετικών υλικών (αστάρι, χρώμα, προστατευτικό βερνίκι) έως προϊόντα 2 σε 1. Για μερικά από αυτά χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις ο τεχνίτης. Oπότε δεν χρειάζονται πατέντες που «εμπνέονται» από τη βαφή άλλου τύπου επιφανειών και υλικά που είναι φτιαγμένα για άλλη χρήση. Στο σπίτι του Γιάννης Platano, αν κατάλαβα καλά, θα γίνει βαφή των τοίχων του μπάνιου με «σμάλτο νερού για πλακάκια» που είναι ακριβό υλικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα,

Εγω εβαψα πλακακια κουζινας τα οποία ηταν "δύσκολα" δηλαδη ηταν πορσελάνη πολύ γυαλιστερά. Χρησιμοποίησα σμαλτο της TITAN και εποξικο ασταρι 2 συστατικών. Οχι χαλαζιακο. Το χαλαζιακο το δοκίμασα και δεν στέκονταν με τιποτα. Το αποτέλεσμα αριστο, ακομα και μετα απο 4 χρονια. Ειναι λες και εβαλα καινούρια. Οποιος τα εβλεπε αυτο μου ελεγε. Κόστος στα 150 ευρω. Προσοχή θελει στο αστάρι γιατι μυρίζει πολυ εντονα. Θα παρει μια εβδομαδα για να να μην μυρίζει. Εδω το πριν και το μετα.

DSC00325.resized.JPG

DSC06398.resized.JPG

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, filipN είπε

- Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συστήματα βαφής ειδικά για πλακάκια. Από συστήματα 3ων διαφορετικών υλικών (αστάρι, χρώμα, προστατευτικό βερνίκι) έως προϊόντα 2 σε 1. Για μερικά από αυτά χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις ο τεχνίτης. Oπότε δεν χρειάζονται πατέντες που «εμπνέονται» από τη βαφή άλλου τύπου επιφανειών και υλικά που είναι φτιαγμένα για άλλη χρήση. Στο σπίτι του Γιάννης Platano, αν κατάλαβα καλά, θα γίνει βαφή των τοίχων του μπάνιου με «σμάλτο νερού για πλακάκια» που είναι ακριβό υλικό.

Ναι για κατι τετοιο μου ειπαν ...Στα χρωματοπωλεια δεν ξερουν τι τους γινεται ...Ενας μου ειπε οτι θελει 20 κιλα με 40 ευρω (800 ευρω)το κιλο και αλλος 6 κιλα με 30 ευρω το κιλο (180 ευρω)

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι για κατι τετοιο μου ειπαν ...Στα χρωματοπωλεια δεν ξερουν τι τους γινεται ...Ενας μου ειπε οτι θελει 20 κιλα με 40 ευρω (800 ευρω)το κιλο και αλλος 6 κιλα με 30 ευρω το κιλο (180 ευρω)

- Αντί να ρωτάς τα χρωματοπωλεία βρες στο διαδίκτυο τα φυλλάδια οδηγιών που βγάζουν οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν. Συνήθως αναφέρεται σε αυτά το πόσα τετραγωνικά μέτρα καλύπτει ένα λίτρο ή ένα κιλό (περίπου). Όσον αφορά τις τιμές τα πράγματα είναι ποιο δύσκολα. Γιατί δεν στοιχίζουν το ίδιο οι πρώτες ύλες όλων αυτών των προϊόντων και άλλες φορές πληρώνεις και κάτι παραπάνω για το πετυχημένο όνομα της εταιρίας παραγωγής.

1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Καλημερα,

Εγω εβαψα πλακακια κουζινας τα οποία ηταν "δύσκολα" δηλαδη ηταν πορσελάνη πολύ γυαλιστερά. Χρησιμοποίησα σμαλτο της TITAN και εποξικο ασταρι 2 συστατικών. Οχι χαλαζιακο. Το χαλαζιακο το δοκίμασα και δεν στέκονταν με τιποτα. Το αποτέλεσμα αριστο, ακομα και μετα απο 4 χρονια. Ειναι λες και εβαλα καινούρια. Οποιος τα εβλεπε αυτο μου ελεγε. Κόστος στα 150 ευρω. Προσοχή θελει στο αστάρι γιατι μυρίζει πολυ εντονα. Θα παρει μια εβδομαδα για να να μην μυρίζει. Εδω το πριν και το μετα.

DSC00325.resized.JPG

DSC06398.resized.JPG

- Κόστος 150ευρώ από μόνο του δεν λέει τίποτα. Χρειάζεται να πεις πόσα τμ επιφάνειας κάλυψες και πόσα «χέρια» χρώμα περάστηκε. Σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαστούν 2 χέρια και σε μερικές πιθανόν και περισσότερα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, filipN είπε

- Αντί να ρωτάς τα χρωματοπωλεία βρες στο διαδίκτυο τα φυλλάδια οδηγιών που βγάζουν οι εταιρίες που τα κατασκευάζουν. Συνήθως αναφέρεται σε αυτά το πόσα τετραγωνικά μέτρα καλύπτει ένα λίτρο ή ένα κιλό (περίπου). Όσον αφορά τις τιμές τα πράγματα είναι ποιο δύσκολα. Γιατί δεν στοιχίζουν το ίδιο οι πρώτες ύλες όλων αυτών των προϊόντων και άλλες φορές πληρώνεις και κάτι παραπάνω για το πετυχημένο όνομα της εταιρίας παραγωγής.

- Κόστος 150ευρώ από μόνο του δεν λέει τίποτα. Χρειάζεται να πεις πόσα τμ επιφάνειας κάλυψες και πόσα «χέρια» χρώμα περάστηκε. Σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαστούν 2 χέρια και σε μερικές πιθανόν και περισσότερα.

1 χέρι αστάρι 2 χεριά σμάλτο.

2 κουτάκια σμάλτο του 1ος κιλού. Τετραγωνικά αναφέρει πάνω στην συσκευασία. 12-14τμ/λίτρο. Σε εμενα που το πλακάκι ειχε σχέδιο μπλε με 2 χεριά το κάλυψε.

Σχολαστικη καθαριοτητα και καθαρισμα των αρμων και της επιφανειας πριν την εφαρμογη. Βαφουμε και τους αρμους. Αραιωση και πολυ πολυ καλο ανακατεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καντο μονος σου φιλε μου ουτε ασταρι ουτε τπτ ενα καλο καθαρισμα κ περνασ το ιλικο της χρομοδομης για πλακακια και μετα ενα βερνικι πετρας κ καθαρισες με ενα 40€ βαρια βαρια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...