Προς το περιεχόμενο

Ear speaker low volume

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό για κάποιο λόγο το κινητό μου (iphone 11 pro max) όταν μιλάω στο τηλέφωνο ο ήχος του είναι ο μισός ίσως και χαμηλότερος από ότι ήταν στην αρχή,δοκίμασα διαφορα όπως και reset στα settings και τπτ,ελπίζω να μην είναι hardware πρόβλημα,έχετε να προτείνεται τπτ;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DanteMustDie είπε

Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό για κάποιο λόγο το κινητό μου (iphone 11 pro max) όταν μιλάω στο τηλέφωνο ο ήχος του είναι ο μισός ίσως και χαμηλότερος από ότι ήταν στην αρχή,δοκίμασα διαφορα όπως και reset στα settings και τπτ,ελπίζω να μην είναι hardware πρόβλημα,έχετε να προτείνεται τπτ;

καθαρισμό έκανες? η σίτα μαζεύει βρωμιά και δεν ακούς τίποτα μετά 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DanteMustDie είπε

Φαντάζομαι ανέβασες την ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά έτσι;  μετά καθάρισε το με μια μπατονετα και οινόπνευμα.

Δημοσ.

Ναι το καθάρισα και ανέβασα ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά,με βλέπω να πηγαίνω για να το αλλάξουν αλλά φοβάμαι για τυχόν προβλήματα μετά όπως το Face ID και δεν ξέρω τι άλλο 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DanteMustDie είπε

Ναι το καθάρισα και ανέβασα ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά,με βλέπω να πηγαίνω για να το αλλάξουν αλλά φοβάμαι για τυχόν προβλήματα μετά όπως το Face ID και δεν ξέρω τι άλλο 

Αν το αλλάξεις σε επίσημο service δεν θα έχεις θέμα...

Δημοσ.

Ειχα το ιδιο θεμα με xs max και το πηγα στην Document.

Το εβαλαν στο διαγνωστικο επιβεβαιωσαν το προβλημα το ανοιξαν το καθαρισαν το εκλεισαν σωστα ετσι ωστε να εχω αδιαβροχοποιηση και ολα καλα.

Κοστος 50€.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jonis είπε

Ειχα το ιδιο θεμα με xs max και το πηγα στην Document.

Το εβαλαν στο διαγνωστικο επιβεβαιωσαν το προβλημα το ανοιξαν το καθαρισαν το εκλεισαν σωστα ετσι ωστε να εχω αδιαβροχοποιηση και ολα καλα.

Κοστος 50€.

μόνο για καθαρισμό 50 ευρώ?

Δημοσ.

Όχι δεν μιλάω για αλλαγή.

Υπαρχει το διαγνωστικό αλλά και Καμερα που σου δείχνει ότι υπάρχει σκόνη που δεν μπορεί να καθαριστεί εξωτερικά.

Δημοσ.

Περνάει με τον καιρό η βρωμια μέσα από την σίτα 

Έτσι δεν καθαρίζει 

Κλείνουν οι τρύπες και δεν αφήνουν τον ήχο να βγει προς τα έξω 

Αναγκασρικα πρέπει να βγει η οθόνη. Να βγει το ακουστικό και να καθαρίσει η σίτα από την μέσα πλευρά 

50€ είναι παρά πολλά 

Αυτος ήταν άλλωστε και ο λόγος που μπήκε η αδιάβροχο ποίηση στα κινητά 

Να αναγκάζεσαι να μην μπορείς να το βάλεις χέρι και να το πηγαίνεις σε επίσημο κατάστημα για ότι χρειάζεσαι με το οποίο τίμημα οικονομικού χαρακτήρα 

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρχικά πάρε μια μαλακή οδοντόβουρτσα με μαλακές και λεπτές τρίχες και πολύ απαλα με κυκλικές κινήσεις και πιέζοντας προσεκτικά (χωρίς οδοντόκρεμα ε! 😛 ) τρίψε τη σίτα του ηχείου. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο καθαρισμός από τεχνικό θα σου λύσει το πρόβλημα μιας και κατά 99% είναι από τη βρωμιά που έχει μαζευτεί! Στην Document μου έκαναν πάντα πολύ καλή δουλειά. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...